Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: przelas »

masz trzy opcje:
nawet fajny film na tvp1
20 zl za 8 zuberkow
20 zl na absolwenta

ps i mecz za 20 zl

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

smiejagreg pisze:Czuję sporą dozę niepewności w tym pytaniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . jest transmisja, czy znowu przez radio?
Dzisiejszą transmisję sponsoruje sopcast.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Ukraina ciągle remisuje. :roll:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Czy ktoś ma nadal wątpliwości, co do naszej przyszłości w tej grupie? Może Dymitr? :D jeżeli Mołdawia nas klepie atakiem pozycyjnym, a my nie możemy odebrać im piłki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, o 11:43 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

wiara umiera ostatnia:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ostatnio mi się rzuciło w oczy ilu bardzo dobrych zawodników ma Belgia:

Vermaelen - Arsenal
Kompany - Man City
Hazard - Chelsea
Fellaini - Everton
Axel Witsel - Zenit
Dembele - Fulham
Courtois - Atletico (wyp)

sama młodzież, mój czarny koń mundialu w Brazylii...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Wilczek.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wilczek. »

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

@Laik
Dembele jest piłkarzem Tottenhamu Hotspur. Nawet strzelił już bramkę.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

nie śledziłem końcówki okna transferowego, w której często Spurs są aktywni, wracając jednak do sedna to niezły belgijski piłkarz :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Po raz pierwszy od kilku ładnych lat wygraliśmy mecz o coś :P To nic, że z Mołdawią, która wg info z netu napierała nas. Jak człowiek odzwyczai sie od wygrywania meczów o punkty, to trzeba od czegoś zacząć. Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie. Taką mam koncepcję :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

smiejagreg pisze:Po raz pierwszy od kilku ładnych lat wygraliśmy mecz o coś :P To nic, że z Mołdawią, która wg info z netu napierała nas. Jak człowiek odzwyczai sie od wygrywania meczów o punkty, to trzeba od czegoś zacząć. Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie. Taką mam koncepcję :mrgreen: .
gdzie jest Robson..? ^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Jestem, jestem :D Może i Pzpn ssie po kule, ale na sędziów kasę mają ;) Oby sędziowie dalej gwizdali w naszą stronę, tak odnośnie tego karnego z kapelusza, który nam wygrał mecz. :mrgreen: Dla mnie miłym zaskoczeniem będzie jak nie przegramy z San Marino, chociaż z nimi pewnie też się zamurujemy i będziemy liczyli na jedną kontrę, albo rzut karny. :lol2:
Optymistycznie na koniec ;) ze składu wyleciał Murawski !!! =D> i imho widać było, że Obraniak jenak jest potrzebny mimo, że mało biega. Mam nadzieję, że wróci do składu na Anglię.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

smiejagreg pisze: Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie.
Mówisz jak Dżordż Engel. :wink:
Ten też twierdzi skopiemy Anglików. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

No bo świat jest czarno-biały. Albo zmieciemy Anglików z Ukraińcami, albo przegramy z bezludną wyspą czy Grenlandią.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Siweusz pisze:
Ten też twierdzi skopiemy Anglików. :mrgreen:
Skopać Anglików to możemy jedynie na ETC ;)

Poe meczu z Mołdawią można się spodziewać mega wtopy zarówno z Anglią jak i Ukrainą. Zdziwię się jeżeli Anglicy nie wbiją nam co najmniej 3 bramek.

Nie mniej fajnie jest marzyć o wygranej z Anglią :D
Chociaż to podchodzi pod eurooptymizm że wyjdziemy z grupy i zawojujemy Europę :lol2:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

eurooptymizm mieliśmy przed Euro2012, teraz pora zejść na ziemie, jesteśmy sto lat za murzynami, w dodatku ci murzyni mają lepszy system szkolenia młodzieży niż my...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Laik pisze:eurooptymizm mieliśmy przed Euro2012, teraz pora zejść na ziemie, jesteśmy sto lat za murzynami, w dodatku ci murzyni mają lepszy system szkolenia młodzieży niż my...
Laik, gdzie Ty tu widzisz w ostatnich postach eurooptymizm #-om, może w moim :?: :wink:

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

w temacie naszej ekstraklasy - widzial ktoś gola Soboty? No K*rwa! Zaczynam się martwić, że nam ktos Waldka zabierze w następnym koienku transferowym :/

ODPOWIEDZ