Chyba żartujesz. Akurat w kwestii hydry to mam takiego samego hejta jak na VC. Szybciej niż 0-2 mogą być tylko 0-0. Albo równie śmieszne pendant lub hydra.Dreef pisze:
Swoja droga 1600.. Dwie hydry wchodza !
Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Solider vs sYsek 2:18
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Grolshek pisze:Wszystko będzie fajne i takie żebyście się dobrze bawili. Zmiany formatu 1300 baaaardzo niewielkie. VC -100 punktów na starcie...ironhead pisze:Elegancko. W końcu obok drzewa jakieś normalne odginaczki wejdąGrolshek pisze:Jakby co to składam już zasady na 1600
Chce ktoś pożyczyć Demony? Wampiry nie mają szans
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Powiem tak wszystko było pod kontrolą dopóki, sYsek nie podjął ryzyka, które mu się opłaciło, w tzw. międzyczasie mój Gieniek zapomniał założyć zbroi i wyszedł do walki w samych gaciach, bo oblałem oba sv na 3+, co skutkowało jego zgonem, a moją przegraną. Co tu więcej pisać,teraz sprawdzę jak się gra w innej części tabeli.mati.pl pisze:Ojej, marszałek Budionny nie dał rady?Solider pisze:Solider vs sYsek 2:18
Ostatnio zmieniony 7 sty 2013, o 15:21 przez Solider, łącznie zmieniany 1 raz.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Aż tak nisko to ja nie planuję upaść. Myślę o inspekcji środkowej części tabeli.Grolshek pisze:Witaj !
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Potwierdzam. Z Mishy wampirami grałem nie jeden i nie dwa razy i historia wskazuje, że można masą przegrać, ale wygranie maską też nie jest nieosiągalnemisha pisze:pewnie nie jesteś jedyny, trochę ogrania i będzie okAdamyetz pisze:Wampiry są spoko, tylko mogły by mieć specjalną zasadę, że nie grają przeciwko mnie.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Oczywiscie ze tak i tak bym dwoch nie bral, to zbyt PG!! ^^Grolshek pisze:Chyba żartujesz. Akurat w kwestii hydry to mam takiego samego hejta jak na VC. Szybciej niż 0-2 mogą być tylko 0-0. Albo równie śmieszne pendant lub hydra.Dreef pisze:
Swoja droga 1600.. Dwie hydry wchodza !
Zreszta... Z Twoja klopą przegrala po 1 strzale. Z Soliderem przegrala walke z 4 knightów.. Zabijajac dwoch.. Bez szalu
Czy gramy na elementy terenu występujące na mapkach ETC ? Szczególnie chodzi mi o:
- Ruins: Hard Cover. Don’t block LoS. Dangerous Terrain for all units. All but infantry fails DT test on roll of 1-2.
- Building: As Building per RB. Each building has 3 Floors.
- Ruins: Hard Cover. Don’t block LoS. Dangerous Terrain for all units. All but infantry fails DT test on roll of 1-2.
- Building: As Building per RB. Each building has 3 Floors.
imo, opis zasad na str 1 nie mówi nic o mapkach ETC (tereny sami ustawiamy), wiec kwestia dogadania się z przeciwnikiem moim zdaniem a nie jakies narzucone zasady
ruiny to w ogóle wymysł ETC, nie ma tego w RB, domki rzecz do ustalenia przed bitwą czy 2 czy 3 piętra
ruiny to w ogóle wymysł ETC, nie ma tego w RB, domki rzecz do ustalenia przed bitwą czy 2 czy 3 piętra
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Jest dokładnie tak jak napisał Grolshek, dwie ligi graliśmy na tamtych opisach terenów (ETC) i było dobrze. Fakt jest taki, że przyjąłem to za coś oczywistego i się do tego nie odniosłem,gramy już drugą rundę, więc nie ma co zmieniać opisów terenów, bo są dobre i bez spinkowe. Poza tym idąc tym tropem to skoro to nie Euro, to i los też powinniśmy zmienić na ten z RB, a tego chyba nie chcecie, nie?
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious