Bo jesteś głupi. Cały mój post był sarkastyczny, wbijał na to, że w jednym kraju "mądrzy" ludzie z rządu decydują, że ruchać można legalnie 13 latki, a w innym 18 latki - i to jest wyznacznik moralności. W jednym kraju pić, palić i uprawiać seks można w wieku 18 lat, w innym uprawiać seks od 18, ale jeździć samochodem i pić alkohol już od 15. Takie z dupy granice, jak sobie ktoś wymyślił. Moim zdaniem to chore że rząd ma kształtować moralność. Ja jak się dowiedziałem będąc na koncercie Juwenaliowym, że dziewczyna z którą gadam ma tylko 15 lat (czyli na dobrą sprawę mogłem wyrywać, co z tego że miałem 22 wtedy) to się zmyłem od razu - ale w Hiszpanii pewnie w adekwatnej sytuacji nikt nie miałby problemów, bo graniczne jest 13 więc 15tka to już w ogóle dorosła dziewczyna.Tomash pisze:Zwymiotowałem troszeczkę. A myślałem że bardziej obrzydliwie niż Vallarr to już się w tym temacie nie da.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ale ty jesteś dzieckiem internetu, mózg Ci się wyłącza i jak nie masz w poście pedalskich żółtych stworzonek czy obrazków kucyków to nie wyłapujesz żartów czy sarkazmu. A jak jeszcze słyszysz, że ktoś jest za Korwinem czy UPR to w ogóle piana na ustach Ci się pojawia bo nie ogarniasz, jak ktoś sam może woleć decydować o swoich pieniądzach, dzieciach, bezpieczeństwie. Tobie państwo mówi co dobre a co złe, państwo Ci zapewnia bezpieczeństwo i czyni Cię szczęśliwym Tomashem.
A o moją potencjalną córkę się nie martw. To jak ją wychowam, jakie zasady jej wpoje będzie jej ochrona, a nie to, że rząd ustalił, że faceci będą mogli z nią uprawiać seks dopiero jak będzie miała 15 lat. I życzę Ci podobnego podejścia, bo będziesz myślał, że Twoja córka jest bezpieczna -w końcu rząd ustalił normy pedofilii - a tu psikus, Twoja 13 letnia córka pobawi się z kolegami w słoneczko i zostaniesz młodym dziadkiem. Ale będziesz zwycięzcą, bo ojcem nie będzie 40/60 latek tylko 13 latek (albo dwóch).