Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
LOrd of the rings przeróbke już widziałem ale ten spiderman bije to na glowe 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Co mają moi koledzy z klasy na opisie ? Doznałem szoku i prawie rzygnąłem...
Ciach, ciach
już skasowane
bleeee

Ciach, ciach

bleeee
Ostatnio zmieniony 5 mar 2007, o 22:44 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
ja pierdziele..... skasuj posta szybko!! bez kitu bo to nie jest miejsce na takie rzeczy...
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

- swieta_barbara
- habydysz
heh, ja tam lubie ten filmik. Jest dosc hardkorowy, ale co tam.
Ja właśnie jem kolację!!!
Co za pojebem trzeba być żeby robić coś takiego?!?!?! Nie wierzę że to jest naprawdę
... ucinanie sobie fugi i rozrywanie wora to jest chyba najgorsza rzecz jaką widziałem do tej pory... Nie wyobrażam sobie kto i za co mógłby samego siebie tak okaleczać...
Jak ja zasnę teraz!?
(chyba że to wszystko tylko takie gumowe gacie
ale nie wygląda...)
Co za pojebem trzeba być żeby robić coś takiego?!?!?! Nie wierzę że to jest naprawdę
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Jak ja zasnę teraz!?

(chyba że to wszystko tylko takie gumowe gacie

Jednak ciekawość to pierwszy krok do ataku serca
. Ale obrzydlistwo. Żeby facet własnego fiuta sobie podcinał to poprostu za dużo dla mnie i mojego biednego umyłsu
. Chyba nie zasne 

"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie

-
- Chuck Norris
Ave
Hmm, ciekawe, ale nie wiem kto może wierzyć że to jest wszystko prawdziwe. Przecież nawet drogą dedukcji można dojść do tego że po walnięciu się siekierką w jądra raczej trzeba się przynajmniej skulić jak nie paść nieprzytomnym. A tu gościu bawi się dalej...
Hmm, ciekawe, ale nie wiem kto może wierzyć że to jest wszystko prawdziwe. Przecież nawet drogą dedukcji można dojść do tego że po walnięciu się siekierką w jądra raczej trzeba się przynajmniej skulić jak nie paść nieprzytomnym. A tu gościu bawi się dalej...
as far as im concerned ten koles to po prostu jakis zjeb genetyczny i tyle:PLord Andre pisze:Ave
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

- swieta_barbara
- habydysz
Bylem kiedys na imprezie, gdzie koles po kwasie obieral sobie nozem piszczel ze skory, bo wydawalo mu sie, ze jest jablkiem. W ogole sie przy tym nie kulil.
Wymiękłem po pierwszych 5 sekundach. To za dużo dla 15 latka.
Dobrze że to nie naprawdę. Przynajmniej mam taką nadzieję 

"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"

Dobra, pier**le, kasuje...
Ludziom wali na dekiel. Pamięta ktoś akcję z kanibalem z Niemiec? Koleś umówił się z jakimś szukającym doznań dewiantem, dogadali się i skonsumowali penisa tego dżentelmena. To już chyba tylko jakiś Very Exalted Champion of Slaanesh mógł wymyśleć.
Nie obejrzałem i nie obejrzę. Empatia boli. Kolega opowiadał, że jak na pokazie z nunchaku prezentujący wypłacił sobie w testykuły, to większa częśc męskiej widowni skuliła się wstrzymując oddech...
Stachu, obawiam się, że jakby Tomcio dopisał że dla 18+ to dopiero by była frekwencja...
Nie obejrzałem i nie obejrzę. Empatia boli. Kolega opowiadał, że jak na pokazie z nunchaku prezentujący wypłacił sobie w testykuły, to większa częśc męskiej widowni skuliła się wstrzymując oddech...
Stachu, obawiam się, że jakby Tomcio dopisał że dla 18+ to dopiero by była frekwencja...

Ehhh... padło gg. I jakie będą konsekwencje ? Wzrośnie liczba samobójstw dzieci w wieku 10-13 lat. 

skasowali
zapodajcie linka dla tych co nie widzieli ......

http://www.cda.pl/gry-online/3/kaczki.php/ Ja próbowałem 2 razy i za każdym razem 100%
Chyba jestem zboczony na punkcie polityki