Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Jak dla mnie 2 klocki po 70 czegokolwiek sa nie grywalne bo nie mobilne ;/
oszczędzisz sobie sporo myślenia i czasu jeśli zagrasz chociaż jedną bitwę w takim składzie, uwierz miHighElf pisze:no niestety kazdy oddzial ma swoje plusy i minusy i trzeba sie z tym liczyc wystawiajac go...
bede musial jeszcze przemyslec wszystkie za i przeciw zanim stworze swoja rozpiske
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
- Młody Pajak
- Kradziej
Jeśli na kostkach wypadnie dublet i CV czaru, wchodzi on z ifką. Jest przy tym tylko ten efekt, jeśli wypadną natomiast 2x6 to masz i ifkę, i miscast.
-
- Oszukista
Czy elfy podlegają limitom wyboru jednostek special i rare? Nie chodzi mi o zasady euro, tylko tak ogólnie, w ostatniej erracie jaką czytałem było napisane, że nie, ale nie wiem czy się coś od tego czasu nie zmieniło.
- Młody Pajak
- Kradziej
To doczytaj wyraźnie. Pierwsza strona erraty górny-prawy róg. Pierwszy akapit.
-
- Oszukista
Dzięki, nie wiem co ja w takim razie czytałem
W erracie do Imperium są zmienione zasady czołgu. Teraz czary działają na niego normalnie.
Jeśli chodzi o magie to jeszcze zerówka z metalu dobrze na niego działa
Jeśli chodzi o magie to jeszcze zerówka z metalu dobrze na niego działa
2xM+2d6, jest to chyba dokladnie napisane.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.