*Solo odbiera dyplom za skavena a jest juz stary i nie chodzi na imprezy
DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
zlosliwy moze i jestes, ale racje ma pasiak.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Z definicji na afterparty nie pojdzie kazdy - a kazdy bedzie na koniec 3 bitwy. A jednak rozdanie nagród za ligę to nie tylko radość dla najlepszych generalów ale takie wspólne battlowe święto - i przerzucanie go na impreze która sporo osob jednak sobie odpuści imo nie ma sensu.
Ale to tylko moje zdanie, ja na after i tak pójde i tak
Ale to tylko moje zdanie, ja na after i tak pójde i tak
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No właśnie Qc zgadzamy się co do idei uczczenia najlepszych kolegów, po prostu inaczej wyobrażamy sobie jej zrealizowanie. Wymyśliliśmy i skonsultowaliśmy to z Dymirem, odpowiedzialnym za dyplomy i wręczanie nagród za ligę, że fajniejszym rozwiązaniem będzie wręczenie ich na sobotniej imprezie.
W niedziele po turnieju może się okazać, że wiecej osób zdążyło wyjechać niż przyszło w sobotę do knajpy. Wydaje nam się, że impreza będzie lepszym miejscem na wręczenie dyplomów. Wszystko okaże sie to na miejscu. Do tego jeśli sie np. okaże, że na imprezę przyszło 50 osób zamiast 150, to odłożymy wręczanie dyplomów do niedzieli. Jesteśmy elastyczni, ale chcemy też coś zmienić na lepsze.
W niedziele po turnieju może się okazać, że wiecej osób zdążyło wyjechać niż przyszło w sobotę do knajpy. Wydaje nam się, że impreza będzie lepszym miejscem na wręczenie dyplomów. Wszystko okaże sie to na miejscu. Do tego jeśli sie np. okaże, że na imprezę przyszło 50 osób zamiast 150, to odłożymy wręczanie dyplomów do niedzieli. Jesteśmy elastyczni, ale chcemy też coś zmienić na lepsze.
Oddaje palme
choc myslalem o sobocie po 3 bitwie 
faktycznie racja, tylko wtedy chca do domu
eh po prostu nie da sie tego zrobic perfect
o prostu wszyscy idziemy na after party - co pasiak ze mna nie pojdziesz
?
eh po prostu nie da sie tego zrobic perfect
Widzę że trudniej odebrać dyplom niż na niego zasłużyć
Ja nie obiecam że będę na afterze mam nadzieje że Dymitr mi go przekaże w niedzielę na 2 dniu turnieju :]
Po za tym szkoda było by zniszczyć taką pamiątkę, albo zgubić.
Proponuje wręczyć dyplomy po 3 bitwie bądź 2, na afterze ogłosić kto był który i postawić po piwku elicie polskiej sceny wfb.
Ja nie obiecam że będę na afterze mam nadzieje że Dymitr mi go przekaże w niedzielę na 2 dniu turnieju :]
Po za tym szkoda było by zniszczyć taką pamiątkę, albo zgubić.
Proponuje wręczyć dyplomy po 3 bitwie bądź 2, na afterze ogłosić kto był który i postawić po piwku elicie polskiej sceny wfb.
Śmiechłem...Smiechu pisze:...
Ten, który Ty odbierasz co rok... znaczy żaden.Kalesoner pisze:Jaki dyplom odbierasz za tamten sezon?
A to tylko dla tych co odbierają jest ta impreza?
Dobrze wiedzieć...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
-
paulinka17
- Kretozord
Gupi jesteś Kaleson.Kalesoner pisze:Rozumiem, że każdy ma swoje propozycje, na ogół wygodne dla siebie. Ale przewiduję, że zwycięży tylko jedna.
1) ucinasz sympatyczną pogawędkę z Panem Pasiakiem zanim pojawi się Kolega Ziemko
2) ignorujesz wspaniałą okazje do rozreklamowania lokalu dla tych, co nie doczytali
Jaki lokal ? 
paulinka17 pisze:Gupi jesteś Kaleson.Kalesoner pisze:Rozumiem, że każdy ma swoje propozycje, na ogół wygodne dla siebie. Ale przewiduję, że zwycięży tylko jedna.
1) ucinasz sympatyczną pogawędkę z Panem Pasiakiem zanim pojawi się Kolega Ziemko
2) ignorujesz wspaniałą okazje do rozreklamowania lokalu dla tych, co nie doczytali
Juz jestem pseudosmiesznytrollu co w battla nie gra, a zywi sie forum.
Jednak nie chce mi sie komentowac twoich miernych zlosliwosci.
Co do frekwencji na pewno najwieksza by byla pomiedzy 4 a 5 bitwa.
Pytanie co ma byc priorytetem liczba osob czy atmosfera, ktora na pewno na imprezie bedzie fajniejsza.