RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- White Lion
- Kretozord
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
no i co ?
mamy 2 stycznia, za miesiąc book i gdzie przecieki ?
mamy 2 stycznia, za miesiąc book i gdzie przecieki ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Infernal Puppet
- Masakrator
Za dwa tygodnie .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- White Lion
- Kretozord
co za 2 tygodnie?
przecieki dopiero ?
przecieki dopiero ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Lepiej niż za miesiąc...White Lion pisze:co za 2 tygodnie?
przecieki dopiero ?
Jak wy gracie krasiami z tak małą dawką cierpliwości? Może czas przerzucić się na WoCh? ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
4 będzie przedsprzedaż tydzień później premiera - czyli jak przy każdej premierze GW.Vampir pisze:Tylko pytanie, czy tyrki rzeczywiście wychodzą 4 czy zostaną wtedy tylko "ujawnione".
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Nie wiem czy to było ale trafiłem przypadkiem na forum CHD więc wrzucam.Hello! I got some potential leaks from the same guy that leaked the DE units. This is regarding the GW vanilla Dwarfs. Sorry if this is a duplicate thread.
OrcCrusher / Tunneler (combo kit)
Runic Anvil / War Altar (combo box)
Gyrocopter Squadron Box
Thunderers / Crossbowmen / Dwarf Warriors Box (10)
Hammerers / Ironbreaker Box
Slayers / Brotherhood of Grimmir Box
Longbeards / Rangers Box
- There will be more magic activity and movement than before (something everybody expect).
- The runes system is going to be like now but with some changes in the "laws". Some of them are going to reduce their point cost and there will be less options. Basically are going to be created magic items, some people speak about add runes into already existing magic items from rulebook... with some blacksmith skill...
- Runelords will have some changes, they will have innate spells (like empire warrior priests). And the anvil will make those spells stronger.
- Rune combos in warmachines are going to suffer nerfs. There will be a cost point reduction but also the destruction capacity will be decreased (except for the organ cannon, that will become a nightmare...)
- Points cost reduction in infantry.
- They speak about robot/rock golems similars to Blackrock Deeps in world of warcraft.
Hope this is interesting Cheers!
- White Lion
- Kretozord
trochę tego dużo.
ciekawe które boxy się nie sprawdzą
z
OrcCrusher / Tunneler
mam nadzieję że przy odrobinie fantazji sklei się oba
ciekawe które boxy się nie sprawdzą
z
OrcCrusher / Tunneler
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 14:20 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Dlaczego mają się nie sprawdzić? Przecież mamy starą piechotę i będzie wymieniona na nową - CAŁA! Tak jak u DE.White Lion pisze:trochę tego dużo.
ciekawe boxy które się nie sprawdzą
z
OrcCrusher / Tunneler
Bardzo podobają mi się ploty - nie mogę się doczekać... idę sączyć piwo w spokoju i oczekiwaniu na booka ^^
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
mi w sumie nie podoba sie informacja o nerfie run na maszyny. z drugiej strony bedziemy mieli cos do roboty w fazie magii (poza dispelowaniem RiP'ow ) wiec to zapewne jakies wyrownanie.
imho nie ma co jeszcze dywagowac nad plotami tylko trzeba czekac
imho nie ma co jeszcze dywagowac nad plotami tylko trzeba czekac
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- White Lion
- Kretozord
ee tam czekać.
ja już myślę nad podstawką pod tunelowy świderek i chyba kupię trzeci żyrek z allgr.
wszystko co zwiększa mobilność naszej i tak dość mobilnej armii jest przeze mnie miło widziane.
a może świderek będzie dodatkiem do oddziału piechoty który razem z nim będzie się wykopywał na środku stołu
ja już myślę nad podstawką pod tunelowy świderek i chyba kupię trzeci żyrek z allgr.
wszystko co zwiększa mobilność naszej i tak dość mobilnej armii jest przeze mnie miło widziane.
a może świderek będzie dodatkiem do oddziału piechoty który razem z nim będzie się wykopywał na środku stołu
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
zrobią im save na 1+ i warda na 5+ a w combacie na 4+ i będę na każdym turnieju kłamał, że to mój core ;dKoz@a pisze:mysle że ten tunneler/ orc crusher to taki nasz steam tank bedzie, może zyskamy cos na mobilności . Ciekawe jeszcze jak ugrywalnia ironbreakers bo slayerzy nawet teraz dają rade
Przygotujcie się że zapewne żyrki będą miały większą podstawkę niż dotychczas
A swoją drogą te plotki które wkleił Hypnotic wyglądają bardzo fajnie
A swoją drogą te plotki które wkleił Hypnotic wyglądają bardzo fajnie
Wisła Kraków.
Tak nawiasem mówiąc, to była już taka sytuacja, że z miesiąca na miesiąc jest premiera nowego booka/modeli? Niby inne systemy, ale mnie zastanawia skąd pewność, że już w lutym wyjdą krasie, a nie miesiąc później
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Jest taka sytuacja od 2 lat... że miesiąc w miesiąc jest premiera na zmianę WFB i WH40k (pomijam premiery rezerwowane np hobbita).Afro pisze:Tak nawiasem mówiąc, to była już taka sytuacja, że z miesiąca na miesiąc jest premiera nowego booka/modeli?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.