Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Mnie bp działa tylko z telefonu. Co jest?
Scenariusze są całkowicie "symboliczne", najwyżej można na nich ugrać jeden duży punkt, w porywach, a pewnie i tak wszyscy o tym zapomną podczas gdySevi pisze:Mam mieszane uczucia odnośnie tych scenariuszy..
Nie wiem tylko czy to dobrze czy źle
Vae victis!
Kod: Zaznacz cały
tu tomash. przepraszam najmocniej za dzisiejszy fakap z forum. jestem na posterunku i czuwam, ale przegapiłem wczorajszy termin odnowienia domeny. domena już odnowiona, forum powinno powrócić do waszych odbiorników w ciągu najbliższych godzin.
Wisła Kraków.
Może wogole zakarzecie grania DE co? Jojczycie i Jojczycie... IMO jestescie cholernie leniwi i tyle. Faktycznie czasami mozna dostac oklep bo kosci nie ida, albo popelnilo sie jeden blad podczas bitwy, ale K**** zeby narzekac na armie bo jest przegieta to juz jest przesada. Nauczcie się z nia grac i kontrowac te "przegięcia" a nie robic rozpiski 0-1 a pozniej plakac ze przegrywacie.
Pozdro!
Pozdro!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Gówno prawda, wszystko zależy od kości taka prawda DE są mocne jak parę innych armii w tym systemie i nic na to nie poradzimy... Tylko słabi gracze narzekają bo nie umieją sobie z nimi poradzić. Najlepiej będzie jak każdy sobie kupi DE to będziemy wygrywać
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Halo! Halo!
Myslałem, że Bielsko jest w sobote, a tu jest w niedziele, także na 100% się wybiorę jesli jest gdzies wolne miejsce w samochodzie, przygarnie ktoś Kosę?
Myslałem, że Bielsko jest w sobote, a tu jest w niedziele, także na 100% się wybiorę jesli jest gdzies wolne miejsce w samochodzie, przygarnie ktoś Kosę?
Prawda elfy giete ciac je i banowac !!Xier pisze:Gówno prawda, wszystko zależy od kości taka prawda DE są mocne jak parę innych armii w tym systemie i nic na to nie poradzimy... Tylko słabi gracze narzekają bo nie umieją sobie z nimi poradzić. Najlepiej będzie jak każdy sobie kupi DE to będziemy wygrywać
Kosa ja mam ostatnie wolne miejsce u siebie.Kosa pisze:Halo! Halo!
Karpiu, przyklepuje dzięki.
Może nie zdąży jej wysłać - dziś
Wtedy złapie pierwsze karniaki
Wtedy złapie pierwsze karniaki
Wisła Kraków.
wtf?
Nowy podręcznik do HE?
Nowy podręcznik do HE?
Wisła Kraków.
Takiego tafa to nawet gwiezdne smoki u nas nie mają
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM