Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Piłka nożna

Post autor: Afro »

wybiera się ktoś może na Polish Masters we wrocku?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

No i po losowaniach. Nie, zeby wieszosc tych nazw mi wiele mowila, ale po szybkim rzucie oka przez google - wydaja sie absolutnie w zasiegu. Cos jak po losowaniu grup euro ;P

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

No, jeszcze żeby tylko nasi wykorzystali to losowanie...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Afro pisze:wybiera się ktoś może na Polish Masters we wrocku?
właśnie wróciłem z pierwszego dnia turnieju.
PSV - Athletic - mega nuda, holendrzy wygrali 1:0
WKS vs Benfica...
wiadomo, rywal o klase lub dwie lepszy, co by nie zrobił...ale w piosence wks-owych kibiców jest nawet zwrtoka "choćby Benfica grała"...nie udało sie. Szybki gol na 1:0 dla portugali w pierwszej, później drugi i wydawało się że po japkach. jakas 67 minuta i w 30 sek z 2-0 zrobiło się 2-2. Wtedy chyba sie goście wkurzyli i dołożyli jeszcze dwie na 4:2 :/
świetna atmosfera, jak zwykle na miejskim
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

też byłem na meczu, pierwszy mecz faktycznie nuda, za to drugi zajebiście się oglądało.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Hej, co nikt nie pisze o awansie naszego mistrza :?: :mrgreen: Awansowali w końcu, nie?
Lepiej chyba jednak spuścić zasłonę milczenia nad tym żałosnym pokazem nieporadności i antyfutbolu :(

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zabrakło trochę skuteczności. Pocieszające jest to, ze graja juz trochę lepiej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

I tak ma Śląsk grać!
Oby dziś reszta polskich drużyn wzięła przykład ze swojego mistrza i awansowała dalej.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

smiejagreg pisze:Hej, co nikt nie pisze o awansie naszego mistrza :?: :mrgreen: Awansowali w końcu, nie?
Lepiej chyba jednak spuścić zasłonę milczenia nad tym żałosnym pokazem nieporadności i antyfutbolu :(
W piłce nożnej za styl nie ma punktów. Fanem śląska to ja na pewno nie jestem ale zrobili swoje i tyle. =D>
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pieta pisze:I tak ma Śląsk grać!
Oby dziś reszta polskich drużyn wzięła przykład ze swojego mistrza i awansowała dalej.
Co do awansu - pełna zgoda. Ale gdzie Ty tam widziałeś lepszą grę, to ja doprawdy nie wiem. Jedynym, który mi się podobał, był Sobota. Starał się, nie bał się i coś mu nawet parę razy wychodziło. Obrona momentami to była tragedia, podobnie Gikiewicz w ataku. Póki co nędza straszna. Mam nadzieję, że im bliżej sezonu, tym lepiej będzie [-o< .

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

smiejagreg pisze:
Co do awansu - pełna zgoda. Ale gdzie Ty tam widziałeś lepszą grę, to ja doprawdy nie wiem. Jedynym, który mi się podobał, był Sobota. Starał się, nie bał się i coś mu nawet parę razy wychodziło. Obrona momentami to była tragedia, podobnie Gikiewicz w ataku. Póki co nędza straszna. Mam nadzieję, że im bliżej sezonu, tym lepiej będzie [-o< .
Jak się kiepsko płaci i w dodatku Śląsk zalega z wypłatami, to czego można się spodziewać? :wink:
Żałosna Grzesiek, to jest olimpijska reprezentacja Hiszpanii. Kilkadziesiąt milionów euro na murawie nie potrafiło skasować kitajców. #-o
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Chyba Japońców :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Faktycznie, jak się na nich patrzyłem, to chyba obrońcy Śląska byli lepsi :?. Poczekajmy jednak do następnych meczów, może to tylko wypadek przy pracy. Ale coś mi mówi, że chyba jednak nie...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

smiejagreg pisze:Chyba Japońców :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mała różnica. :wink:
Ale masz rację.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Walę głową w mur i zastanawiam się czemu ?? -- czemu !! Mistrzem Polski jest Śląsk.
Żenująca gra :( Mila to troll błotny - nie no totalny dramat z tą ich grą ehh
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Akurat włączyłem dopiero laptopa.

Pytanie moje dla ogladających mecz

Naprawdę oni tak slabo grają, że nie dają rady takiemu przeciwnikowi?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Oby dziś reszta polskich drużyn wzięła przykład ze swojego mistrza ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nasz mistrz ( :oops: :oops: :oops: ) to po prostu żenada i obciach. Tyle na temat.
Jedynie kibice stanęli na wysokości zadania i pięknie się zaprezentowali.
@Grolshek - stylu jak nie było tak nie ma a i punktów nie ma. A nie grali przecież z żadnym potentatem, tylko z drużyną z dolnej strefy stanów średnich ...
W sezonie wygrywali mecze w miarę solidną defensywą. Teraz to pusty śmiech na sali, po prostu mi wstyd, że mamy takiego mistrza... Mam nadzieję, że jak najmniej ludzi oglądało to "widowisko", bo szkoda ich zdrowia ...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

smiejagreg pisze: W sezonie wygrywali mecze w miarę solidną defensywą.
ale zauważyłeś różnicę w tamtej defensywie i obecnej, czy tylko dla zasady rzucasz błotem. Jak to się stało, że Śląsk jest Mistrzem Polski? Bez względu na moją sympatie do tego klubu, pomyśl jak to świadczy o drużynach, które tym mistrzem nie zostały!

A jeszcze jedno, uprzedzę Twoje teksty z "za dwa miesiące", pewnie lepszy by chłopaki mieli początek sezonu, gdyby nie fakt że już na starcie władze Ekstraklasy odebrały im szanse walki o obronę tytułu.

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

No tak Śląsk nie powinien grać.
Jesteśmy niestety w tym samym miejscu co po meczu z Rapidem. Czyli duża szansa na kolejne Mistrzostwo Polski :D
Współczuję tym co wyszli przed końcem spotkania ze stadionu. Niech już na niego nie wracają lepiej.

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Za takie "wystepy" to sie powinno zadac zwrotu pieniedzy za bilet :lol2:.

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Tia, football w naszym wykonaniu to tragedia. Z igrzysk jak wyjedziemy z 5 medalami to będzie cud.
Co za beznadziejne sportowe wakacje ...

To moze coś na poprawę humoru :

Obrazek

ODPOWIEDZ