Karpiu - Galeria - Up - 19/08/2016 W9ED, WM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Warsztat Karpia - 14.02.2015 kilka Wipów
Teraz będziesz chciała pokazać jaka jesteś fajna takimi postami w galeriach ludzi którzy nie zgodzili się z Twoim dziwnym postrzeganiem świata?:D Skoro ktoś zamówił taki poziom to taki ma. Zawsze sama możesz malować na poziom pro a brać kasę jak za poziom basic.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Mam prawo wyrazić swoje zdanie. Nie spamuję galerii, napisałam tylko do Karpia, bo figsy ma słabe. Mam prawo wyrażać swoje zdanie. Karpiu bardzo się wywyższał, więc chciałam sprawdzić jak maluje. Chyba po to wrzuca foty żeby zasięgnąć opinii :> Poza tym poczytaj komentarze w galerii Kahy, trochę nie na miejscu odzywki Karpia. Trochę...Cookie Monster pisze:Teraz będziesz chciała pokazać jaka jesteś fajna takimi postami w galeriach ludzi którzy nie zgodzili się z Twoim dziwnym postrzeganiem świata?:D Skoro ktoś zamówił taki poziom to taki ma. Zawsze sama możesz malować na poziom pro a brać kasę jak za poziom basic.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Idąc Twoim tokiem rozumowania on miał prawo wyrazić swoje zdanie i je wyraził;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Niechaj się tak stanie. AmenCookie Monster pisze:Idąc Twoim tokiem rozumowania on miał prawo wyrazić swoje zdanie i je wyraził;p
- swieta_barbara
- habydysz
Węszę bana.
Armia fajna, trochę niewykończona (vide: psy, głowa lorda z gada), ale efekt wow jest. Spójne, porządne malowanie.
edit.
po co komuś 7 dogrów?
Armia fajna, trochę niewykończona (vide: psy, głowa lorda z gada), ale efekt wow jest. Spójne, porządne malowanie.
edit.
po co komuś 7 dogrów?
Wystawiasz modele, gina w 2 tury i sa spowrotem bezpieczne w walizcd. Mniejsza szansa ze sie poobijaja.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ooo czuje gównoburzę i banana
@Ars_alit_artificiem
Opisywałem jasno że moje modele w dużym stopniu to WIP. Zamówienia maluje na poziomach zamówionych przez graczy. Tak to działa. Poczytasz dorośniesz zrozumiesz . W twoich słowach konstruktywna krytyka brzmi ciekawie . Jak na osobę "świeżo" zaczynającą z Hobby i na forum mogę jedynie pogratulować takiego początku .
Pytaj Loka to jego Armija Teraz dokupił Szagiego.
Nie wiem dlaczego używa tylko tylu ja mam 9 . Szkoda że nie strzeliłem foty jak całe 16 miałem stojących na półce
@Ars_alit_artificiem
Opisywałem jasno że moje modele w dużym stopniu to WIP. Zamówienia maluje na poziomach zamówionych przez graczy. Tak to działa. Poczytasz dorośniesz zrozumiesz . W twoich słowach konstruktywna krytyka brzmi ciekawie . Jak na osobę "świeżo" zaczynającą z Hobby i na forum mogę jedynie pogratulować takiego początku .
@Barbaraswieta_barbara pisze: edit.
po co komuś 7 dogrów?
Pytaj Loka to jego Armija Teraz dokupił Szagiego.
Nie wiem dlaczego używa tylko tylu ja mam 9 . Szkoda że nie strzeliłem foty jak całe 16 miałem stojących na półce
- swieta_barbara
- habydysz
Tak właśnie czułem, że jakiś tactique myk mi ucieka.Durin pisze:Wystawiasz modele, gina w 2 tury i sa spowrotem bezpieczne w walizcd. Mniejsza szansa ze sie poobijaja.
