Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008
Ścignę Jardziocha i się dowiem czy coś załatwił.
A licky boom boom down!!!
Panowie co się k***a dzieje?
Ja dziś wziąłem telefon do ręki, zadzwoniłem raz do człowieka który ogarnia sklep i dowiedziałem się, że mieliście się skontaktować jednak się nie skontaktowaliście i kasy też nie przelaliście. widać da się z nim skontaktować więc moglibyście to ogarnąć, jest połowa marca...
Ja dziś wziąłem telefon do ręki, zadzwoniłem raz do człowieka który ogarnia sklep i dowiedziałem się, że mieliście się skontaktować jednak się nie skontaktowaliście i kasy też nie przelaliście. widać da się z nim skontaktować więc moglibyście to ogarnąć, jest połowa marca...
Tomekjar jest całkiem aktywny na forum wh40k, chyba aż tak bardzo nie brakuje mu wolnego czasu 

"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Mamy, właśnie dlatego nie wiem co się dzieje.
Dobra, ja się za to wezmę sam bo najwyraźniej na innych nie można polegać. Powiedzcie tylko za ile mieliście te nagrody za 1,2 i 3 miejsce, a ja coś spróbuję załatwić.
OK, załatwiłem sprawę, dzisiaj zrobię przelew, jutro pieniądze dotrą i nie powinno być problemu z wysyłką, a niektórych kolegów będę musiał zglanować przy najbliższej okazji.
Dobra, ja się za to wezmę sam bo najwyraźniej na innych nie można polegać. Powiedzcie tylko za ile mieliście te nagrody za 1,2 i 3 miejsce, a ja coś spróbuję załatwić.
OK, załatwiłem sprawę, dzisiaj zrobię przelew, jutro pieniądze dotrą i nie powinno być problemu z wysyłką, a niektórych kolegów będę musiał zglanować przy najbliższej okazji.

Podam wasze imiona i nazwiska na maila do "Fantasygames" jak już zrobię przelew, żeby nie było problemu z określeniem, kto co powinien dostać.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Hihie niezła jazda
Podobno DMP w tym roku w Łodzi

Podobno DMP w tym roku w Łodzi