Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
masz trzy opcje:
nawet fajny film na tvp1
20 zl za 8 zuberkow
20 zl na absolwenta
ps i mecz za 20 zl
nawet fajny film na tvp1
20 zl za 8 zuberkow
20 zl na absolwenta
ps i mecz za 20 zl
Czy ktoś ma nadal wątpliwości, co do naszej przyszłości w tej grupie? Może Dymitr?
jeżeli Mołdawia nas klepie atakiem pozycyjnym, a my nie możemy odebrać im piłki 

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, o 11:43 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ostatnio mi się rzuciło w oczy ilu bardzo dobrych zawodników ma Belgia:
Vermaelen - Arsenal
Kompany - Man City
Hazard - Chelsea
Fellaini - Everton
Axel Witsel - Zenit
Dembele - Fulham
Courtois - Atletico (wyp)
sama młodzież, mój czarny koń mundialu w Brazylii...
Vermaelen - Arsenal
Kompany - Man City
Hazard - Chelsea
Fellaini - Everton
Axel Witsel - Zenit
Dembele - Fulham
Courtois - Atletico (wyp)
sama młodzież, mój czarny koń mundialu w Brazylii...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Młody Pajak
- Kradziej
@Laik
Dembele jest piłkarzem Tottenhamu Hotspur. Nawet strzelił już bramkę.
Dembele jest piłkarzem Tottenhamu Hotspur. Nawet strzelił już bramkę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po raz pierwszy od kilku ładnych lat wygraliśmy mecz o coś
To nic, że z Mołdawią, która wg info z netu napierała nas. Jak człowiek odzwyczai sie od wygrywania meczów o punkty, to trzeba od czegoś zacząć. Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie. Taką mam koncepcję
.

gdzie jest Robson..? ^^smiejagreg pisze:Po raz pierwszy od kilku ładnych lat wygraliśmy mecz o cośTo nic, że z Mołdawią, która wg info z netu napierała nas. Jak człowiek odzwyczai sie od wygrywania meczów o punkty, to trzeba od czegoś zacząć. Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie. Taką mam koncepcję
.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jestem, jestem
Może i Pzpn ssie po kule, ale na sędziów kasę mają
Oby sędziowie dalej gwizdali w naszą stronę, tak odnośnie tego karnego z kapelusza, który nam wygrał mecz.
Dla mnie miłym zaskoczeniem będzie jak nie przegramy z San Marino, chociaż z nimi pewnie też się zamurujemy i będziemy liczyli na jedną kontrę, albo rzut karny.
Optymistycznie na koniec
ze składu wyleciał Murawski !!!
i imho widać było, że Obraniak jenak jest potrzebny mimo, że mało biega. Mam nadzieję, że wróci do składu na Anglię.

Optymistycznie na koniec

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Mówisz jak Dżordż Engel.smiejagreg pisze: Teraz jak nasi się rozpędzą to zmiotą resztę przeciwników z Anglikami i Ukrainą włącznie.

Ten też twierdzi skopiemy Anglików.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
No bo świat jest czarno-biały. Albo zmieciemy Anglików z Ukraińcami, albo przegramy z bezludną wyspą czy Grenlandią.
Skopać Anglików to możemy jedynie na ETCSiweusz pisze:
Ten też twierdzi skopiemy Anglików.

Poe meczu z Mołdawią można się spodziewać mega wtopy zarówno z Anglią jak i Ukrainą. Zdziwię się jeżeli Anglicy nie wbiją nam co najmniej 3 bramek.
Nie mniej fajnie jest marzyć o wygranej z Anglią

Chociaż to podchodzi pod eurooptymizm że wyjdziemy z grupy i zawojujemy Europę

Wisła Kraków.
eurooptymizm mieliśmy przed Euro2012, teraz pora zejść na ziemie, jesteśmy sto lat za murzynami, w dodatku ci murzyni mają lepszy system szkolenia młodzieży niż my...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Laik, gdzie Ty tu widzisz w ostatnich postach eurooptymizm #-om, może w moimLaik pisze:eurooptymizm mieliśmy przed Euro2012, teraz pora zejść na ziemie, jesteśmy sto lat za murzynami, w dodatku ci murzyni mają lepszy system szkolenia młodzieży niż my...

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
w temacie naszej ekstraklasy - widzial ktoś gola Soboty? No K*rwa! Zaczynam się martwić, że nam ktos Waldka zabierze w następnym koienku transferowym :/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.