Ale co oni zrobią ? Chyba wezmę tylko 10 do zapchania corow . Wstrzymam się i poczekam na nowe EuroPiotrB pisze:Jak zapchać cory? Dla mnie optymalne są małe (25 szt) oddziały włóczników- wtedy w pełni wykorzystujemy ich zasadę ...
rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, o 13:47 przez Slayer, łącznie zmieniany 3 razy.
z polskimi znakami na klawiaturze też byś mógł się zapoznać
W takim razie to "puki" też mógłbyś poprawić, bo nie pasuje do kontekstu zdania, http://so.pwn.pl/lista.php?co=puki
Zbanowali nam BoH i Vortexa... Niby nic takiego, da się spokojnie grać bez tych itemów, ale imo to bez sensu. Ograniczenie BoH 2 DD i 2PD a Vortex 1 lub 2 DD byłoby imo o wiele lepszym wyjściem...
No i dali nam 100 punktów gratis, mozna będzie wystawiać 3 speary i 5 WL więcej
A najbardziej mnie rozwaliło ograniczenie max 2 RBT, które i tak ssą pałe przy obecnym metagamie i SLoS
No i dali nam 100 punktów gratis, mozna będzie wystawiać 3 speary i 5 WL więcej
A najbardziej mnie rozwaliło ograniczenie max 2 RBT, które i tak ssą pałe przy obecnym metagamie i SLoS
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
daj linka do tych ograniczeń
A w tych ograniczeniach chodzi o to by HE z pedalskiej magii przesiadły się na smoka
A w tych ograniczeniach chodzi o to by HE z pedalskiej magii przesiadły się na smoka
Shino wyedytował posta, może coś się zmieni
Ale nie liczyłbym na to
Ale nie liczyłbym na to
Wisła Kraków.
wystaw smoka!Andrzej pisze:W sumie, to moja rozpiska niewiele się zmienia, tylko ten vortex
Brakuje mi 4 punktów w Lordach, żeby wlazł mi Star na wypasie (rozpa taka jak na DMP)
Pewnie coś się zmieni, bo Shino się wycofał ze swoich postów.
Pewnie coś się zmieni, bo Shino się wycofał ze swoich postów.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
Jasne, bo HE są ciągle under discussion, nie wiadomo jeszcze co z te go wyniknie - pewne jest że mały boost będzie - w końcu na ETC gracze HE się nie popisali
Nie oszukujmy się, 100 pkt niewiele zmieni, zwłaszcza że 25 i tak idzie na cory. Nawet fasta się nie wrzuci Poczekamy, zobaczymy.
I love this game...
I love this game...
no właśnie całkiem sporo zmienia, bo otwiera opcję na grę na smoku. Za 625 pkt może nie będzie to full wypas (vembances + crown), ale to i tak o niebo lepiej niż smoczur za 600 pkt. A teraz jeszcze dochodzi SLoS (łatwiej schować smoka) i większe ograniczenie maszyn
I tak grałem na smoku, więc w moim przypadku nie bardzo a minimalnie brakuje, żeby wchodził na wypasie, więc dalej jest dylemat (bo złożenia princa nie chciałbym zmieniać) Ale faktycznie masz rację, że SLoS + słabsza magia + mniej maszyn (mam nadzieję, że przejdzie to ograniczenie do max. 4) napawa optymizmem
I love this game...
I love this game...
gdzie to jest? podałby ktoś link bo nie mogę znaleść
Zniknęło, bo Shino edytował post
Wisła Kraków.
Smok to faktycznie teraz fajna opcja jeśli przejdzie te 100 pkt - wchodzi ładnie ze słomką za 622 z gemem (ld na 3d6) ...
Z defensami czy ze smokiem czy bez i tak dostaniemy po dupie więc nie ma się co sugerować:)....
Z defensami czy ze smokiem czy bez i tak dostaniemy po dupie więc nie ma się co sugerować:)....