Wieszkto pisze:Tylko jest ryzyko że jak pada to będą mieli kałuże przed wejściem.
akurat na partyjkę Dreadfleeta
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wieszkto pisze:Tylko jest ryzyko że jak pada to będą mieli kałuże przed wejściem.
Panowie data na stronie ZT może być związana z oddaniem powierzchni jako w pełni użytkowej czyli przyjęta przez straż pożarną oraz nadzór budowlany itd. Taki lokal można otworzyć są wszystkie przesłanki prawne ale każdy może zrobić to kiedy chce.gervaz pisze:Ciekawa sprawa:
strona Złotych tarasów podaje, że sklep GW jest otwierany pojutrze:
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
a niektórzy nawet za to trollują i stalkują! Pozdro dla samo wiecie kogo =*Szaman pisze:pamietaj, ze pisanie pracownikow GW na forach jest bardzo niemile widziane, a czesto nawet zabronioneLazur pisze:Nie potwierdzam, nie zaprzeczam
Przyjdź i sam sprawdź
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
A to ciekaw czemu ty przez cały czas pisałeś .Szaman pisze:pamietaj, ze pisanie pracownikow GW na forach jest bardzo niemile widziane, a czesto nawet zabronione
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
poswiecalem sie dla spolecznosciWieszkto pisze:A to ciekaw czemu ty przez cały czas pisałeś .Szaman pisze:pamietaj, ze pisanie pracownikow GW na forach jest bardzo niemile widziane, a czesto nawet zabronione