RUM-ors 8 ed Brodacze.

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.

Post autor: White Lion »

no i co ?
mamy 2 stycznia, za miesiąc book i gdzie przecieki ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Za dwa tygodnie :P .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

co za 2 tygodnie?
przecieki dopiero ?

:(
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

White Lion pisze:co za 2 tygodnie?
przecieki dopiero ?

:(
Lepiej niż za miesiąc...

Jak wy gracie krasiami z tak małą dawką cierpliwości? Może czas przerzucić się na WoCh? ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Ja jestem tylko ciekaw, po co zadawać co chwilę pytanie to samo - wyjdą jak wyjdą i tyle.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Theo
Falubaz

Post autor: Theo »

gw się mega pilnuje teraz z leakami, raczej wcześniej nic nie dostaniemy konkretnego. a jesli to będzie w 1 sobotę miesiąca jak ktoś pisał (tyrki tak wychodzą), to książka będzie 1 lutego! ;d

Awatar użytkownika
Vampir
Mudżahedin

Post autor: Vampir »

Tylko pytanie, czy tyrki rzeczywiście wychodzą 4 czy zostaną wtedy tylko "ujawnione".

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Vampir pisze:Tylko pytanie, czy tyrki rzeczywiście wychodzą 4 czy zostaną wtedy tylko "ujawnione".
4 będzie przedsprzedaż tydzień później premiera - czyli jak przy każdej premierze GW.

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Hello! I got some potential leaks from the same guy that leaked the DE units. This is regarding the GW vanilla Dwarfs. Sorry if this is a duplicate thread.

OrcCrusher / Tunneler (combo kit)
Runic Anvil / War Altar (combo box)
Gyrocopter Squadron Box
Thunderers / Crossbowmen / Dwarf Warriors Box (10)
Hammerers / Ironbreaker Box
Slayers / Brotherhood of Grimmir Box
Longbeards / Rangers Box

- There will be more magic activity and movement than before (something everybody expect).

- The runes system is going to be like now but with some changes in the "laws". Some of them are going to reduce their point cost and there will be less options. Basically are going to be created magic items, some people speak about add runes into already existing magic items from rulebook... with some blacksmith skill...

- Runelords will have some changes, they will have innate spells (like empire warrior priests). And the anvil will make those spells stronger.

- Rune combos in warmachines are going to suffer nerfs. There will be a cost point reduction but also the destruction capacity will be decreased (except for the organ cannon, that will become a nightmare...)

- Points cost reduction in infantry.

- They speak about robot/rock golems similars to Blackrock Deeps in world of warcraft.

Hope this is interesting Cheers!
Nie wiem czy to było ale trafiłem przypadkiem na forum CHD więc wrzucam.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Chyba nie było, i podoba mi się to co wkleiłeś :)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

trochę tego dużo.

ciekawe które boxy się nie sprawdzą :)

z
OrcCrusher / Tunneler
mam nadzieję że przy odrobinie fantazji sklei się oba :)
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 14:20 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

White Lion pisze:trochę tego dużo.

ciekawe boxy które się nie sprawdzą :)

z
OrcCrusher / Tunneler
mam nadzieję że przy odrobinie fantazji sklei się oba :)
Dlaczego mają się nie sprawdzić? Przecież mamy starą piechotę i będzie wymieniona na nową - CAŁA! Tak jak u DE.

Bardzo podobają mi się ploty - nie mogę się doczekać... idę sączyć piwo w spokoju i oczekiwaniu na booka ^^

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

mi w sumie nie podoba sie informacja o nerfie run na maszyny. z drugiej strony bedziemy mieli cos do roboty w fazie magii (poza dispelowaniem RiP'ow ;) ) wiec to zapewne jakies wyrownanie.
imho nie ma co jeszcze dywagowac nad plotami tylko trzeba czekac :)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

ee tam czekać.

ja już myślę nad podstawką pod tunelowy świderek i chyba kupię trzeci żyrek z allgr.
:)

wszystko co zwiększa mobilność naszej i tak dość mobilnej armii jest przeze mnie miło widziane.
a może świderek będzie dodatkiem do oddziału piechoty który razem z nim będzie się wykopywał na środku stołu :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

mysle że ten tunneler/ orc crusher to taki nasz steam tank bedzie, może zyskamy cos na mobilności :) . Ciekawe jeszcze jak ugrywalnia ironbreakers bo slayerzy nawet teraz dają rade

Theo
Falubaz

Post autor: Theo »

Koz@a pisze:mysle że ten tunneler/ orc crusher to taki nasz steam tank bedzie, może zyskamy cos na mobilności :) . Ciekawe jeszcze jak ugrywalnia ironbreakers bo slayerzy nawet teraz dają rade
zrobią im save na 1+ i warda na 5+ a w combacie na 4+ i będę na każdym turnieju kłamał, że to mój core ;d

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Przygotujcie się że zapewne żyrki będą miały większą podstawkę niż dotychczas ;)
A swoją drogą te plotki które wkleił Hypnotic wyglądają bardzo fajnie :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Tak nawiasem mówiąc, to była już taka sytuacja, że z miesiąca na miesiąc jest premiera nowego booka/modeli? Niby inne systemy, ale mnie zastanawia skąd pewność, że już w lutym wyjdą krasie, a nie miesiąc później :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nikt nie wie.. ale prawdopodobnie tak bedzie :D.
Tyrki dostaly kodeks po polsku :)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Afro pisze:Tak nawiasem mówiąc, to była już taka sytuacja, że z miesiąca na miesiąc jest premiera nowego booka/modeli?
Jest taka sytuacja od 2 lat... że miesiąc w miesiąc jest premiera na zmianę WFB i WH40k (pomijam premiery rezerwowane np hobbita).

- Ulegasz stereotypom.

ODPOWIEDZ