Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Wiewiór - problem w tym, że niektórzy (jak Raptor z Charkim czy Oskar z Dydem) mają do rozegrania jeszcze wcześniejszą rundę, a my i cała reszta już tylko ostatnią, która nie trzyma nikogo. 
Wygląda to dokładnie tak:
Wyniki:
Ćwiartka 1:
Skaven - Butan 2-18, 8-12 awans Butan
Dydu - Oskar 5-15, awans Oskar
Ćwiartka 2:
Ksch - Head 10-10, 12-8 awans Ksch
Wiewiór - Paweł S. 13-7, 20-0 awans Wiewiór
Ćwiartka 3:
Charki - Raptor 0-20, awans Raptor
Dibo - Cinek 1-19, 2-18 awans Cinek
Ćwiartka 4:
Arte - Undead 6-14 (?), awans Undead
DaBossa - M.Rdzanek - walkower dla Michała.
FINAŁ:
Butan - Oskar
3/4
Skaven - Dydu
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Raptor - Cinek
11/12
Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead
15. Arte
16. DaBossa
Na gry o konkretne miejsca czas jest do 10 IX, wówczas rozdzielimy nagrody i wylosujemy lucky loosera

Wygląda to dokładnie tak:
Wyniki:
Ćwiartka 1:
Skaven - Butan 2-18, 8-12 awans Butan
Dydu - Oskar 5-15, awans Oskar
Ćwiartka 2:
Ksch - Head 10-10, 12-8 awans Ksch
Wiewiór - Paweł S. 13-7, 20-0 awans Wiewiór
Ćwiartka 3:
Charki - Raptor 0-20, awans Raptor
Dibo - Cinek 1-19, 2-18 awans Cinek
Ćwiartka 4:
Arte - Undead 6-14 (?), awans Undead
DaBossa - M.Rdzanek - walkower dla Michała.
FINAŁ:
Butan - Oskar
3/4
Skaven - Dydu
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Raptor - Cinek
11/12
Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead
15. Arte
16. DaBossa
Na gry o konkretne miejsca czas jest do 10 IX, wówczas rozdzielimy nagrody i wylosujemy lucky loosera
					Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 13:47 przez ksch, łącznie zmieniany 3 razy.

Ja bym wpisał Oskara do gry z butanem bo We demonom wyzej du** nie podskoczą.
A jeżeli finału się nie uda rozegrać to wygrywa Oskar bo butan jest w wawie i to z jego winy nie bedzie mozna zagrać

Śmierć zdrajcą ze Śląska a obecnie wawy

A jeżeli finału się nie uda rozegrać to wygrywa Oskar bo butan jest w wawie i to z jego winy nie bedzie mozna zagrać
Śmierć zdrajcą ze Śląska a obecnie wawy
Butan na finał przyjedzie. A co do demonów to jasne, że masz rację, ale mecz musi się odbyć. Nawet jeśli Brazylia ma grać z Ugandą i nie wyjdzie na boisko to dostaje walkower, czyż nie?

No jeśli Ty byś wybiegł w pierwszym składzie biało-czerwonych to w dowolnym sporcie ograłoby nas nawet Samoa Zachodnie 

albo Buthan który nie ma reprezentacji w piłce nożnejksch pisze:No jeśli Ty byś wybiegł w pierwszym składzie biało-czerwonych to w dowolnym sporcie ograłoby nas nawet Samoa Zachodnie
Widze ze wbijanie ci nic nie zmienia, dalej smucisz. Reasumując w klasyfikacji "upartych umysłowo" jestes na pierwszym miejscu tuz przed Grubym ktory to przynajmniej by sie wkurzyl i urzyl w odpowiedzi przemocy fizycznej.Uganda wbrew pozorom to nawet niezła druzyna... przynajmniej polakow kladzie na łopaty Very Happy
Widze ze jestem docenianym graczem mimo tak żałosnej pozycji w pucharzeCris pisze:9/10
Na 99% Raptor - Cinek
Parówy i tyle.Zulus pisze:Śmierć zdrajcą ze Śląska a obecnie wawy Twisted Evil
to chyba oczywiste ze nie zalezy skoro wynik jest z góry wszystkim znany..Arte pisze:w tym momencie w jakim jestesmy to tez mi na wyniku nie zależy ale ja chce zagrac po prostu Smile
23 jest turniej Veta a 30 40K. WFB we wrześniu. Kończmy ten puchar. Raptor - jaki wynik rewanżu?
Jeszcze 5h zostało do końca rundy. Ponieważ nie zanosi się na to, żeby zostały rozegrane jakieś mecze to do wyższych gier wchodzi Raptor i Undead (zwycięzcy pierwszych meczów) a Charki i Arte do niższych. Pozostaje tylko kwestia Dyda i Oskara...
 Chociaż jeden mecz zagrajcie.

Jeszcze 5h zostało do końca rundy. Ponieważ nie zanosi się na to, żeby zostały rozegrane jakieś mecze to do wyższych gier wchodzi Raptor i Undead (zwycięzcy pierwszych meczów) a Charki i Arte do niższych. Pozostaje tylko kwestia Dyda i Oskara...
Spoko Oskar i Dydek na pewno zagrają, nie ma ciśnienia  

Wg regulaminu ostatnią rundę powinniśmy rozpocząć 31 VII... rzeczywiście nie ma ciśnienia 
1 runda poszła bez obsuw, druga z tygodniową, a trzecia ma już dwa tygodnie przeszło... Więc co z tą ostatnią grą?
edit
Właśnie chłopaki grają - trzecia runda - WE bez szans.

1 runda poszła bez obsuw, druga z tygodniową, a trzecia ma już dwa tygodnie przeszło... Więc co z tą ostatnią grą?
edit
Właśnie chłopaki grają - trzecia runda - WE bez szans.
Więc małe resumee:
FINAŁ:
Butan - Oskar
3/4
Skaven - Dydu
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Raptor - Cinek 11-9,
11/12
Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead
15. Arte
16. DaBossa
W finale bez niespodzianek - dwie odgięte armie na czele, ciekawe kto kogo, chociaż Oskar jest bardzo pewny siebie (nic dziwnego). Czas na rozegranie przynajmniej jednej gry to 10 IX. Panowie do dzieła. 12 X rozlosujemy nagrody pocieszenia i wręczymy główne (znaczy zwycięzcy zdecydują co kupują
)

FINAŁ:
Butan - Oskar
3/4
Skaven - Dydu
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Raptor - Cinek 11-9,
11/12
Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead
15. Arte
16. DaBossa
W finale bez niespodzianek - dwie odgięte armie na czele, ciekawe kto kogo, chociaż Oskar jest bardzo pewny siebie (nic dziwnego). Czas na rozegranie przynajmniej jednej gry to 10 IX. Panowie do dzieła. 12 X rozlosujemy nagrody pocieszenia i wręczymy główne (znaczy zwycięzcy zdecydują co kupują
Nie no musi być u nas Butan - bez jaj. Weekendy: w ten jest lipa bo młotek czterdziesto kilowy i 14 uczestników, 5-6 jest turniej WFB, więc w sumie moglibyście rozegrać challange'a, albo rozłożyć się po południu. 13 jest na pewno miejsce bo chyba Veto, więc chyba stół wolny się znajdzie. 20 to nie wiem. Generalnie w soboty ok, ba na finał to mogę Wam nawet otworzyć w niedzielę 

Ja jestem dzisiaj od jakieś 13:30 do 18:00, jutro od rana podobnie we środę i czwartek.