Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Post autor: Grolshek »

Naviedzony pisze:Radziłbym wam trochę stonować, jeśli nie zamierzacie zobaczyć tu kłódki zamiast "odpowiedz". Grolshek czuwa.
:-.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Domino pisze:
Ratzing pisze:Generalnie w temacie jewrowizji to link od Loizoka powinien być podstawową lekturą, zanim się człowiek wypowie, bo się można tylko ośmieszyć. Polaki cebulaki nie odróżniają geja od transeksualisty i od transwestyty, dorzucając na kupkę czasem jeszcze pederastę i dewianta. Co się dziwić, niektóre wyrazy mają tyle sylab, że nie dziwota, że się mieszają.

Facet przebrany za babę wygrywa konkurs piosenki paździerzowej. Znaleźli sobie znak upadku cywilizacji europejskiej.

Swoją drogą, większosć Drag Queen wygląda jak... Cóż, facet przebrany za babę. Ten tutaj wygląda jak kobita która markerem nasmarowała sobie brodę.
Kolejny, który zaserwował najwyższą kulturę wypowiedzi. Jak to się dzieje, że jak słyszę o Polakach-cebulakach, to z reguły od buraków?

STONUJ JĘZYK
EDIT:
No proszę, jakoś mnie nie zdziwiło, że mod się już Ratzinga nie przyczepił. Ale graty za czujność :)
Ehe. Więc żeby udowodnić swoją wyższość moralną i totalne odcięcie od inwektyw, jak i wyższą kulturę językową, na polaki-cebulaki reagujesz burakami. Ogromna różnica, zaiste. Jeżeli chcesz poprawiać zachowanie innych, to podczas robienia tego nie serwuj tego samego, bo twoje znamienite lekcje mogą paść na mało podatny grunt.
No chyba, że w świętym gniewie wszystko dozwolone.

Swoją drogą, naprawdę nie odróżniasz tak stosunkowo prostych pojęć jak homoseksualista, transseksualista i transwestyta, że autaomatycznie się klasyfikujesz pod moją inwektywę? To naprawdę nie jest takie ciężkie, srsly.
Uerph.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Oczywiście, że odróżniam. To Ty błędnie zakładasz, że Polacy tych pojęć nie rozróżniają, kiedy pewnie nie ma w tu większej różnicy między przeciętnymi obywatelami innych państw. Ale oczywiście warto się pośmiać z innych, jak komuś się nie podoba facet robiący za babę, to jest idiotą, dla którego przeliterowanie czterosylabowca jest wyzwaniem, nie mówiąc już o rozumieniu jego znaczenia. Widzisz, do czasu kiedy pojawiłeś się wraz ze swoją oświeceniową wyższością, absolutnie nikt, obojętnie jakich by nie miał poglądów, nie wyrażał ich tak obraźliwie. Ty w sferze kultury już poległeś, więc, jak słusznie zauważono, dostosowałem swój język do warzywnego slangu. Jak i Polaki-cebulaki, to i buraki, czemu nie?
Ze swojej strony się wyłączam, szkoda tracić temat o zabawnych obrazkach ;)

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

A ja wolę te nasze cycate mleczarki i masłoklepki od tego austriackiego paszteta. I to wcale nie jest prawdziwa broda, tylko jakaś henna. Prawdziwą ma Jagal <3
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Tu ich nie ma, poszukaj lepiej, to znajdziesz całość, włącznie z wysiadaniem z samochodu (np. na Vimeo) ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Jesteśmy w "poprawnym rozluźnianiu"
A co zaś się cycków tyczy są lepsze ujęcia wcale nie na vimeo :roll:

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Ach, no tak, poprawne... ;)

