Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów
Trzeba podanie i 3 zdjecia na mail wyslac 
Kazdy kto chce zrobic przedplate niech napisze mail. Krzysiek zamiesci te informacje niedlugo w 1. poscie...
P.S. Gratulacje

Kazdy kto chce zrobic przedplate niech napisze mail. Krzysiek zamiesci te informacje niedlugo w 1. poscie...
P.S. Gratulacje

Ceny w restauracji to okolicie 20zl, a zarcie wyborne. Z naszych wyrobow bedzie jakis bogracz za smieszne pieniadze.
No i odpalimy grilla za rownie smieszne;)
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ostatnio miska bogracza kosztowała chyba 5,5 albo 6 zł. Dupna pajda ze smalcem i ogórem była w granicach 2-3 zł? Kiełbaski z grilla już nie pamiętam. Durin tam obsługiwał, on będzie wiedział 

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
My wymyśliliśmy sznity z węglem.
Pokoje już prawie full. Chyba sędziowie śpią jednak w namiotach, Bretonian.
Pokoje już prawie full. Chyba sędziowie śpią jednak w namiotach, Bretonian.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
- Posty: 7659
- Lokalizacja: Ordin, Warszawa, Polska, Świat
E tam kosmicznie. To format open, na pewno da się coś bez tego złożyćGolonka pisze:Hej.
Kosmicznie potrzebuję 8 riperdactyli, 10 templi, kowboja na cold onie i ile tam skinków macie.
Jeżeli kotkolwiek ma coś z wyżej wymienionych bardzo prosze o PM.

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

widać że już dziwy składa - 10 TG...Cauliflower pisze:E tam kosmicznie. To format open, na pewno da się coś bez tego złożyćGolonka pisze:Hej.
Kosmicznie potrzebuję 8 riperdactyli, 10 templi, kowboja na cold onie i ile tam skinków macie.
Jeżeli kotkolwiek ma coś z wyżej wymienionych bardzo prosze o PM.

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
OK, powoli wracam do życia battlowego, jeszcze tylko jutro i skupiam całe se spojzenie na tym temacie.
Kromy ze smalcem na turniejach z "Silesian" w nazwie były serwowane przez Agę jeszcze w czasach, kiedy jeździli do nas np. Reyki i Sumo.

Coś w tym jest.Yudokuno pisze:zrobiles mi dzien tym tekstemHoops pisze:Smalec na masterach to raczej była nasza łódzka specjalność.

Kromy ze smalcem na turniejach z "Silesian" w nazwie były serwowane przez Agę jeszcze w czasach, kiedy jeździli do nas np. Reyki i Sumo.

Wiemy Dymitr. Mam Twoje zdjęcie, które zrobił Ci Krzysiek 20 kg temu.Dymitr pisze:i to tak mega smaczny...