ELFICKI BAZAR
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: ELFICKI BAZAR
Nieaktualne!
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2010, o 14:27 przez Eriks281, łącznie zmieniany 1 raz.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
-
- Mudżahedin
Koło 10 września będę miał prince'a na gryfie z IoB w wypraskach, którego mogę wymienić na coś do HE.
Najlepiej kilku łuczników/ maga/ noble/bohatera imiennego/ kilka figurek z IoB ale moze byc cos innego. Tylko obecna edycja, najlepiej niepomalowane i niesklejone. Chętni proszę na PW.
Możemy się wymienić w Katowicach bądź listownie.
Najlepiej kilku łuczników/ maga/ noble/bohatera imiennego/ kilka figurek z IoB ale moze byc cos innego. Tylko obecna edycja, najlepiej niepomalowane i niesklejone. Chętni proszę na PW.
Możemy się wymienić w Katowicach bądź listownie.
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
Nikt nie chce tego prince na gryfie ? Jak nie to nie, to go sobie zostawiam podwójnego bo bardzo udany model.
Wkurzam się na box archerów. Nie dość, że są stare te figurki to jeszcze brakuje mi tylko 4 główek, 4brzuchów i 4 kołczanów żeby mieć 20tke. Od biedy mogą nawet nie być z high elves a np z imperium czy WE. W zamian mogę się zrewanżować w liście garścią bitsów pozostałych po tych łucznikach a więc sztandary na stelażu, runiczne miecze hawkeyeów, trąbki muzyków x3, troche pióropuszy i półksiężyców co mają na hełmach .
Wkurzam się na box archerów. Nie dość, że są stare te figurki to jeszcze brakuje mi tylko 4 główek, 4brzuchów i 4 kołczanów żeby mieć 20tke. Od biedy mogą nawet nie być z high elves a np z imperium czy WE. W zamian mogę się zrewanżować w liście garścią bitsów pozostałych po tych łucznikach a więc sztandary na stelażu, runiczne miecze hawkeyeów, trąbki muzyków x3, troche pióropuszy i półksiężyców co mają na hełmach .
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2010, o 17:00 przez cold turkey, łącznie zmieniany 1 raz.
HE 2.5k
Kupie 10 Swordów z IOB.
Kupię 5 modeli zwykłych Lothern Sea Guard z IoB.
niedługo będą nowe plastiki.. to sobie kupiszAndrzej pisze:Zakupię 5-10 PG.
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
Maidens Guard na allegro jeśli ktoś jest zainteresowany
http://allegro.pl/maiden-guard-x-11-i1239351101.html
http://allegro.pl/maiden-guard-x-11-i1239351101.html
zainteresowany...
ale nie za taką cenę...
jak będziesz sprzedawał na sztuki to daj znać...
płacę 14 zł od zwyklaka - grupa dowodzenia mi nie potrzebna.
pozdrawiam
ale nie za taką cenę...
jak będziesz sprzedawał na sztuki to daj znać...
płacę 14 zł od zwyklaka - grupa dowodzenia mi nie potrzebna.
pozdrawiam