Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Haahahaha coz za piekny wynik!!!
Niemiecki walec teraz czeka na Argentyne!!!
Aro milcz paziu, nie wiesz nic o zyciu
Ja chciałbym ,żeby Meksyk zwyciężył ,bo jedyne czego jesteśmy pewni jeśli idzie o reprezentację Argentyny ,że zajebiście
Europejskie drużyny ssą , może poza Portą ,albo Hiszpanią , Serbią jakąś Ukrainą ,których gra jest naprawdę dobra i ciekawa ,ale Francja , Włochy , Anglia , NIemcy (Tylko Słowacji kibicuję z całego serca)... dajcie spokój. RPA , WKS , Ghana to jest przyszłość piłki ,tylko pytanie ,czy się zbytnio nie "zeuropeizują" ,ale póki co Ghana pany.!
Kod: Zaznacz cały
GRAŁA
Europejskie drużyny ssą , może poza Portą ,albo Hiszpanią , Serbią jakąś Ukrainą ,których gra jest naprawdę dobra i ciekawa ,ale Francja , Włochy , Anglia , NIemcy (Tylko Słowacji kibicuję z całego serca)... dajcie spokój. RPA , WKS , Ghana to jest przyszłość piłki ,tylko pytanie ,czy się zbytnio nie "zeuropeizują" ,ale póki co Ghana pany.!
I believe in Honour.!
Niemcy grali b.ładnie, świetna organizacja gry, genialne kontry. Anglicy też dosyc ładnie, no ale brakowało im wybitnie szczęścia i wsparcia ze strony arbitra
Ogółem, było to jedno z najciekawszych spotkań tych mistrzostw (w top3 napewno). Szkopy mają realne szanse na zdobycie tytułu mistrzowskiego.
Pozdrawiam
Ogółem, było to jedno z najciekawszych spotkań tych mistrzostw (w top3 napewno). Szkopy mają realne szanse na zdobycie tytułu mistrzowskiego.
Pozdrawiam
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wspaniale. Naprzód Dojczlandia. Piękny mecz 4:1(2?). Tak więc Anglia Guten Tag i Aufierdersehen. Prawdopodobnie Argentyna z niemcami będzie( ale się jeszcze zobaczy) Jesli tak to mecz jak w 1990 finale i liczę na zwycięstwo Niemiec moi faworyci i im kibicuję. W pewnym momencie liczykem że po wyjściu na druga połowę Niemcy umówią się że wpuszczą demonstracyjnie sobie gola dla sprawiedliwości ale cóż pewnie nikt nie wpadł na to.
Nie no połowa drużyny naturalizowana, to nie Niemcy tylko multikulti jakieś. Niemcy to byli za Beckenbauera czy Klinsmanna Ale poczekajcie, Francuzi tez początkowo z takimi multi dobrze grali a do czego obecnie doszli ....
Ziemko pisze:Haahahaha coz za piekny wynik!!!
będzie jak w 86tym
walec nie rozjedzie, payback time nadejdzie
za fuksem obronę karniaka w 2006 i rzut karny pod koniec meczu w 1990
kto widział nawet tamte oba mecze widział kto tam grał w piłkę
a kto blokował drewniakami
nawet Serbowie to drewno rozklepali a że dziś wyszedł szkopom jeden mecz z
ekipą statystów pod nazwą anglia ...
sędziowie zawodzą bardziej niż europejskie potęgisędzia Uj, wozi gnój. w paragwaju
@aryjczyk: jednio piwo ci dyskusyjne wiszę
z ostatniej chwili
TEVEZ NA PREZYDENTA!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ale przyłożył Tevez te trzecią. Masakra.
S10, K6 woundów.
S10, K6 woundów.
myślałem podobnie(o lubieniu) do 2006 roku kiedy doszedłem do tego samego wniosku.thurion pisze:nigdy nie lubilem Niemcow, ale w tej sytuacji sie to chyba zmieni
1. ciezko nazwac tą reprezentacje reprezentacja Niemiec
2. graja po prostu przepieknie
pzdr
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Solidarni z Meksykiem ! Jebać taki football ,jebać takich sędziów (Roberto Rosetti ,Jorge Larrionda) co za przyjemność oglądać taki mecz Kurde przecież chyba każdy widział jaki poziom reprezentowali Meksykanie (prócz obrońców)!,a argentyna to zwykłe chłopki do bicia dla niemców. Ja piernicze ,normalenie PZPN
MEKSYK brawo za bardzo dobrą i UCZCIWĄ grę
MEKSYK brawo za bardzo dobrą i UCZCIWĄ grę
I believe in Honour.!
DZIK pisze:Ziemko pisze:Haahahaha coz za piekny wynik!!!
będzie jak w 86tym
walec nie rozjedzie, payback time nadejdzie
za fuksem obronę karniaka w 2006 i rzut karny pod koniec meczu w 1990
kto widział nawet tamte oba mecze widział kto tam grał w piłkę
a kto blokował drewniakami
nawet Serbowie to drewno rozklepali a że dziś wyszedł szkopom jeden mecz z
ekipą statystów pod nazwą anglia ...
Z cala sympatia do Ciebie Dziku - ale mylisz sie
Powtorka z 2006 juz blisko, ale nie beda sie z nimi az tak dlugo meczyc
Wszystko skonczy sie w 90 min
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
szykuje sie ciekawy pojedynek : niemcy vs Argetyna , nie moge sie doczekac. mam nadzieje ze szkopy zrobia mi ta przyjemnosc i wreszcie odpadna
Argetyna mistrzem
druga bramka Teveza - cos pieknego
Argetyna mistrzem
druga bramka Teveza - cos pieknego
"te chłopaki do bicia" wygrały z Niemcami w meczu towarzyskim przed samym mundialem a Higuain ośmieszył bramkarza i obronęZeppelin pisze: Kurde przecież chyba każdy widział jaki poziom reprezentowali Meksykanie (prócz obrońców)!,a argentyna to zwykłe chłopki do bicia dla niemców.
polecam porównać sobie na You Tubie najlepsze gole Klose /Podolskiego z bramkami i akcjami Teveza, Aguero, Higuaina (nie mówmy o Messim)
dwaj rezerwowi w ataku Argentyny - Aguero i Milito - przesądzili ostatnie finały Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej
Niemcy tak samo mieli gola podarowanego dziś prze sędziów, nawet odejmując oba te gole - oba mecze były rozstrzygnięte
miło się czyta odmienne opinie - jeżeli są opiniami prawdziwych kibiców danej reprezentacji ( tak jak Ziemko i Niemcy)
osoby które zmieniają decyzje/ sympatie po każdym meczu/ wyniku / mediów - to tzw "sezonowcy", przy czym jest to najłagodniejsze dostępne określenie
media już dawno ogłosiły że Maradona i Argentyna nic nie zrobią
poważne media ogłaszały Anglię jako fawortyta...
media lubią... chromolić
Argentyna klepnie szkopow ze beda dupsk szukali przez 20 lat.
I Messi bedzie stal po meczu i rzuci kultowym tekstem z "Idziemy expic" :
-"czuje sie jak na plazy Omaha, tylko teraz to ja jestem szkopem"
I Messi bedzie stal po meczu i rzuci kultowym tekstem z "Idziemy expic" :
-"czuje sie jak na plazy Omaha, tylko teraz to ja jestem szkopem"
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.