Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Piłka nożna
2-2 z Czarnogórą. Nie wiem tylko o co chodzi, że oni nas tak nie lubią? Przecież większość polaków nawet nie wie gdzie to jest. A gra była taka sobie, w pierwszej słabo, w drugiej trochę lepiej. Faulowali tak perfidnie, że aż żal.pl. No i w Tytonia chyba ze 100 petard poszło, powinien być walkower i 3-0 dla nas. Ale jest jak jest. Pzdr.
Jacek_Azael pisze:2-2 z Czarnogórą. Nie wiem tylko o co chodzi, że oni nas tak nie lubią? Przecież większość polaków nawet nie wie gdzie to jest. A gra była taka sobie, w pierwszej słabo, w drugiej trochę lepiej. Faulowali tak perfidnie, że aż żal.pl. No i w Tytonia chyba ze 100 petard poszło, powinien być walkower i 3-0 dla nas. Ale jest jak jest. Pzdr.
Mam nadzieję, że nie płaciłeś za mecz bo Ci ręki na turnieju więcej nie podam ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Obraniak to jest idiota, a można było przycisnąć w tej końcówce i urwać 3 punkty. Murawski to też żart, wszedł w połowie drugiej połowy a i tak mu się nie chciało biegać, nawet nie zauważyłem że wszedł aż kogoś zfaulował.
Lewandowski jak zwykle dobrze grał, i wreszcie Piszczek coś pokazywał w meczu. Z drugiej strony Wawrzyniak rozegrał słaby mecz, nie wiem kto ma u nas grać na tej lewej obronie.
Lewandowski jak zwykle dobrze grał, i wreszcie Piszczek coś pokazywał w meczu. Z drugiej strony Wawrzyniak rozegrał słaby mecz, nie wiem kto ma u nas grać na tej lewej obronie.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To nie jest kwestia nielubienia - to zwyczajny bandytyzm jest... Podobnie zresztą jak u nas , nie widzę żadnej różnicy. Bandy frustratów chodzą na mecze, robią burdy ( patrz : Litwa, Czechy z naszym udziałem) i nikomu nie zależy na tym, żeby było inaczej. A jest tak imho dlatego, że później można pisać/pokazywać to wszystko, gdy trzeba odwrócić uwagę publiki od ważnych i wstydliwych dla władzy wydarzeń w naszym kraju. Wtedy jest to temat dyżurny, a nasze bandziory skwapliwie co jakiś czas im w tym pomagają...Jacek_Azael pisze:2-2 z Czarnogórą. Nie wiem tylko o co chodzi, że oni nas tak nie lubią?
Uwazasz ze napastnik tak zwanej światowej klasy (niektorzy naiwni dali sobie wmowic ze lewandowski prezentuje taka klase), ktory ma 2 super sytuacje do strzelenia bramki i 2 w miare dobre do oddania groznego srzalu, ktory spier...a wszystko co moze rozegral dobry mecz? Napastnik klasy swiatowej ma pol sytuacji i strzela bramke. Niestety lewy musi miec 5 setek zeby raz wtrulac szmate do bramki. Samo zastawianie, ktore wykonuje super nie zmienia mojej opinii. A wystarczy przejzec neta, zeby zobaczyc ze wiele osob mysli podobnie.Lewandowski jak zwykle dobrze grał
A co do murasia to kazdy to widzi. Ten czlowiek powinien miec zakaz gry w pilke.
A Obraniak nie dosc ze slaby niemilosiernie to jeszcze idiota skonczony. Fakt ze blackmountainiec przyaktorzyl ale Obraniak dal mu ku temu okazje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Chory pisze:Uwazasz ze napastnik tak zwanej światowej klasy (niektorzy naiwni dali sobie wmowic ze lewandowski prezentuje taka klase), ktory ma 2 super sytuacje do strzelenia bramki i 2 w miare dobre do oddania groznego srzalu, ktory spier...a wszystko co moze rozegral dobry mecz? Napastnik klasy swiatowej ma pol sytuacji i strzela bramke. Niestety lewy musi miec 5 setek zeby raz wtrulac szmate do bramki. Samo zastawianie, ktore wykonuje super nie zmienia mojej opinii. A wystarczy przejzec neta, zeby zobaczyc ze wiele osob mysli podobnie.Lewandowski jak zwykle dobrze grał
A co do murasia to kazdy to widzi. Ten czlowiek powinien miec zakaz gry w pilke.
A Obraniak nie dosc ze slaby niemilosiernie to jeszcze idiota skonczony. Fakt ze blackmountainiec przyaktorzyl ale Obraniak dal mu ku temu okazje.
Zamiast wykorzystać osłabienie przeciwnika z zimną krwią - dali się podpuścić i sprowokować jak cepy - będzie brakować tych punktów w końcowym rozrachunku. To, co marnuje Lewandowski - woła o pomstę do nieba. W wyjazdowych meczach nie ma do 10 razy sztuka. Trza wykorzystywać 2, góra 3 sytuacje, inaczej wtopa... I nie ma co zwalać, że to taka silna reprezentacja, że hej. Zdecydowanie jest to zespół w zasięgu i tyle. I trzeba nauczyć się wygrywać takie mecze, a nie cieszyć się z remisu. Chyba, że zamierzają wygrywać z Anglią czy Ukrainą

Patrząc co piszecie to mogą całe eliminacje do MŚ być w PPV nie będę miał możliwości oglądać 

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A ja dodam jedynie, że nie zgadzam się z tym co napisał ktoś tam powyżej. Takie sytuacje jak wczorajsza z Podgoricy to w Polsce miały miejsce w latach 90. Dziś w piłkarzy nie rzuca się stada petard. (Poza tym, my jak już w piłkarza rzucaliśmy to nożem ^^)
I nie jest to jednostkowy przypadek. Jak był mecze WKS z Budocośtam Podgoricą to tez były takie problemy
I nie jest to jednostkowy przypadek. Jak był mecze WKS z Budocośtam Podgoricą to tez były takie problemy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mecze z Litwą czy Czechami były w latach 90tych
A finał pucharu Polski
Na tych meczach było gorzej, niż wczoraj w Czarnogórze...
Tym bardziej, jeśli to nie jednostkowy przypadek w Podgoricy, to FIFA - mając takie dane - powinna uczulić sędziów i dla przykładu zamknąć stadion i orzec walkower dla przyjezdnych. Może to by tych debili czegoś nauczyło
. Poza tym - gdyby na ulicy gdzieś rzucali petardami, czy czymkolwiek innym w człowieka, to gliny by ich spacyfikowały szybko. Jeśli natomiast robią to kibole na stadionie - włos im z głowy nie spada. Poza stadionem też jest różnie - jeśli tego się nie wytępi, czując bezkarność zawsze tak będą robić
...

Tym bardziej, jeśli to nie jednostkowy przypadek w Podgoricy, to FIFA - mając takie dane - powinna uczulić sędziów i dla przykładu zamknąć stadion i orzec walkower dla przyjezdnych. Może to by tych debili czegoś nauczyło

tylko, że teraz efekt będzie taki: Czarnogórcy dostaną zamknięcie stadionu dla kibiców i każda inna niz polska druzyna bedzie miała odrobine łatwiej! EFEKT = Trudniej nam w eliminacjach dlatego, ze Tytoń dostał petardą w łeb :/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja nawet nie tracę czasu na oglądanie tych miernot, szczerze powiem że już mecz Portugalia - Luksemburg był ciekawszy : http://video.yandex.ru/users/freekicker17/view/86
Dodam tylko, że panowie w czerwonych koszulkach nie są wcale tacy kiepscy. Niby taki mały kraj, a potrafili stworzyć trochę sytuacji i powalczyli do końca.
Dodam tylko, że panowie w czerwonych koszulkach nie są wcale tacy kiepscy. Niby taki mały kraj, a potrafili stworzyć trochę sytuacji i powalczyli do końca.
ale zwróciłeś uwage na te ilość szczęścia jaka mieli Ci piłkarze? Czy wychodzimy z założenia, że zawsze tak będa mieli?
Chociaż to prawda, bramka pierwsza niezwykłej urody
Chociaż to prawda, bramka pierwsza niezwykłej urody
Po co te nerwy skoro i tak skończymy w grupie na 5 miejscu ;p
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
5 miejsce to jest plan maksimumRobson, Twoja wiara mnie zawsze motywuje:)

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ile browarków stawiasz jak będziemy wyżej?Robson pisze:5 miejsce to jest plan maksimumRobson, Twoja wiara mnie zawsze motywuje:)na nasze możliwości.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czuję sporą dozę niepewności w tym pytaniu
. jest transmisja, czy znowu przez radio?

http://www.meczyki.pl/
myślę, że oglądanie meczy wtedy, kiedy akurat ten portal nie padnie jest całkiem proste
myślę, że oglądanie meczy wtedy, kiedy akurat ten portal nie padnie jest całkiem proste