Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

kurcze,

chciałbym być tam z wami...

w tej Warszawie...

a to tak daleko.. :(

ale pewnie się jeszcze zobaczymy w realu !
:roll:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

A propos denaturatu... wciąż nim jedzie w pokoju Haka, ale tylko przy szafce z figurkami - w sumie fajny sposób na odgonienie mnie od niej sobie znalazł :twisted:

Czy zmiażdżyłam komuś tchawicę wczoraj przy pożegnaniu? :oops: Jeśli tak, to wybaczcie!

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Czyżby któryś z dżentelmenów próbował się żegnać z damą... hmmm... zbyt wylewnie ? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tiger Brown pisze:Czyżby któryś z dżentelmenów próbował się żegnać z damą... hmmm... zbyt wylewnie ? :wink: :lol:
No co Ty - to ja mam taki styl pożegnań, że zawsze ściskam :) i to niestety zwykle nie wyczuwam, kiedy zaczynam dusić. W liceum byłam znana z "miażdżenia tchawicy" [Postrach Tchawic, Tchawicobójca itd.]. Dlatego pytam, czy kogoś nie uszkodziłam... ;)

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Hmmm, zastanawiam się jak można pożegnalnym uściskiem sfatygować tchawicę ? :shock: Musisz mieć jakiś spec-chwyt ! :D

Awatar użytkownika
Cresus
Mudżahedin

Post autor: Cresus »

Tiger Brown pisze:Hmmm, zastanawiam się jak można pożegnalnym uściskiem sfatygować tchawicę ? :shock: Musisz mieć jakiś spec-chwyt ! :D
podejrzewam zaciśnięcia ramienia na szyi ofia. znaczy się żegnanego i napięcia mięśni :wink:
Obrazek
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tiger Brown pisze:Hmmm, zastanawiam się jak można pożegnalnym uściskiem sfatygować tchawicę ? :shock: Musisz mieć jakiś spec-chwyt ! :D
Strike to injure, mighty blow [zaraz się komuś skojarzy], plus trzeci skill, pit fighter.
Jestem doświadczonym modelem :twisted:

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

TomCio pisze:
Pozatym twoim zdaniem jak nie lubie pedałów i komunistów to robi to ze mnie faszystę? I odczep się w końcu kurde ode mnie :P .
a ruskich lubisz?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kerim pisze:
TomCio pisze:
Pozatym twoim zdaniem jak nie lubie pedałów i komunistów to robi to ze mnie faszystę? I odczep się w końcu kurde ode mnie :P .
a ruskich lubisz?
Obrona Lwowa w latach 1918-1920 // ginie brat mojej babci, lat 15
Wojna polsko-bolszewicka 1919-1921 // drugi brat mojej babci rotmistrz kawalerii w.p. dojezdza z Pilsudskim az pod Kijow
17.09.1939 // tutaj chyba nie potrzeba komentarza
sierpień 1944 // prawobrzeżna Warszawa...
1945 // moja rodzina zostaje wypedzona ze Lwowa, zagarnia sie caly jej dobyetek // calkowite zniszczenie Wolnego Miasta Gdańska
lata 1946-1953 // dziadek siedzi w pierdlu thanks to NKWD & towarzysz Stalin
2000+ // mocarstwowe zapedy towarzysza Putina

mam wystarczojąco duzo powodow zeby nie lubic Ruskich, ba, mam ich nawet wiecej niz zeby nie lubic Niemcow

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Skavenblight pisze:
Czy zmiażdżyłam komuś tchawicę wczoraj przy pożegnaniu? :oops: Jeśli tak, to wybaczcie!
Spoko, jakoś przeżyliśmy.

@Kerim
To bardziej narodowa sprawa.
*edit* Chociaż ja osobiście bardzo lubię Rosjan i język rosyjski.

@Thurion
Obie strony są winne, i my święci nie byliśmy podczas dwudziestolecia międzywojennego.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2007, o 11:38 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pytanie było o nację/narodowość, a nie przynależność polityczną (bo z tego co widzę to podpadli Ci bolszewicy). No chyba, że dla Ciebie wsio rawno.

A jeśli tak - to ja na podobnej zasadzie nie lubię Polaków. Komunizm 1945-89, Radio Maryja i ekipa, Kaczyńscy, a jeden kolega w przedszkolu to mi raz lizaka zabrał; i jak mu dałem w nos, to pani przedszkolanka zrobiła awanturę jak mama po mnie przyszła.

Jak widać mam wystarczająco dużo powodów żeby nie lubić Polaczków, ba, mam ich nawet więcej niż Thurion żeby nie lubić Niemców czy Ruskich.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze:Pytanie było o nację/narodowość, a nie przynależność polityczną (bo z tego co widzę to podpadli Ci bolszewicy). No chyba, że dla Ciebie wsio rawno.

