Pierwszy Turniej Legionu Kraków
Re: Pierwszy Turniej Legionu Kraków
To teraz sobie wyobraźcie co będę robił z posionami
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
No jak nie grasz klockami piechotyto nie dziwie sie ze nie dojda sory za flejmaPiotrB pisze: Mam 3 (2+ champion)...zapomnij o warriorach ... nigdzie nie dojdą a cena 20 za model z markiem i halabardą jest z kosmosu:)...
Jakos udalo mi sie rozpiska na piechocie doszarzowac w2 turze do kawaleryjskiego imperium na demisiach w BB i przjechac po nich Umic trza jedynie
to ja nie wiem z kim ty grałeś... poza tym to raptem siła 5 ... demisiom nic nie powinieneś robić... warriorzy to strata punktów.. a bez lordów z tym limitem na herosów chaos obsysa bo masz 1 levelgo maga i nic z tm nie zrobisz
Grolshek pisze:Pograj ze strzygą na te punkty. Wtedy pogadamyBretonnian pisze:Tak z ciekawości co wy z tymi Lordami macie? Dlaczego ban na Lordów na takie pts jak 1600? Duży mag? Przecież magia nie wygrywa bitew, a jeśli już to w takim samym stopniu je przegrywa. A gdzie nie popatrzeć na lordów ban na turniejach w Krk (na małe pts).
masz straszny kompleks vc O_o armia jest spokojnie do ogarnięcia, kwestia praktyki na te punkty jest na niego stały i niezawodny sposób jak na każde inne - chwycic i posypać
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zgadzam się z Twoją argumentacją, z tym że nijak nie opisuje ona obecnej sytuacji. Zasady są mocno zmodyfikowane już na starcie a do tego wbrew temu co pokazują dotychczasowe doświadczenia na te punkty. Czyli nie jest to ani zaczynanie od białej kartki ani bazowanie na dotychczasowych doświadczeniach, które to opcje można by uznać za rozsądne. Jest to natomiast copy paste euro podzielone przez 2. Czego właśnie nie rozumiem , bo bazuje to na zasadach dla drużynówki a poza tym siła armii w battlu nie wzrasta liniowo z punktami, zwłaszcza jak gramy bez lordów.PiotrB pisze:a ja rozumiem .. jeśli zasady będą modyfikowane zanim zostaną przetestowane do niczego to nie doprowadzi. Kogo byś nie zapytał to będzie miał własne zdanie i własny pomysł (jeden będzie mówił że to jest przgięte lub słabe a inny że tamto - demokracja jeszcze nigdy do niczego dobrego nie doprowadziła .. Skończy się turniej wtedy Dyduś na pewno rozpatrzy błędy i wyciągnie wnioski- na razie nie ma o czym po prostu gadaćhypnotic pisze:Nie rozumiem tego betonowego podejścia do pierwszej wersji zasad, jak co i rusz przytaczane są konkretne powody do modyfikacji nie wymagających specjalnego testowania
chciałem coś napisac, ale Hypnotic załatwił sprawę za mnie
ale ok.
ale ok.
na jakich zasadach chcesz prowadzić "merytoryczną dyskusje" po takim wstępie ?Fluffy pisze:WTF? Co za szajs? Kto to gówno wykminił? Przemyślcie to bo to ujebanie gobliniej magii, i to naprawde bez sensu.Kostka z grzybka Night Goblin Shamana liczy się jako PD do limitu PD.
A już szczególnie w kontekscie tego:Dopiszcie mnie.Można wygenerować max 2 dodatkowe kości PD/DD
Ps: zagram krasnoludami, więc mam to w dupie. Po prostu piętnuję bezmózgie i bezmyślne ograniczenia.
WTF? gdzie się podział kulturalny Michał?
wstyd ! za kolegę i jako za kolegę z klubu.
Fluffy jest w Legionie?
Ja myślałem że zawsze był Deadly Sausages
Ja myślałem że zawsze był Deadly Sausages
Wisła Kraków.
Deadly Sausages to chyba projekt dodatkowy, sam mialem w nim swój epizod . Ciekawe co stalo sie z JJ ...
No ja swoje wiadomości czerpie ze strony rankingu Ligi tam Fluffy widnieje jako członek Legionu, sam odszedłem w 2005 na emeryturę i nie wiem jak to się dalej toczyło.
Ale fajnie że ciągle jest ktoś kto trzyma na tym łapę -> Dydu.
No ja swoje wiadomości czerpie ze strony rankingu Ligi tam Fluffy widnieje jako członek Legionu, sam odszedłem w 2005 na emeryturę i nie wiem jak to się dalej toczyło.
Ale fajnie że ciągle jest ktoś kto trzyma na tym łapę -> Dydu.
vocal pisze:my z fluffim jesteśmy z deadly sousages
Wisła Kraków.