Jeśli chcesz mogę nim zostaćKasia pisze:Skoro Kilo potrzebował pomocy w rozpisce to mi jest cud i Spiderman potrzebny do sklejenia czegoś co chociaż będzie stało obok sensu

Jeśli chcesz mogę nim zostaćKasia pisze:Skoro Kilo potrzebował pomocy w rozpisce to mi jest cud i Spiderman potrzebny do sklejenia czegoś co chociaż będzie stało obok sensu
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Przyjechał byś kiedyś w odwiedziny na stare śmieci / pojawił na turnieju Dziadku, zamiast głupotę własną uzewnętrzniać ;Pmati.pl pisze:nie podrywaj jej, Powtórka
Obiecanki, cacanki, to Cytka jeszcze istnieje?RIPlay pisze:Ok wierzę na słowoA spróbuj mi się na lidze nie pojawić, jak ją ogarnę to kopa w dupsko dostaniesz
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Jestem jutro koło 11-11.30 w rivendell. Wpadniesz? Czy zostawić kasę u Marcina?mati.pl pisze:ogarnij smoka w sklepie młodzieńczeDreef pisze:Jest nowy draft.. @Grolshek gramy na najnowszą wersję Euro?
trikk pisze:Przecież w ogóle tu nie gramy na euroDreef pisze:Jest nowy draft.. @Grolshek gramy na najnowszą wersję Euro?
Grolshek pisze:- magia euro wraz z ograniczeniami armijnymi http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=110615
Jak dla mnie trzeba się serio postarać, żeby zrobić coś niezgodnego z euro, a zgodnego z tutejszymi limitamiDreef pisze:trikk pisze:Przecież w ogóle tu nie gramy na euroDreef pisze:Jest nowy draft.. @Grolshek gramy na najnowszą wersję Euro?Grolshek pisze:- magia euro wraz z ograniczeniami armijnymi http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=110615
Release the Przemcio!
Grolshek pisze:Nie ma żadnych ograniczeń armijnych które nie dotyczą magii.misha pisze:@Grolshek
ktore ograniczenie jest wazniejsze ligowe 40 modeli ze strzelaniem 24"+ czy EURO 35 powtarzalnych kusz DE maks?
rozumiem, że ligowe 40 nadpisuje to
potwierdź proszę