Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Hearthstone

Post autor: smiejagreg »

Mam gdzieś turnieje, gram sobie dla rozrywki, bez spiny. Fajnie jest - grając talią zwyklaków - wygrać z talią zawierającą kilka legend :wink: ...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Moim zdaniem to jest fajniejsze:
https://www.youtube.com/watch?v=dI-QfA8qZn8

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Jak nie macie legend to polecam złożyć sobie midrange huntera na agoniach chyba najtańszy deck w pyle do poważnej gry, nie wymaga żadnej legendarnej ani epickiej karty (tzn można jakąś wrzucić ale na luzie gra się bez tego) a przy odrobinie ogrania można tym dobić do legendarnego ranku.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kozioł pisze:Jak nie macie legend to polecam złożyć sobie midrange huntera na agoniach chyba najtańszy deck w pyle do poważnej gry, nie wymaga żadnej legendarnej ani epickiej karty (tzn można jakąś wrzucić ale na luzie gra się bez tego) a przy odrobinie ogrania można tym dobić do legendarnego ranku.

NERF NERF NERF :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

no i tak jak myślałem :D netf na undertakera- teraz będzie dostawał tylko +1 do ataku za każdą agonię \:D/

Zoo warlock też działa bez legend, maga na mechach też można tak złożyć (ale ze dwa epiki by się przydały)

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

swieta_barbara pisze:Moim zdaniem to jest fajniejsze:
https://www.youtube.com/watch?v=dI-QfA8qZn8
https://www.youtube.com/watch?v=e5MSZ2YArYw

nowsza wersja :D
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Loizok pisze:no i tak jak myślałem :D netf na undertakera- teraz będzie dostawał tylko +1 do ataku za każdą agonię \:D/

Zoo warlock też działa bez legend, maga na mechach też można tak złożyć (ale ze dwa epiki by się przydały)

Mag nie potrzebuje epikow tylko legendy 0-2 predzej (Boom, Antonidas) , aczkolwiek dobrego mech maga i bez legend mozna zrobic, w sumie z EREK to tam tez za duzo nie ma, bardzo tani bardzo mocny deck.

Grabarz dostaje nerfa i bardzo dobrze, z perf draw hunterem na agonie bylo bardzo ciezko wygrac, to jak samonapedzajaca sie maszyna.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Jeśli chodzi o epiki, to ja grałem na nich przez jakiś czas:
Obrazek

Na razie wyrzuciłem na rzecz Sylvanas i Booma :)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:
Loizok pisze:no i tak jak myślałem :D netf na undertakera- teraz będzie dostawał tylko +1 do ataku za każdą agonię \:D/

Mag nie potrzebuje epikow tylko legendy 0-2 predzej (Boom, Antonidas) , aczkolwiek dobrego mech maga i bez legend mozna zrobic, w sumie z EREK to tam tez za duzo nie ma, bardzo tani bardzo mocny deck.

Grabarz dostaje nerfa i bardzo dobrze, z perf draw hunterem na agonie bylo bardzo ciezko wygrac, to jak samonapedzajaca sie maszyna.

I dalej będzie robiło swoje ciu ciu :D to za mało aby ebole pociąć :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa. :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa. :wink:

A jaki cudak potrafi z niego wypaść. Chociaż bardziej boli wypadanie Doomsayera z malego golema ;(
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Doomsayer to już klasyk wypadający ze Shreddera, ja mam często takie "szczęście" że przeciwnikom millhouse wypada. :wink: Lubie też jak ze sky golema wypada priestom Auchenai i za szybko rzucają spelle albo hero power samemu się trollując. :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Skryty zabojca jest op jak wypadnie z malego, jesli koles nie ma jakiegos AOE to traci next turn grubaska.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Gokish pisze:
Celedor pisze:Sky golemy to takie trochę słabsze Cairny, ale przynajmniej można mieć dwa. :wink:

A jaki cudak potrafi z niego wypaść. Chociaż bardziej boli wypadanie Doomsayera z malego golema ;(
Bo ja wiem? Jak przegrywasz w board control to odwraca grę ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Andrzej pisze:
Gokish pisze:

Heh jak wypadł mi dwa razy to zawsze cała kontrola poszła ;D
Brettonia 23/1/13

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

Andrzej pisze:
Gokish pisze:

jezeli przeciwnik ma kontrole nad stolem to nie zaatakuje samotnego shredera ;) a jezeli to zrobi to znaczy ze nie zaslozyl na kontrole nad stolem :D
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Wsadziłem właśnie Anatonidasa do mech mage'a hmm :D tego brakowało mi w secret mage'u :D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja w mechmagu gram na boomie i antonidasie, obaj sie dobrze spawdzaja.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Ja w mechmagu gram na boomie i antonidasie, obaj sie dobrze spawdzaja.

Bidny jestem booma się jeszcze nie dorobiłem :D braki uzupełniałem z core seta :D
Brettonia 23/1/13

ODPOWIEDZ