ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
-
- Kretozord
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Bober zmiataj do działu pożyczek. Nie widzisz że sobie transport/kompanię montuję?
Czy ktoś jedzie w PIĄTEK z Gliwic/Katowic?
Dobra te wszystkie dziwne rzeczy posłane;p Czekam na maila z kontem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
nadal 1-2 miejsca wrocław- szczyrk, piątek- niedziela.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Zgłoszenie wysłane.
Wisła Kraków.
Mam 2-3 miejsca wolne z Poznania. Jak ktoś chce, to wbijać na priv.
-
- Kretozord
Rozpa jeszcze nie wysłana, ale Laiku drogi, zapisz tam czelendz z Karlim. Inne Gówniaki oblały animozje i sie biją miedzy sobą, ze mną nikt sie nie chce zakładać, że będę wyżej od uzurpatorow, więc przynajmniej przy winku potrenuje nowego komandosa na ETC.
Nowe uściślenia wyszły. Polecam zapoznanie się. Link w podpisie.
-
- Kretozord
Dacie radę uscislic czy: stopa przechodzi w kombat; przechodzi poza front arc maga; przechodzi 36 cali od ostatniego celu czy maga?
1 takpaulinka17 pisze:Dacie radę uscislic czy: 1 stopa przechodzi w kombat; 2 przechodzi poza front arc maga; 3 przechodzi 36 cali od ostatniego celu czy maga?
2 tak
3 maga
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To ja się o tę jedną bitewkę mogę z Tobą założyć, że nie wygrasz z Karlim.paulinka17 pisze:Rozpa jeszcze nie wysłana, ale Laiku drogi, zapisz tam czelendz z Karlim. Inne Gówniaki oblały animozje i sie biją miedzy sobą, ze mną nikt sie nie chce zakładać, że będę wyżej od uzurpatorow, więc przynajmniej przy winku potrenuje nowego komandosa na ETC.
O 4opak tyskiego, wchodzisz gówniaku?

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

quote or it didn't happen. Skad masz takie przeslanki? z roznych zapisow stopy i chaina? moze twoim zdaniem cascet tez moze przejsc w combat?Furion pisze:1 takpaulinka17 pisze:Dacie radę uscislic czy: 1 stopa przechodzi w kombat; 2 przechodzi poza front arc maga; 3 przechodzi 36 cali od ostatniego celu czy maga?
2 tak
3 maga
-
- Kretozord
Cauliflower pisze:To ja się o tę jedną bitewkę mogę z Tobą założyć, że nie wygrasz z Karlim.paulinka17 pisze:Rozpa jeszcze nie wysłana, ale Laiku drogi, zapisz tam czelendz z Karlim. Inne Gówniaki oblały animozje i sie biją miedzy sobą, ze mną nikt sie nie chce zakładać, że będę wyżej od uzurpatorow, więc przynajmniej przy winku potrenuje nowego komandosa na ETC.
O 4opak tyskiego, wchodzisz gówniaku?
I tak i nie. Tzn w zaklad wchodze ale nie moge obiecac ze dojdzie do skutku. Moge sie założyć, że wygram z Karlim, ale na razie jeszcze negocjujemy czy dojdzie do czelendza (jeden z nas wydygał - podpowiem, że nie gra Gówniakami).
Może los albo Laik pomoże w parowaniu

Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, o 16:52 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak wynika, moim zdaniem, z zapisów.Shino pisze:quote or it didn't happen. Skad masz takie przeslanki? z roznych zapisow stopy i chaina? moze twoim zdaniem cascet tez moze przejsc w combat?Furion pisze:1 takpaulinka17 pisze:Dacie radę uscislic czy: 1 stopa przechodzi w kombat; 2 przechodzi poza front arc maga; 3 przechodzi 36 cali od ostatniego celu czy maga?
2 tak
3 maga
Co do cytatów, to kup sobie wreszcie podręcznik.
pozdrawiam
Furion