Warszawa - Wojna o Supremację [Liga Cytadeli]
Dobry jest post mógł wpisać ale wyników jakoś nie może złościć dziwne to dosyć , ja bym się na waszym miejscu lekko zdenerwował .NIE !
jak mi włączą net w domu to to zrobię
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Stary a ja nie wierzę że nie możesz wysłać czegoś prze neta jeżeli się w necie udzielasz , tak więc dostęp do neta maszStary, nie wierzę w twoją japę
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Wiedzą ale niedowierzają proste jak się chce coś zrobić to się zrobi a ludzie nie jęczą o wyniki ligowe , jak ktoś chce to zrobi to co trzeba zrobić taka jest prawda.Wiesz Dastor niektórzy nie ogarniają jeszcze takich szczytów techniki jak iPhone itd. po prostu nie wiedza ze takie rzeczy sa ogolno dostepne;)
iphone itd. to nie ma wifi i bluetootha? myslalem, ze takie bajer jest juz ogolnodostepnyLenart pisze:Wiesz Dastor niektórzy nie ogarniają jeszcze takich szczytów techniki jak iPhone itd. po prostu nie wiedza ze takie rzeczy sa ogolno dostepne;)