A jeśli tak - to ja na podobnej zasadzie nie lubię Polaków. Komunizm 1945-89, Radio Maryja i ekipa, Kaczyńscy, a jeden kolega w przedszkolu to mi raz lizaka zabrał; i jak mu dałem w nos, to pani przedszkolanka zrobiła awanturę jak mama po mnie przyszła.

Jak widać mam wystarczająco dużo powodów żeby nie lubić Polaczków, ba, mam ich nawet więcej niż Thurion żeby nie lubić Niemców czy Ruskich.
Uważaj, zaraz ndecy się na Ciebie rzucą z pianą na pyskach...ale w pełni popieram Cię.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Kerim pisze:
TomCio pisze:
a ruskich lubisz?
Nieprzepadam, za niemcami tak samo. :wink:
Tomash pisze:Zacznijmy od tego, że nigdzie nie nazwałem Cię faszystą. Nawet o to nie posądziłem. Popatrz na cudzysłów, zią
Spoko, spoko, ale wiem, że masz takie zapędy :wink: .
Natomiast po dorzuceniu słuchania skinheadowskich kapel do tego, co w cytacie - jest co najmniej dziwnie.
Zaraz, zaraz. Ja niesłucham na co dzień Honorów i Konkwist, ja to słucham naprawde rzadko, jak jakiś gorszy dzień, ale tak na ogół to nie. Tak na co dzień to raczej jakiś Analogsów, Awanturę, Toola, Amona i inne pierdoły.
Ale zapisane gotyckopodobną czcionką "polish pride" wywołuje bardzo niefajne skojarzenia z pewną opcją, która też lubiła pisać gęsto i dużo o swojej dumie narodowej, tylko że po niemiecku.
Przesadzasz :wink: . A jedyne co umiem po niemiecku to "Was ist deine Mutter von Beruf" , "Ich bin Tomek" oraz "Ich bin sechzehn jahre alt" no i oczywiście liczyć do 10 :lol: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

O rany bossskie... czy wg niektórych nie da się mieć prawicowych poglądów i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów? Naprawdę, chłopaki... nienawidzić Niemców za II wojnę, fajnie. Wiecie co? Hitler to jedno. Był też Niemiec, który pomógł mojemu pradziadkowi uciec z obozu. Miałam paskudną nauczycielkę od niemieckiego [Niemkę]... i kilka koleżanek-Niemek których nigdy nie zapomnę.
Ruskich nie lubicie? Ja też nie lubię - tych konkretnych, którzy w czymś zawinili.

Jak chcecie być dumnym młodym pokoleniem narodowców, to skupcie się na Polsce, a nie rozliczaniu innych narodów z krzywd. Jak mnie burak na schodach popchnie, to kij mnie obchodzi, czy to Polak, Węgier [instytut Hungarystyki też mamy w budynku], Niemiec czy kto inny.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zaraza: zasadniczo starałem się przekazać to samo co Ty, natomiast Twoja wypowiedź ma tę przewagę, że nie zostawia falangistom miejsca na niezrozumienie sensu ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Zaraza: zasadniczo starałem się przekazać to samo co Ty, natomiast Twoja wypowiedź ma tę przewagę, że nie zostawia falangistom miejsca na niezrozumienie sensu ;)
Trzeba mieć to podejście pedagogiczne ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

[instytut Hungarystyki też mamy w budynku]
gdybym się nie dostał na arabistykę... :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nehan pisze:
[instytut Hungarystyki też mamy w budynku]
gdybym się nie dostał na arabistykę... :D
Arabistyka jest chyba 10 minut drogi od nas ;)

No tak - mój plan zajęć i w nadchodzącym roku będzie przewidywał dwugodzinną przerwę w czwartek... i jak tu nie być pijakiem :x

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Skavenblight pisze:O rany bossskie... czy wg niektórych nie da się mieć prawicowych poglądów i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów?...
Nie wiem czy można mieć prawicowe poglądy i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów, ale na pewno można mieć zdrowe lewicowe poglądy i nie mieć nic do innych narodów, czego Tobie jak i innym forumowiczom z całego serca życzę. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

b_sk pisze:
Skavenblight pisze:O rany bossskie... czy wg niektórych nie da się mieć prawicowych poglądów i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów?...
Nie wiem czy można mieć prawicowe poglądy i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów, ale na pewno można mieć zdrowe lewicowe poglądy i nie mieć nic do innych narodów, czego Tobie jak i innym forumowiczom z całego serca życzę. :)
Za życzenia dziękuję, nie skorzystam ;) O wiele bardziej podoba mi się opcja pierwsza ;)

Zablokowany