Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Re: Skład na Euro

Post autor: SlanesH »

Xet pisze:Spokojnie, po przeczytaniu flejmu na pierwszych stronach na pewno się zniechęcą.

Zartujesz? :) Jak znajda kogos kto im przetlumaczy te wszystkie bluzgi to sie dopiero wkreca :mrgreen:
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

ehhh, nie to już nie taki flejm jak kiedyś, ale czytanie tego tematu to dalej przednia zabawa panowie, dzięki.
najbardziej mi się chce smiać, jak pomyślę, że do okrąglakowego teamu Norn Iron dostałem się bo mam fajnie skonwertowaną armię i umiem dużo wypić :mrgreen:
enyłej, do zobaczenia w sierpniu!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

jachu_ka pisze:ehhh, ... i umiem dużo wypić :mrgreen:
Śmiej się, śmiej. Jak się na to nie zwraca uwagi to ci jakiś małolat niechcący flaszkę duszkiem wypije i nazajutrz team ma pozamiatane.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

No i jak poszły eliminacje VC przed MB?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Barbarossa

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Czy to oznacza, że Barbarossa na pewno jedzie na ETC, czy że jeszcze będzie z kimś grać, bo się trochę pogubiłem w tym systemie :mrgreen:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Barbarossa jest juz na 100% reprezentantem Polski VC na ETC.

Ewin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ewin »

Po przeczytaniu 16 str flejma stwierdzilem ze pierwszy raz nabije posta na Border Prince :).

Ej jak dam wam krate browarów to pojade na ETC? Byłem 715 w lidze :). Proszeee!

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Każdy z top 20 krate browarów wali co wieczór klikając w army builderze. Więc sorry.. za cienko wszedłeś.

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

Dorzucając moje prywatne trzy grosze - uważam, że poprzednie systemy wyboru kapitana były lepsze. Poza tym wyjątkowo kontrowersyjne jest nie wzięcie do składu top3 ligi. I mówię generalnie, w oderwaniu od konkretnych osób. Osobiście traktowałem zawsze ligę jako pewnego rodzaju eliminacje i wydaje mi się, że dobre. Rozumiem argument "fair play" i tego, że z niektórymi graczami gra się w mniej lub bardziej miłej atmosferze, ale należę do drugiego obozu - czyli osób, których zdaniem to skuteczność powinna w 90% zaważyć o obecności w składzie.

Jaki by skład nie był, życzę jak najlepszego miejsca i będę trzymał kciuki. A nawet jeśli chłopaki nie zajmiecie podium - świat się nie zawali...

P.s.
Może nawet wpadnę pokibicować bo mój wujek mieszka w Duesseldorfie, czyli nie daleko. No i mógłbym pomóc w ewentualnych problemach językowych z tubylcami ^^.

Ewin

Ależ wyraża poniewaz skład jest wybierany z top 20, oprócz osób z których większość nie lubii. Malal czy Polit mogli by byc 20 i tak by nie mieli mozliwości pojawienia sie w eliminacjach...

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Ewin pisze:Ależ wyraża poniewaz skład jest wybierany z top 20, oprócz osób z których większość nie lubii. Malal czy Polit mogli by byc 20 i tak by nie mieli mozliwości pojawienia sie w eliminacjach...

Konkurs piękności i popularności se wymyśliłeś, jeszcze z wykluczaniem politycznie niepoprawnych.
Gracz ma grać silnie i fair (żeby obory nie robić - za duże ryzyko).
Ale żeby dużo osób go lubiło? Pieprzenie kotka za pomocą młotka.

Ja na przykład na widok wersji forumowej Malala dostaję ataku padaczki, ale do składu zapraszałbym go zawsze.
Kazałbym mu grać TK, on by sie obrażał i po problemie. :)
I tak co roku. :)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Ewin

Nie wiem z tego co wiem to wiekszość osob uwaza go za dziwnego czlowieka i nikt go w teamie nie chce, musza chyba byc ku temu jakies podstawy...

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ja nie wiem co to za ludzie :P malal jest moze dla nich zbyt inteligentny :twisted: i przewrotny zarazem :lol2:

ci co go nie chca teraz, to raczej z innych powodow, bardziej animozyjnych ...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Malal to Malal, a czy Ty byś lubił gościa który może pokonać Cię każda armią? Jest za dobrym graczem na polskie warunki, włosi pewnie by nim nie pogardzili... Lepiej wziąć Rasiaka zamiast franka... Bo franek śmierdzi... :P hehehe

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Jedy Knight pisze: Ja na przykład na widok wersji forumowej Malala dostaję ataku padaczki, ale do składu zapraszałbym go zawsze.
Kazałbym mu grać TK, on by sie obrażał i po problemie. :)
I tak co roku. :)
=D>
a moze lepiej - niegrajacy kapitan ;)

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Supeł pisze:Malal to Malal, a czy Ty byś lubił gościa który może pokonać Cię każda armią?
Demony i TK to nie sa wszystkie armie...

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

rozumiem że chcesz przez to powiedzieć że Malal nie umie grać ? tak ? :D

Ż.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Żaba pisze:rozumiem że chcesz przez to powiedzieć że Malal nie umie grać ? tak ? :D

Ż.
Ja widze wyraznie, ze powiedzial, ze demony i TK to nie sa wszystkie armie. Co niewatpliwie jest prawdą. :D
Do tej pory Malal nie wygrał jeszcze mastera orkami, choć czekam na ten moment niecierpliwie. :)
Obrazek

ODPOWIEDZ