Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Re: Hearthstone

Post autor: Infernal Puppet »

Mialem dzisiaj pompe z Pavla jaki buc "najlepsi gracze na tym turnieju sa ewentualnie rowni mnie" pozdrowil go Meowth robiac mu 4:1...
A ja właśnie jego wybrałem :P . Co prawda głównie "na piękne oczy", bo w Hs scenie kompletnie się nie orjętuję, ale cóż. Dwa pakiety to też zawsze coś :).
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Zagrali całe grupy? kiedy wtf

Ej no straszycie, jeszcze może wygrać runnerup :P Smieją się, ze USa 4-0 rozłożyła UE
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Zagrali pierwsze mecze.

Dziś mecze wygranych.
Jutro mecze przegranych.
Niedziela ostatnie mecze kto zagra na Blizzconie
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No tak myślałem właśnie. Szkoda, niewiele mu brakło
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Żaba pisze:Uklad, jak zawsze uklad w WFB, Hearthsonie... wszedzie to samo...
Choc przynajmniej jest plus i przelozyli heroiczna bojke na przyszlosc ;-)

Teraz to gówno będzie w środę....
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Ben Broda napisał że heroiczna bójka została przełożona, będzie PO Blizkonie.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Żaba pisze:Ben Broda napisał że heroiczna bójka została przełożona, będzie PO Blizkonie.

A nie miało być w blizzconowym tygodniu?
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

pierwotnie miała być przed, ale wczoraj napisał będzie po - cytuję wypowiedź Bena "#soon"
:mrgreen:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Żaba pisze:pierwotnie miała być przed, ale wczoraj napisał będzie po - cytuję wypowiedź Bena "#soon"
:mrgreen:

#soon by Blizzard to może być w nowym roku :D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Albo w kolejnej dekadzie. #When it's done :mrgreen: .

Ps. Kupiłem sobie dzisiaj 20 pakietów klasycznych, za uzbierane w ciągu miesiąca złoto. Łącznie 3 epiki ( w tym jednen złoty - żywiołak ziemi ), jedna legenda ( wyżer ) i tradycyjnie masa powtórek. Największą śmiesznostką jest to że na te 100 kart nie trafiłem *ani jednej* dla łotra #-o .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Fajny tryb bedzie marudki :) Juz widac ze shaman nie tak mocny :)

Co do paczek - ja bym czekał do dodatku, z klasycznych najmniej jest legend

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Ja mam mega niski drop rate legend od wyjścia dodatku. Ze wszystkich paczek (od dodatku kupuje tylko whispersowe) wypadł Healezael, Fangral i Yogg...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:Fajny tryb bedzie marudki :) Juz widac ze shaman nie tak mocny :)

Co do paczek - ja bym czekał do dodatku, z klasycznych najmniej jest legend

Po czym widać, że shaman nie taki mocny? Prawie w każdej grze bana dostaje... ogarnij
Brettonia 23/1/13

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

Lazur, a na ile paczek?
Mi whisperowych wyjdzie z 70,może 80 i jak na razie mam boogey monster, nowego hoggera, ragnarosa... I właściwie tyle. Z innych pakietów też wcale nie jest kolorowo

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Niby ostatnia gra Thijsa wlasnie ale z taka odpowiedzia Handsome'a gg 0 paczek będzie

jop chujowe decki i decyzje :D 0 paczek
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Okazuje sie ze ctrl warr moze zawsze losowac karty o koszcie rownym mniejszym numerowi tury...
Bylo i revenge i brawl... this no coz - zapewne za duzo osob na niego postawilo - budrzet bli $$a by nie wyrobil :-D

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Okazuje sie ze ctrl warr moze zawsze losowac karty o koszcie rownym mniejszym numerowi tury...
Bylo i revenge i brawl... this no coz - zapewne za duzo osob na niego postawilo - budrzet bli $$a by nie wyrobil :-D

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

ODPOWIEDZ