![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Hearthstone
Mam gdzieś turnieje, gram sobie dla rozrywki, bez spiny. Fajnie jest - grając talią zwyklaków - wygrać z talią zawierającą kilka legend
...
- swieta_barbara
- habydysz
Moim zdaniem to jest fajniejsze:
https://www.youtube.com/watch?v=dI-QfA8qZn8
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak nie macie legend to polecam złożyć sobie midrange huntera na agoniach chyba najtańszy deck w pyle do poważnej gry, nie wymaga żadnej legendarnej ani epickiej karty (tzn można jakąś wrzucić ale na luzie gra się bez tego) a przy odrobinie ogrania można tym dobić do legendarnego ranku.
Kozioł pisze:Jak nie macie legend to polecam złożyć sobie midrange huntera na agoniach chyba najtańszy deck w pyle do poważnej gry, nie wymaga żadnej legendarnej ani epickiej karty (tzn można jakąś wrzucić ale na luzie gra się bez tego) a przy odrobinie ogrania można tym dobić do legendarnego ranku.
NERF NERF NERF
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
https://www.youtube.com/watch?v=e5MSZ2YArYwswieta_barbara pisze:Moim zdaniem to jest fajniejsze:
nowsza wersja
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Loizok pisze:no i tak jak myślałemnetf na undertakera- teraz będzie dostawał tylko +1 do ataku za każdą agonię
Zoo warlock też działa bez legend, maga na mechach też można tak złożyć (ale ze dwa epiki by się przydały)
Mag nie potrzebuje epikow tylko legendy 0-2 predzej (Boom, Antonidas) , aczkolwiek dobrego mech maga i bez legend mozna zrobic, w sumie z EREK to tam tez za duzo nie ma, bardzo tani bardzo mocny deck.
Grabarz dostaje nerfa i bardzo dobrze, z perf draw hunterem na agonie bylo bardzo ciezko wygrac, to jak samonapedzajaca sie maszyna.
Ziemko pisze:Loizok pisze:no i tak jak myślałemnetf na undertakera- teraz będzie dostawał tylko +1 do ataku za każdą agonię
Zoo warlock też działa bez legend, maga na mechach też można tak złożyć (ale ze dwa epiki by się przydały)
Mag nie potrzebuje epikow tylko legendy 0-2 predzej (Boom, Antonidas) , aczkolwiek dobrego mech maga i bez legend mozna zrobic, w sumie z EREK to tam tez za duzo nie ma, bardzo tani bardzo mocny deck.
Grabarz dostaje nerfa i bardzo dobrze, z perf draw hunterem na agonie bylo bardzo ciezko wygrac, to jak samonapedzajaca sie maszyna.
I dalej będzie robiło swoje ciu ciu
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa.
A jaki cudak potrafi z niego wypaść. Chociaż bardziej boli wypadanie Doomsayera z malego golema ;(
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Doomsayer to już klasyk wypadający ze Shreddera, ja mam często takie "szczęście" że przeciwnikom millhouse wypada.
Lubie też jak ze sky golema wypada priestom Auchenai i za szybko rzucają spelle albo hero power samemu się trollując. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Skryty zabojca jest op jak wypadnie z malego, jesli koles nie ma jakiegos AOE to traci next turn grubaska.
Bo ja wiem? Jak przegrywasz w board control to odwraca gręGokish pisze:Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa.
A jaki cudak potrafi z niego wypaść. Chociaż bardziej boli wypadanie Doomsayera z malego golema ;(
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:Bo ja wiem? Jak przegrywasz w board control to odwraca gręGokish pisze:Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa.
Heh jak wypadł mi dwa razy to zawsze cała kontrola poszła ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
jezeli przeciwnik ma kontrole nad stolem to nie zaatakuje samotnego shrederaAndrzej pisze:Bo ja wiem? Jak przegrywasz w board control to odwraca gręGokish pisze:Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Wsadziłem właśnie Anatonidasa do mech mage'a hmm
tego brakowało mi w secret mage'u ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja w mechmagu gram na boomie i antonidasie, obaj sie dobrze spawdzaja.
Ziemko pisze:Ja w mechmagu gram na boomie i antonidasie, obaj sie dobrze spawdzaja.
Bidny jestem booma się jeszcze nie dorobiłem
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13