ETC 2018
Moderator: swieta_barbara
Tutajec, jeśli nie było was na wręczeniu nagród, to w/g mnie bardzo dobrze sie stało. Takie sytuacje jak ta, która was spotkała nie powinny mieć miejsca na tym poziomie.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Być może karny był słuszny być może i nie. Jednak wyciąganie go po kilku godzinach i to w takiej sytuacji jest zdecydowanie poniżej jakichkolwiek standardów. Pół godziny po zakończeniu rundy to chyba maks by wpływać na jej wyniki. Idąc tym tropem nasi powinni zrobić wywiad wśród przeciwników Hiszpanów i szukać jakiegoś karniaka dla nich....
Tak czy inaczej gratulacje dla całej ekipy, to srebro mieni się złotem więc są powody do dumy.
Tak czy inaczej gratulacje dla całej ekipy, to srebro mieni się złotem więc są powody do dumy.
Po przemyśleniu - przygotujcie może jakiś official statement na forum T9A odnośnie tej sytuacji?Tutajec pisze:Dziękujemy za wsparcie.
Wyszło tak ze z tego co wiem ze sędziowie nie ogarneli rulespacka bo był Chujowo napisany.
Jak chłopaki dyskutowali to już było wręczenie nagród i jeszcze wyszliśmy na tych złych bo wszyscy nie poszli na wręczenie nagród.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- CrazyChris
- Wałkarz
Hehe - Gratki za 1. miejsce !!!!
takiego numeru tez jeszcze nie widzialem
takiego numeru tez jeszcze nie widzialem
m
- Slayer Zabójców
- Masakrator
A to dobre ETC Za rok przyjedziemy to z bazy dostaniemy 3 karniaczki za samo uczestnictwo w turnieju
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak naprawdę to już po ptokach, trzeba się cieszyć, że nasi mają 2 miejsce Mimo wszystko nawet gdybyśmy wygrali to zrobilibyśmy to tylko 1 punktem dzięki odrobinie szczęścia... szala przechyliła się w drugą stronę i przez tę odrobinę szczęścia wygrali Hiszpanie i myślę, że im też się za to należy chociaż odrobinka szacunku
Oczywiście ten last minute karniak był obrzydliwy ale cóż... bywa.
Oczywiście ten last minute karniak był obrzydliwy ale cóż... bywa.
Straszna żenada. Gratuluje PIERWSZEGO miejsca.