jestem otwarty na "propozycje"paulinka17 pisze:Może los albo Laik pomoże w parowaniu

jestem otwarty na "propozycje"paulinka17 pisze:Może los albo Laik pomoże w parowaniu
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
1 takFurion pisze:Dacie radę uscislic czy: 1 stopa przechodzi w kombat; 2 przechodzi poza front arc maga; 3 przechodzi 36 cali od ostatniego celu czy maga?
hejka,klepnąłbym miejsce w autku na szczyrk. w sobotę z rańca będę w Rybniku. O której planujesz wyjazd? a tak w ogóle to super, że jedziesz!Szmyt pisze:w sobotę rano będę jechał - z dwa miejsca mam
można próbować mnie przekupić żeby się cofnął do Gliwic - ale raczej od razu pojadę przez Rybnik Żory Pszczynę
Dwa browary od kalafiora. Odbierzesz sobie przy okazji, po jednym za każdego spieprzonego mastera.Laik pisze:jestem otwarty na "propozycje"paulinka17 pisze:Może los albo Laik pomoże w parowaniu
Bombaj pisze: hejka,klepnąłbym miejsce w autku na szczyrk. w sobotę z rańca będę w Rybniku. O której planujesz wyjazd? a tak w ogóle to super, że jedziesz!
Pozdrawiam
Mat
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
heh, no paranoja - organizatorzy konwentu nie pracują w weekend, a co gorsza dzisiaj jeszcze nie się ogarneli, mimo że pracują już siedzą niecałą godzinę w robocieAndrzej pisze:Już drugi dzień nie dostałem odpowiedzi od orgów konwentu. Mam pisać drugi raz, czy co?
A co, juz umowiles sie na baja w pierwszej bitwie?Dibo pisze:Podesłałem oficjalne zgłoszenie.
Mam nadzieje że nie będę zmuszony zmienić rozpiski z powodu braku kilku ludkówbo te +5p to 1/3 punktów które zdobędę