DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki

Post autor: QQrydza »

zlosliwy moze i jestes, ale racje ma pasiak.

*Solo odbiera dyplom za skavena a jest juz stary i nie chodzi na imprezy :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Moim zdaniem rozdanie dyplomow w lokaku podczas after party to mega pomysl. Zdecydowana wiekszosc graczy jezfzi na turnieje zeby pograc, ale przede wszystkim po to zeby sie spotkac i pogadac ze znajomymi z calej Polski.
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Qc ale w czym ma rację?
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Z definicji na afterparty nie pojdzie kazdy - a kazdy bedzie na koniec 3 bitwy. A jednak rozdanie nagród za ligę to nie tylko radość dla najlepszych generalów ale takie wspólne battlowe święto - i przerzucanie go na impreze która sporo osob jednak sobie odpuści imo nie ma sensu.

Ale to tylko moje zdanie, ja na after i tak pójde i tak :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

na afterku, przy piwku miło będzie :wink: na sali bardziej niż na dyplomy będę zwracał uwagę czy jest wolny prysznic etc. a nie kto jaki dyplom dostał...

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Pająk +1
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Kalesoner
Szczur Królów

No właśnie Qc zgadzamy się co do idei uczczenia najlepszych kolegów, po prostu inaczej wyobrażamy sobie jej zrealizowanie. Wymyśliliśmy i skonsultowaliśmy to z Dymirem, odpowiedzialnym za dyplomy i wręczanie nagród za ligę, że fajniejszym rozwiązaniem będzie wręczenie ich na sobotniej imprezie.

W niedziele po turnieju może się okazać, że wiecej osób zdążyło wyjechać niż przyszło w sobotę do knajpy. Wydaje nam się, że impreza będzie lepszym miejscem na wręczenie dyplomów. Wszystko okaże sie to na miejscu. Do tego jeśli sie np. okaże, że na imprezę przyszło 50 osób zamiast 150, to odłożymy wręczanie dyplomów do niedzieli. Jesteśmy elastyczni, ale chcemy też coś zmienić na lepsze.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Oddaje palme :P choc myslalem o sobocie po 3 bitwie :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Qc - po 3 bitwie w sobotę to dopiero nie będzie ludzi - o różnej porze kończą i się zwiną.
Plan B mógłby być między 4 a 5 bitwą.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

faktycznie racja, tylko wtedy chca do domu :D

eh po prostu nie da sie tego zrobic perfect :D o prostu wszyscy idziemy na after party - co pasiak ze mna nie pojdziesz :D?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

zazwyczaj po 4 bitwie chcą rozegrać 5 bitwę :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Widzę że trudniej odebrać dyplom niż na niego zasłużyć :D
Ja nie obiecam że będę na afterze mam nadzieje że Dymitr mi go przekaże w niedzielę na 2 dniu turnieju :]
Po za tym szkoda było by zniszczyć taką pamiątkę, albo zgubić.
Proponuje wręczyć dyplomy po 3 bitwie bądź 2, na afterze ogłosić kto był który i postawić po piwku elicie polskiej sceny wfb.

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Dawaj Pasiak na afterparty. Chcę słyszeć Twoje brawa.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Smiechu pisze:...
Śmiechłem...
Kalesoner pisze:Jaki dyplom odbierasz za tamten sezon?
Ten, który Ty odbierasz co rok... znaczy żaden.

A to tylko dla tych co odbierają jest ta impreza?
Dobrze wiedzieć...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

paulinka17
Kretozord

Pasiak stetryczał.

Kalesoner
Szczur Królów

Rozumiem, że każdy ma swoje propozycje, na ogół wygodne dla siebie. Ale przewiduję, że zwycięży tylko jedna. :P
Obrazek

paulinka17
Kretozord

Kalesoner pisze:Rozumiem, że każdy ma swoje propozycje, na ogół wygodne dla siebie. Ale przewiduję, że zwycięży tylko jedna. :P
Gupi jesteś Kaleson.
1) ucinasz sympatyczną pogawędkę z Panem Pasiakiem zanim pojawi się Kolega Ziemko
2) ignorujesz wspaniałą okazje do rozreklamowania lokalu dla tych, co nie doczytali

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jaki lokal ? :D

Kalesoner
Szczur Królów

Paulinka, nawet nie wiesz jak ciężko się było powstrzymać. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

paulinka17 pisze:
Kalesoner pisze:Rozumiem, że każdy ma swoje propozycje, na ogół wygodne dla siebie. Ale przewiduję, że zwycięży tylko jedna. :P
Gupi jesteś Kaleson.
1) ucinasz sympatyczną pogawędkę z Panem Pasiakiem zanim pojawi się Kolega Ziemko
2) ignorujesz wspaniałą okazje do rozreklamowania lokalu dla tych, co nie doczytali

Juz jestem pseudosmiesznytrollu co w battla nie gra, a zywi sie forum.
Jednak nie chce mi sie komentowac twoich miernych zlosliwosci.

Co do frekwencji na pewno najwieksza by byla pomiedzy 4 a 5 bitwa.
Pytanie co ma byc priorytetem liczba osob czy atmosfera, ktora na pewno na imprezie bedzie fajniejsza.

ODPOWIEDZ