Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź Wyniki strona 21
Re: Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź
Z tym bsb sojusznika to chyba bym polemizował... 

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Armia na 3k ma mniej możliwości złożenia, mniej punktów na B&G, mniejszy zasięg generalskiej. O ile nie jest to uniwersalna armia jak np. Skaveny to bym nie burzył.
Przelewy maksymalnie do północy, aby w piątek wszystko już było na koncie. Kwestia weyfikacji w sobotę.
w potwierdzenia "a ja wysłałem w piątek, masz potwierdzenie" bawić się nie będziemy, a to ktoś zapomni, a to coś innego będzie... oszczędzamy zbędnych problemów.
w potwierdzenia "a ja wysłałem w piątek, masz potwierdzenie" bawić się nie będziemy, a to ktoś zapomni, a to coś innego będzie... oszczędzamy zbędnych problemów.
Mam pytanie czy LSG mogą robić za łuczników ?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Cruz - żeby było jasne: mnie nie przeszkadza samo złożenie, ani to że grasz tym Ty i Shino (czymś w końcu musicie graćCrusader pisze:Nie bardzo widzę dlaczego komuś miałoby zależeć abyśmy zmienili armię skoro taki układ to "win-win situation"

Wydaje mi się jedynie, że niepotrzebnie wprowadzono takie dziwne rozróżnienie albo 2k+1k albo 3k.
To już lepiej było wprowadzić obowiązek 2k+1k i normalnie pozwolić na sojusz tych samych armii.
Ale jeśli orgowie dopuścili - to dopuścili i już.
Ja w każdym razie (jeśli na was trafię) złego słowa nie powiem - i zrobię wszystko co można, żeby wam wklepać maskę

Pozdro i do zobaczenia!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie mogą.Crusader pisze: moga korzystac z bsb sojusznika.
Ta kostka jest krasnali i tylko krasnale mogą z niej korzystać. Dodatkowo, jeśliw armii jest mag to on rozprasza, więc krasnale nie mają swojego +2. Ta kostka w zasadzie bardzo mało się przydaje.Lizaki na 2k są bardzo mocne jak dostane do tego dodatkowy dispell dwarfów
Ale ogólnie się zgadzam, 2 armie się uzupełniają i tak się je składa, aby miały odpowiedź na wszystko. Jedną armie ciężko tak złożyć, a szczególnie bestie.
Do tego pragnę nadmienić, że jeżeli w B&G Crus i Shino trafią dobrych graczy, a to bodajże trzecia bitwa, to jest duża szansa, że mają mocno przewalone.
Do tego następnego dnia trafiają na Dawn Attack i nagle się może okazać, że połowa bestii lata bez liderki generalskiej.
Armia nie jest gięta, tutaj bardziej chodzi o zdenerwowanie ludzi, którzy też chcieli grać jedną armią, ale myśleli, że to nie przejdzie - dokładnie jak powiedział Karli - ale tutaj to już pewna niekonsekwencja organizatorów.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Ponawiam pytanie:
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
wyruszam, chyba wszystko, wszystkim zabrałem, do zobaczenia na miejscu
xYz
Ja bym pasowałkudłaty pisze:Raz, dwa, trzy szybka akcja. Wykruszył mi się kolega do grania, jakby ktoś mało denerwujący a najlepiej jeszcze umiejący więcej niż kulać chciał zagrać to mogę przygarnąć.

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Kudłaty, myślałem, że dyktatorzy sami kierują sojusznikami 
http://www.youtube.com/watch?v=iXLuExO6 ... r_embedded

Potrzebuje 6 BG pożyczy ktoś?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dobre!Morrok pisze:Kudłaty, myślałem, że dyktatorzy sami kierują sojusznikami
Już mam partnera, bójcie się!