![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
- Corvus Albus
- Kretozord
JA gram
2 rydwany 2 hydry razem robią rozpierduche jakich mało ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)
- Corvus Albus
- Kretozord
Tyle samo co dwoma oddziałami CoKsów, nie ma różnicy jak jest pech to nawet 3 razy, a średnio raz. Poza tym niech mają głupotę ale jak już zaszarżują z hydrami to jest warte ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)
raz, może dwa. Rydwany są naprawdę pro- po prostu jadą z jednego końca stołu na drugi, wgryzając się w jakieś oddziały - trudno tę francę rozkręcićZimnokrwisty pisze:JA gram Razz 2 rydwany 2 hydry razem robią rozpierduche jakich mało Razz
A średnio ile razy na bitwę oblewasz głupotę tymi rydwanami??
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Za 100 Pts. Doastajesz jednostke z 5T, 5S, 14 cali szarzy 3+ as, fear. Dotego załoga przy szarzy równiez ma 5S dotego kusze za free. Czy ja wiem ? Naprawde az tak nie oplacają sie te rydwany? Głupota naprawde teraz tak nie boli bo mają LD 9.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
?? ktos tu mówi o nim?Pitagoras pisze:lokhir w rydwanie? raczej nie...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
<szczena w doł> :O