Maja swój klimat a i zdumiona mina przeciwnika jest bezcenna

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Jakże łatwo dałeś się zmanipulować plewie. Twój pierwszy post był dobry. Masz instynkt. SW są źli. Są fatalni. Na tle innych jednostek w zasadzie nie robią nic. Gdyby mieli BS5 i możliwość ukrycia w nich bohatera z Reaver bow, Byłaby inna gadka. A tak, cóż. Pozostaje z zazdrością spojrzeć na inne kodeksy.Rabsp pisze:nie mowie ze sa źli
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
moze tak, a moze nieSiweusz pisze:Jakże łatwo dałeś się zmanipulować plewie.Rabsp pisze:nie mowie ze sa źli
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Czemu ten mag ma 1 lvl? Skoro nie masz BoS spokojnie mieści Ci się 2lvl. I jak pisano powyżej, SW są do kitu. Więc albo wywal muzyka z WL z zamień SW na fasta, albo wywal ich całych i SH=>DP.Ukalez pisze:1650 pkt
1. Mage lvl 2 (General) - The Seerstaff of Saphery, Dispel Scroll (185)
2. Noble (BSB) - Elven Steed, DA, Lance, shield, Battle Banner (218)
3. Mage lvl 1 - Jewel of the Dusk, Dispel Scroll (135)
Core
4. 10x Archers (110)
Special
5. 5x Silver Helms - shields (115)
6. 20x White Lions - FCG, Standard of Balance (375)
7. 5x Shadow Wariors (80)
8. 5x Dragon Princes - FCG, Banner of Ellyrion, The Amulet of Light (230)
Rare
9. RBT (100)
10. RBT (100)
Taka rozpiska na turniej wyjazdowy. A niech i inni znają siłę HE. Myślę że na takie pkt będzie to powolutku mój standardzik.
Pozdrawiam,
Andrzej, nie można każdemu w każdej rozpisce pokazywać jakie się błędy popełnia. Trzeba zostawić trochę luzu. Na własne przemyślenia i doświadczenia z bitew. Twoje rady w wielu rozpiskach są dobre, ale co z tego, jak inni gracze stosują się do nich trochę bezmyślnie i nie potrafią tego wykorzystać. Imho, czasem jesteś trochę nadgorliwy.Andrzej pisze:Czemu ten mag ma 1 lvl?
A to co?Andrzej, nie można każdemu w każdej rozpisce pokazywać jakie się błędy popełnia. Trzeba zostawić trochę luzu. Na własne przemyślenia i doświadczenia z bitew.
Siweusz pisze:SW są źli. Są fatalni. Na tle innych jednostek w zasadzie nie robią nic.
Tutaj nie zostawiłeś zbyt dużu "luzu na własne przemyślenia i doświadczenia z bitew"Siweusz pisze:Daj spokój. Wyciąganie frenzoli?
Chyba z jakimś noobem.
Pominę fakt, że oddział za 80pkt do najtańszych nie należy.
To jest prostowanie opini społecznej skierowanej na złe tory spamerskim teoryhammerem.Andrzej pisze:A to co?![]()
DziękiSiweusz pisze:Gdybyś tak napisał przy rozpie, ucięłoby to wiele spekulacji. Pozdro.
Napisz po turnieju jak poszło.
Powodzenia.
dzięki najbardziej mi zależało właśnie na kombinacji bohaterów poza arcyRabsp pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=20&t=5477 poszukaj jesczze tutaj![]()
ale ogolnie szkielet takiej rozpiski wygląda tak:
Arcy z Boh
Caddy
BSB
2x łuki
PG z BoS
oddział DP
oddział WL
3 RBT
Orzeł
2 Fasty
+ jakies moze rydwany albo inne rzeczy
Dlaczego? w sensie po prostu ci się fajnie gra na BoH+RB czy masz jakieś tajemnicze strategie?Rabsp pisze:IMO do gry na BoH najlepszy byłby BSB na orle z Reaver Bowem,ale puszka i BB też dają rade