Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Pytania krótkobrodego
nigdy jeszcze nie miałem kamyka
Oplaca sie go mieć?
Bo w AB jesli dobrze zrozumiałem po uruchomieniu go nie mozna sie wiecej ruszyć
Oplaca sie go mieć?
Bo w AB jesli dobrze zrozumiałem po uruchomieniu go nie mozna sie wiecej ruszyć
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kamyk ma swoje plusy i minusy. Ogólnie w niektórych rozpach i przy niektórych taktykach jest bardziej opłacalny, przy innych mniej. Ale ogólnie dobry przedmiot moim zdaniem. Najbardziej boli to uziemienie do końca gry ale w sumie stawia się go tylko w krytycznych sytuacjach gdy lepiej byc uziemionym niż unicestwionym.
Jak lubisz / chcesz wystawić ironbreakersów to dobrze jest się zaprzyjaźnić z oatchstonem . Daje mr1 ,sprawia że nie masz flanek ani tyłów (co za tym idzie zachowujesz premie za szeregi) i masz +1 za korzystanie z tarczy i hand weapona z każdej strony . Jednak w klocku z kamieniem możesz mieć tylko jednego herosa(tego co go wykupił) i jak już sie ten heros na niego wgramoli to do końca gry(albo śmierci) z niego nie zejdzie (czyt. stoisz w miejscu i machasz do elfów które robią sobie slalomy wokół klocka ) . Ja lubię , gram na nim i polecam wystawić kilka razy .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Dawi to Ungrim Ironfist, z ksiązki GrundgeloreDawiZharr pisze:btw Rakso, co to za obrazek, z ktorego masz avatar? przekozacki
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja wiem, ze to ungrim ironfist, chodzilo mi o to, skad owa graficzke mozna dostac w pelnej wersji ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co do ulubionych slayerow to moim ulubiencem zawsze byl long drong, niestety modelu nie udalo mi sie zdobyc, zawsze jak byla okazja kupic jego oddzial, brakowalo pieniedzy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co do ulubionych slayerow to moim ulubiencem zawsze byl long drong, niestety modelu nie udalo mi sie zdobyc, zawsze jak byla okazja kupic jego oddzial, brakowalo pieniedzy
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso_The_Slayer pisze:albo nawet Grudgelore
Fakt mój błąd
DawiZharr pisze:ja za swojego chyba powinienem tutaj byc zlinczowany
Nie przesadzaj Dawi, to też w końcu krasnoludy (choć zdrajcy
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moim pierwszym figsem z krasiów był również Ungrim i regon Longdrongów, a później poleciała reszta. Ogólnie jak widzę slayerzy przyciągają do WFB sporo graczy...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A ja mam pytanie do Starszyzny klanowej jak widzicie naszą przyszłość na podstawie plotek, które od dłuższego czasu docierają do nas z daleka o kolejnej edycji? Nie chce mi się czytać wszystkich postów w innym temacie bo po prawdzie to nie wszystko z tego co tam piszą rozumiem. Wypowiedzcie się w kilku zdaniach co z nami będzie gdy spotkamy się w górach na zakręcie?
Jeśli pytanie nie na miejscu to wybaczcie![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jeśli pytanie nie na miejscu to wybaczcie
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
"Pić w samotności to jak srać w towarzystwie"
póki co trzeba poczekać na pełny obraz 8 edycji.
ale myślę, że kusznicy z dwurakami w ilości 30sztuk będą dobrym wyborem
w ogóle nasza piechota uzbrojona w dwuraki powinna dawać radę. skoro i tak będziemy walić ostatni (bo według inicjatywy) to walmy mocno !
katapulta z penetracją i flame cannon powinny być dobrym wyborem![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale myślę, że kusznicy z dwurakami w ilości 30sztuk będą dobrym wyborem
w ogóle nasza piechota uzbrojona w dwuraki powinna dawać radę. skoro i tak będziemy walić ostatni (bo według inicjatywy) to walmy mocno !
katapulta z penetracją i flame cannon powinny być dobrym wyborem