Lato - podwyżek czas...
Re: Lato - podwyżek czas...
a się śmiali jak pisałem o rozpuszczaniu w wodzie..

http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
jak to żywica.. trzeba poczekac na wersje w drewnie albo w bursztynie. chyba że GW jeszcze przytnie koszty - wtedy figurki bedą albo z kartofla albo z mydła.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
cóż, nadchodzi era gumoludów!:P
mogliby też zalewać formy jajkami i gotować aż będą 'na twardo'... albo wodą i zamrażać
i małym druczkiem 'dozwolone od lat 12. nie przechowywać w temperaturze powyżej 0 stopni. '...
swoją drogą ciekawe jaki kocioł mają u siebie jak wypływają takie ciekawostki...
mogliby też zalewać formy jajkami i gotować aż będą 'na twardo'... albo wodą i zamrażać

swoją drogą ciekawe jaki kocioł mają u siebie jak wypływają takie ciekawostki...
powiem wam że naprawde sie odechciewa. myslalem jakis czas temu nad 3cią armią bo mam same zue i myslalem o krasiach a tu sie okazuje ze moze byc problem ze złożeniem .
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Szok. Zgadzam się może dojść do figurek rozpuszczalnych w wodzie jak GW będzie szło tą drogą
I weź to pomaluj

Później figurki będą rozpuszczały się w kontakcie z powietrzem.
Później figurki będą rozpuszczały się w kontakcie z powietrzem.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2011, o 10:25 przez Klafuti, łącznie zmieniany 2 razy.
cytując:
"W ogóle to powinni brać przykład z Apple. Figurki są dobre. To wy je źle przechowujecie."
by Kruku
"W ogóle to powinni brać przykład z Apple. Figurki są dobre. To wy je źle przechowujecie."
by Kruku
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
I co to ma być ja się pytam? Figurki się zaczynało zbierać i były metalowe. Były ciężkie i prawie niezniszczalne. Mogłeś je 100 razy przemalowywać i dalej były dobre. Mogłeś je ciąć, rozklejać 100 razy i dalej były dobre. Ja ostatnio znalazłem figurkę, która leżała w jakimś pudle ze starociami chyba z 7 lat.Wystarczyło wrzucić do dota i jak nowa. A teraz to co niby, że ja mam ją przechowywać w hermetycznym opakowaniu? Mam nią w ogóle nie grać? Muszę uważać żeby się nie wygieła od ciepłej temteratury? WTF! Czekam na figurki z masła i styropianu.
Come crawling faster, obey your Master...
Bez przesady. Nie zamierzam bronić Failcastów, ale generalnie żywica robi się w wysokich temperaturach bardziej elastyczna (a pełne słońce potrafi umiarkowanie szarą figurkę spokojnie rozgrzać do ~50 st. C). Figurka mu się nie "stopiła" tylko wygięła.
Chcieliście mieć materiał jak plastik -- to macie

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
O kurde... Dobrze, że zdobyłem dla Ukochanej metalowych Wild Raidersów. Następne będą z papieru, jako zrób-to-sam-kijowe-figurki-origami.
zrób-to-sam-kijowe-figurki-origami-ZA-KOSMICZNE-PIENIĄDZE 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
a ten papier będzie kosztował 30Ł za sztukę 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
GW has done something wrong and as a result suffers a MISCAST! Roll 2d6 and consult the Miscast table to see what happens:
2-4 Disaster!
The quality of the models has angered the four great gods of chaos who send forth their daemons. The Nottingham
factory is swallowed into another dimension and the people responsible suffer eternal pain by the evil servants.
5-6 Detonation!
The new material used to cast models turns out to be highly unstable. When a match is lit in the supply room all the material explodes leaving only a giant hole in the ground.
7 Allergen
Finecast models seem to cause a peculiar allergic reaction... All finecast models owners grow tentacles, spikes etc. Some run of into the wildernes before being cought by GW special forces and roam the neighbourhoods for years before being hunted down.
8-9 Riots
Warhammer players unite under one banner and storm GW headquarters. After months of heavy fighting their walls fall and the slaughter begins. The hobbysts choose one of their own to rule the oce evil corporation. The age of white metal is restored and Warhammer players collect the biggest armys ever.
10-12 Great succes!!
,,The models are SUPPOSED to disolve in the sunlight! It`s the newest method for preserving our precious enviornment"
The public relations departament has done it again! The avarage lifespan of Finecast models is 4 years and gamers must buy new ones all the time. GW incomes are going through the roof and the company gets a nobel prize for taking part in saving the world.
2-4 Disaster!
The quality of the models has angered the four great gods of chaos who send forth their daemons. The Nottingham
factory is swallowed into another dimension and the people responsible suffer eternal pain by the evil servants.
5-6 Detonation!
The new material used to cast models turns out to be highly unstable. When a match is lit in the supply room all the material explodes leaving only a giant hole in the ground.
7 Allergen
Finecast models seem to cause a peculiar allergic reaction... All finecast models owners grow tentacles, spikes etc. Some run of into the wildernes before being cought by GW special forces and roam the neighbourhoods for years before being hunted down.
8-9 Riots
Warhammer players unite under one banner and storm GW headquarters. After months of heavy fighting their walls fall and the slaughter begins. The hobbysts choose one of their own to rule the oce evil corporation. The age of white metal is restored and Warhammer players collect the biggest armys ever.
10-12 Great succes!!
,,The models are SUPPOSED to disolve in the sunlight! It`s the newest method for preserving our precious enviornment"
The public relations departament has done it again! The avarage lifespan of Finecast models is 4 years and gamers must buy new ones all the time. GW incomes are going through the roof and the company gets a nobel prize for taking part in saving the world.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2011, o 13:14 przez Robo, łącznie zmieniany 1 raz.