Wszystko jasne.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ars - ludzie zakładają galerię z różnych przyczyn. Jedni dlatego, że chcą się rozwijać - wtedy potrzebna jest konstruktywna krytyka, co by gość wiedział co poprawić, a co już mu wychodzi jakoś. Pisanie, że figsy są słabe, nie pomaga w niczym, więc takie wpisy można by sobie darować. Inni zakładają galerię, żeby pokazać swój sposób malowania i ściągnąć zamówienia - tym konstruktywna krytyka nie jest nawet specjalnie potrzebna. Zdają sobie sprawę z własnych ograniczeń, ale ma to być tylko okno wystawowe i kto chce, to zamawia. Pisaniem, że suabe figsy, psujesz takiemu tylko biznes. Nie wiem, czy zamierzenie, czy nie, ale to jest krecia robota po prostu. Trzeci gatunek to tacy, którzy malują sobie amatorsko, nie na zarobek - wrzucają, co zrobili tylko dla samej frajdy. I takim naprawdę wszystko jedno, co sądzisz o ich wypocinach . Ludzie tu już siedzą od lat. Każdy, kto maluje, wkłada w to jakiś tam czas i umiejętności, które są dość różne... Ja na przykład jestem kibicem piłkarskim. I to, że nie gram na poziomie ligowym, nie znaczy, że nie znam się na piłce nożnej. Nie deprecjonuje mnie wcale jako krytyka, bo wiem, kiedy kopacz zmaścił sprawę, a kiedy zagrał dobrze. Tak że - kiedy piszesz, że tylko super-malarz może coś doradzać innemu malarzowi - baaardzo grubo się mylisz. Poza tym pozostaje jeszcze zwykły szacunek do człowieka, którego kompletnie nie znasz, do narodu (polaczki) i - zwyczajnie - do osób, siedzących na tym forum o wiele dłużej od Ciebie. pzdr.
Karpiu - Ty wstrętny hurtowniku, nienawidzę Cię ...
Karpiu - Ty wstrętny hurtowniku, nienawidzę Cię ...
Spoko spoko. Teraz Bedą Elfy a po tym wracam do Kraśków. Na pierwszy ogień idzie cała artyleria w składzie jak poniżej:smiejagreg pisze: Karpiu - Ty wstrętny hurtowniku, nienawidzę Cię ...
Bolt Thrower - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Bolt Thrower - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Cannon - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Grudge Thrower - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Grudge Thrower - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Grudge Thrower - goblobber 6, Dwarf Crew + ognisko, Metal 5 ED
Flame Cannon - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Organ Gun - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Organ Gun - 3, Dwarf Crew, Metal 5 ED
Gyrocopter - Metal 5 ED
Gyrocopter - Metal 4 ED
Kowadło - 4 Edycja
po co węszyć, nikt płakać nie będzie. nawet flejm mierny.swieta_barbara pisze:Węszę bana.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Ok na chwile obecna skupiłem się na pacynach do WM-ki. Tak zdradziłem Ideały !
Zdjęcia ujowe ale nie zdążyłem cyknąć lepsiejszych po pacyny 15 minut później poleciały do właściciela
Zdjęcia ujowe ale nie zdążyłem cyknąć lepsiejszych po pacyny 15 minut później poleciały do właściciela
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie komentuję, odszczepieńcu ...
- Kacpi 1998
- Masakrator
specjalnie niektórym luf nie malowałeś? ten pierwszy z lewej razi bardzo
Kacpi to byla moja 1 stycznośc z tymi modelami. Tak jak bym 1 raz malowal 40-tke Teraz wiem na co zwracac uwageKacpi 1998 pisze:specjalnie niektórym luf nie malowałeś? ten pierwszy z lewej razi bardzo
Ta cytadelkami This is Heresy !!!Durant pisze:I jeszcze farbami cytadela malowałeś te heretyczne figsy, fuj
Ws figurki fajnie pomalowane, ale fuj
- Kacpi 1998
- Masakrator
czyli co, jakbyś malował 40tkę to nie malowałbyś butów czy hełmów? lufa to lufa niezależnie od systemu zrozumiałbym nawet gdybyś wszystkim nie pomalował ale tylko części
Nie no buty są pomalowane ale chodzi o nawiercanie luf . Musze pamiętać na przyszłość i tyleKacpi 1998 pisze:czyli co, jakbyś malował 40tkę to nie malowałbyś butów czy hełmów? lufa to lufa niezależnie od systemu zrozumiałbym nawet gdybyś wszystkim nie pomalował ale tylko części
- Kacpi 1998
- Masakrator
dwóm po środku nie nawierciłeś a pomalowałeś na czarno, nie chciało ci się z resztą, przyznaj się po prostu