Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
wiem ze na moje pytanie odpowiedź jest w rb problem nie mam rb przy sobie a posty typu" rusz dupę i sprawdź" niczego nie wnoszą i są ogólnie z dupy. Nie pisząc już o zaśmiecaniu forum.
Relosu pisałem że ci odpuściłem bo nie lubię się kłócić nie widząc adwersarza, więc tez sobie odpuść. Bo ten temat założyłem między innymi dla takich właśnie pytań. - choć fakt nie sprawdziłem w dziale Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi i tu muszę ci przyznać rację.
Relosu pisałem że ci odpuściłem bo nie lubię się kłócić nie widząc adwersarza, więc tez sobie odpuść. Bo ten temat założyłem między innymi dla takich właśnie pytań. - choć fakt nie sprawdziłem w dziale Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi i tu muszę ci przyznać rację.
<ciach> wpadaj na mastera do bialego to challenge tobie rzuce w silowaniu sie na reke =P ale serio jak czegos nie wiesz a wiesz ze jest to w rb, to wpisz w szukajce, normalnie latwiej i lepiej niz w googlach.
W wyciętym fragmencie Relosu bardzo długo rozwodzi się nad wyższością pluszowych kotków nad pieskami.
W wyciętym fragmencie Relosu bardzo długo rozwodzi się nad wyższością pluszowych kotków nad pieskami.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Powyrzucałem z waszych postów dyskusje o kotkach i pieskach. Zostawiłem tylko krótkie podsumowania, by wątek się nie urwał.
Tutaj dyskutujemy o WFB.
Dyskusje o kotkach i pieskach proszę przenieść np tu: http://www.sweetbrokacik.fora.pl
pozdrawiam
A
Tutaj dyskutujemy o WFB.
Dyskusje o kotkach i pieskach proszę przenieść np tu: http://www.sweetbrokacik.fora.pl
pozdrawiam
A
imho albo bowd albo niszczarka.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Pandemonium? Czy to ten czar który powoduje, że w fazie powera masz dwie kości mniej?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- dziekanotr
- Wodzirej
mam pytanie, czy moge rzucic w tej samej turze magii ten sam czar co w boundzie jak go wylosuje? np: 2x rzucam fireballa ,raz z bounda, a raz za to ze go wylosowalem
jezeli jest tak napisane w opisie czaru/przedmiotu to tak, ale w rb nic na ten temat nie ma.
Gniewko pisze:
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W 7 edycji tak przecież było, że kiedy elfowie budzący strach spotykali gobliny, to gobliny podlegały pod terror. Coś się zmieniło?
Nigdy tak nie było i nic się w tym względzie w 8 nie zmieniło. Dwa strachy się nie kumulują.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W takim razie gracz O&G przekonał mnie kiedyś, ażebym go nieświadomie zwałował.