Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Kacpiego Tomb kingi i Kordelasa Imperium
na tą chwilę jest speed painting bo został miesiąc do DMP i sporo figurek a pro paintingiem zajmiemy się potem 

- Kacpi 1998
- Masakrator
Skończony oddział rydwanów! A właściwie dwa !

Są dość świeże więc zachęcam do wyłapywania niedociągnieć
Jakby ktoś miał niedosyt to są jeszcze 2 na poprzedniej stronie

Są dość świeże więc zachęcam do wyłapywania niedociągnieć

Jakby ktoś miał niedosyt to są jeszcze 2 na poprzedniej stronie

- Kacpi 1998
- Masakrator
Oj wiele rzeczy mnie kusi ale najbardziej ładna armia na DMP
Zostało mi 19 dni i kilka figsów do zmalowania czyli: sfinks, katapka, 2 necropolis knights, sepulchar stalker i kilka łuczników więc mam co robić

Zostało mi 19 dni i kilka figsów do zmalowania czyli: sfinks, katapka, 2 necropolis knights, sepulchar stalker i kilka łuczników więc mam co robić

Jeśli masz 18 lat to stawiam piwko na DMP za takie podejścieKacpi 1998 pisze:Oj wiele rzeczy mnie kusi ale najbardziej ładna armia na DMP

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Kacpi 1998
- Masakrator
colę proszę
, dziś jak dostanę aparat z powrotem zdjęcia katpy, stalkerów i może muzyka NK 

Spoko
zgłoś się na sędziówkę, to Ci powiedzą, gdzie jestem 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Całkiem spoko, tylko dalej za dużo washa 
Te jasnozielone i czerwone elementy na kobrze mają zbyt duży kontrast.
Nie obgryzaj paznokci

Te jasnozielone i czerwone elementy na kobrze mają zbyt duży kontrast.
Nie obgryzaj paznokci

Impossible is nothing.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Właśnie o to chodziło, żeby figurki nie były strasznie ciemne ani też za jasne. Te czerwone, zielone a na niektórych niebieskie kamienie specjalnie rozjaśniałem, żeby je było z daleka widać i, żeby się wyróżniały 

Kto się czubi ten się lubi... Wy się czubicie do tego stopnia, że teraz to już chyba tylko parówka przed Wami
Kacpi - wiesz nie od dziś, że mnie się podoba jak beczka piwa. Spójnie, schludnie, czyściutko, więcej niż poprawnie.
Niby encyklopedycznie TK, ale jednak tez z nutka indywidualnego podejscia i nie do końca książkowo
(chociaż za mną ciągle - nie wiem czemu - chodzi wizja czarno-białych TK, z taką emaliowaną bielą i kontrastem z zielonkawej już miedzi).
Mam nadzieję, że zdążysz z całością na DMP i dzięki, że znalazłeś czas na podstawkę pod mojego fruwajka.

Kacpi - wiesz nie od dziś, że mnie się podoba jak beczka piwa. Spójnie, schludnie, czyściutko, więcej niż poprawnie.
Niby encyklopedycznie TK, ale jednak tez z nutka indywidualnego podejscia i nie do końca książkowo
(chociaż za mną ciągle - nie wiem czemu - chodzi wizja czarno-białych TK, z taką emaliowaną bielą i kontrastem z zielonkawej już miedzi).
Mam nadzieję, że zdążysz z całością na DMP i dzięki, że znalazłeś czas na podstawkę pod mojego fruwajka.
A ja powiem ani tak ani tak 
Figurki mi się podobaja są dobre, ale skoro potrafisz lepiej to czy nie lepiej zejść trochę z ambicji i pomalować całą armie na spokojnie na poziom SUPER a nie tylko spoko....
Ta uwaga jest taka ogólna i napewno co człowiek to własna odpowiedź, poprostu wg mnie lepiej mieć za rok armie która urwie głowy niż tylko taką która będzie niezła.
Czekam na coś wypieszczonego na max'a

Figurki mi się podobaja są dobre, ale skoro potrafisz lepiej to czy nie lepiej zejść trochę z ambicji i pomalować całą armie na spokojnie na poziom SUPER a nie tylko spoko....
Ta uwaga jest taka ogólna i napewno co człowiek to własna odpowiedź, poprostu wg mnie lepiej mieć za rok armie która urwie głowy niż tylko taką która będzie niezła.
Czekam na coś wypieszczonego na max'a
- Kacpi 1998
- Masakrator
@Durant +1
Tomb Kingi to armia na stół, żeby szarymi plastikami nie grać a mam jeszcze małą armię Chaos Dwarfów, do której podejdę na spokojnie i będę się starał ją zrobić jak najlepiej niezależnie od czasu jaki na nią poświęcę
@Bojek
Właśnie dlatego robię te oczopląsowe kamyczki, żeby takie smutne nie były
Tomb Kingi to armia na stół, żeby szarymi plastikami nie grać a mam jeszcze małą armię Chaos Dwarfów, do której podejdę na spokojnie i będę się starał ją zrobić jak najlepiej niezależnie od czasu jaki na nią poświęcę
@Bojek
Właśnie dlatego robię te oczopląsowe kamyczki, żeby takie smutne nie były