ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07

Post autor: ksch »

Dmtrij pisze:nice update! teraz będę na 100%.
Pytanie dodatkowe, macie jakiś nocleg do polecenia w rozsądnych stawkach i blisko wszystkiego?
Zapowiada sie mega impreza w Krk:D
Za noclegi odpowiadać będzie Dibo. Mój kumpel ma natomiast przy samym dworcu hostel - http://www.mojenoclegi.pl/oferta/86/katowa_4
tylko, że tam bardzo tanio nie jest. Za to jest pięknie :mrgreen: Kolega kolegi ma hostel bliżej - cen nie znam. Czy coś jest mega pod nosem? Stosunkowo blisko jest to schronisko przy Rotundzie. Ale pełny research zrobi Dibo.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

coś czuje, że jak Dibo coś znajdzie to się okaże że trzeba będzie spać z jakimiś kozami :D ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

W Krakowie jest troszkę problematycznie o jakiś naprawdę tani nocleg. Z cenami coraz bardziej świrują tym bardziej że maj jak by nie było to już okres turystyki więc i ceny będą wywindowane.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

No i koniec obijania się przez Dilda :D Tak na tydzień, może dwa przed turniejem obadamy gdzie blisko jakie sklep są itd żeby każdy miał rozeznanie w terenie.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Tak, Undead uzmysłowił mi też, że można uderzyć do knajpki blisko turnieju. Dziwne, że o tym nie pomyślałem, a to przecież moja macierzysta dzielnica :mrgreen: Jest nad samą Wisłą i stamtąd można koło 0:00 lub coś koło przejść bulwarami na Kazimierz i porządzić :mrgreen: Będzie fpytę.

Co do sklepów - 100m dalej jest Alma. 120m jest targ z warzywami, mięsem, jest tam też dobra piekarnia. W wypożyczalni kaset mają przyzwoite wino i fajne piwa. 200m dalej jest Lewiatan. 240m dalej jest całodobowy, a obok otwarty do 22:00 Kocyk z dobrym bro. 550m dalej jest całodobowy spożywczak duuuuży - Jubilat. 40m dalej są Błonia, gdzie można to wszystko zjeść i wypić :mrgreen:
Pytanie do potencjalnych grających w pokera - robić turniej, czy jednak cashówka?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

ksch pisze: Jest nad samą Wisłą i stamtąd można koło 0:00 lub coś koło przejść bulwarami na Kazimierz i porządzić :mrgreen: Będzie fpytę.
I dostać od Krakusów kose - nie dzięki :)

ksch pisze: Pytanie do potencjalnych grających w pokera - robić turniej, czy jednak cashówka?
W sumie to obojętne mi to.

Mam pytanko odnośnie zasad kompozycyjnych armii: czy ulegną one zmianie, bo nie wiem czy już zacząć robić pierwsze testy rozpy

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

turniej jest ciekawszy od "kesza"
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Smiechu pisze:
ksch pisze: Jest nad samą Wisłą i stamtąd można koło 0:00 lub coś koło przejść bulwarami na Kazimierz i porządzić :mrgreen: Będzie fpytę.

bez przesady - Raptor już z kosą nie chodzi ponoć 8)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Btw. ja tam już od czwartku zamierzam być u Was :D
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

właśnie...po której stronie Krk będziemy? bo nie wiem czy z gwiazdką chodzić bezpiecznie:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Nikt Wam zadnej kosy nie sprzeda...
Co do kompozycji to raczej nie ulegnie zmianie ale butan ma w tej sprawie ostatnie zdanie

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Jakby się w piątek przyjechało to nocleg na sali jest już możliwy czy coś innego planujecie, czy własny zakres?

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Smiechu pisze:
oj tam, oj tam... na Kaziku najwyżej ktoś Ci radośnie buty zarzyga :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

Przetrawiona zapiekanka od Endziora ;)
W sprawie noclegów to na razie wstępnie mogę zaoferować 2 miejsca u siebie w domu (jakies 10 min piechotką od miejsca turnieju dojazd z dworca tez banalny - mieszkam pod zaraz obok teatru bagatela), tylko muszę z zona obgadać :) :mrgreen:
Przepraszam za samowolke ale mysle ze kazda pomoc jest mile widziana? :roll:
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Malowanie, hobbystyka - Krzysztof Żelazko
Jakaś ocena jest/nie ma?

To ważne przy grze na te egzotyczne punkty :D
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Wiem, że to offtop, ale skoro ruszył się temat z kosami to muszę się podzielić historią z Nowej Huty. :D

Mieszkałem parę lat temu przez tydzień u miłej sparingpartnerki z NH. To był chyba styczeń, w każdym razie było zimno (kilkanaście na minusie) i padał śnieg za oknem. Czasem trzeba było opuścić bezpieczne wnętrze i wyjść na pole, do sklepu po jakieś żarcie. Niedaleko był dosyć dobrze zaopatrzony sklep Lewiatan. Wychodzę przed klatkę schodową, drzwi za mną się zatrzaskują, robię pierwszy krok na chodnik, a tuż przed moim nosem przebiega horda jakichś chłopów bez koszulek, w samych spodniach, pędzą bez słowa z rządzą mordu w oczach, uzbrojeni w noże, pałki, maczety i siekiery. Przebiegli dosyć szybko, przetarłem oczy ze zdziwienia i ruszyłem w dalsza wyprawę do wnętrza Lewiatana.
Innym razem załapałem stopa spod granicy aż do Budapesztu, tylko dlatego, że pasażerom pewnego francuza ukradziono w NH wszystkie rzeczy i dokumenty, w związku z czym miał wolne miejsca w swoim Peżociku. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

właśnie...po której stronie Krk będziemy? bo nie wiem czy z gwiazdką chodzić bezpiecznie:)
bezpiecznie o ile nie jest biała :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Cauliflower pisze:
Malowanie, hobbystyka - Krzysztof Żelazko
Jakaś ocena jest/nie ma?

To ważne przy grze na te egzotyczne punkty :D
Jest ocena którą ja będę przeprowadzał ( tak, K. Żelazko to ja jeżeli ktoś mnie jeszcze nie zna ;) ) , by LS ( info w pierwszym poście) . Konwulsie i kupy z patykami jako abomki znikają ze stołów wiec radzę przygotować wcześniej ludziki, a w razie wątpliwości pytać mnie.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Kalesoner pisze: Mieszkałem parę lat temu przez tydzień u miłej sparingpartnerki z NH.
:mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Raptor pisze:
bezpiecznie o ile nie jest biała :P
no to lipa:)
jak będa pytac skąd jesteśmy to co mam mówić?:PP

ODPOWIEDZ