Przykład podałem tylko, szukaj więcej, jak chcesz :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Domino pisze:Oczywiście, że odróżniam. To Ty błędnie zakładasz, że Polacy tych pojęć nie rozróżniają, kiedy pewnie nie ma w tu większej różnicy między przeciętnymi obywatelami innych państw. Ale oczywiście warto się pośmiać z innych, jak komuś się nie podoba facet robiący za babę, to jest idiotą, dla którego przeliterowanie czterosylabowca jest wyzwaniem, nie mówiąc już o rozumieniu jego znaczenia. Widzisz, do czasu kiedy pojawiłeś się wraz ze swoją oświeceniową wyższością, absolutnie nikt, obojętnie jakich by nie miał poglądów, nie wyrażał ich tak obraźliwie. Ty w sferze kultury już poległeś, więc, jak słusznie zauważono, dostosowałem swój język do warzywnego slangu. Jak i Polaki-cebulaki, to i buraki, czemu nie?
Ze swojej strony się wyłączam, szkoda tracić temat o zabawnych obrazkach ;)
Mmm, ale sobie dopisałeś do tej mojej wypowiedzi, łohohoho. Nie pisałem, że Polacy nie rozróżniają. Napisałem, że Polaki-cebulaki nie rozróżniają. Widzisz, nie zakładam, że WSZYSCY Polacy mają taki problem, bo wtedy i siebie, i pana który napisał artykuł o nierozróżnianiu tych pojęć, i kolegę który to zlinkował, musiałbym zaliczyć do tejże grupy. Wiesz, to tak jak katolicy i katole - jest subtelna, ale istotna różnica. I jeżeli bardzo bardzo chcesz, to pochodź po onetach, wppelach, jutubach, i zobacz ilu Polaków określają tego transwestytę jako pedał, ciota, pederasta, pedofil, zwyrodnialec, transseksulaistra, transwestyta i czego tam jeszcze nie wymyślą .Grupa nie rozróżniająca tych pojęć jest jeżeli nie bardzo liczna, to bardzo wokalna. A nazywam ją Polakami-cebulakami, bo pasuje to bardzo, bo pokazuje zaściankowość i brak jakiegokolwiek otwarcia umysłu czy tolerancji. Nie mówię, że ma się komuś podobać. Nie mówię, że masz go oglądać. Po prostu jak widzę, ilu ludzi siedzi na necie i pluje jadem i żółcią, Bóg wie czemu, to tak ich określam. Wg. mnie całkiem trafne określenie, wg. ciebie nie, co począć.

Takoż nigdzie nie napisałem: 1) że mi się ten gość podoba, chociaż nie powiem, rozbawił mnie ten wygląd; 2) że powinien się podobać. Napisałem, że to śmieszne że tak strasznie się na niego w naszym kraju obruszają co poniektóre środowiska. Aż się boję myśleć, co się dzieje na Fronda.pl.

A to, że bierzesz wszystko automatycznie do siebie, to nie moja sprawa. Ewidentnie nie zaliczałeś się do grupy którą określiłem, a się obruszyłeś jakbym obraził twoją matkę.

To z mojej strony też eot :P
Uerph.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Na Frondzie dzieje się to, czego można było oczekiwać ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

A ja tam wole cebulaka od "cioty, pedała". I tymczasowo wolałbym aby to cebulaków było więcej od tych wymiocin wolności wyboru i tolerancji. W pupie im się od dobrobytu popierniczyło kurka ich mać.

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Nom, pociesznie się tam buldoczą.
Swoją drogą chyba u zdecydowanej większości odbiorców Koczita wywołuje odczucia z przedziału "niechęć-rozbawienie-politowanie-kompletny nieogar" niż "podziw-duma-wyższe uczucia artystyczne". No bo też i sztuki w tym wszystkim niewiele. Żeby chociaż ta kiecka była od Prady...

Kubencjusz, od pedałów mi wara [-X
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Mogę być Polakiem - cebulakiem, ale ta pani/pan/ to coś po prostu jest obrzydliwe i powinno być zdyskwalifikowane na starcie. Jeżeli ktoś ma inną orientację seksualną, lubi się przebierać w damskie ciuchy itp.., to niech robi to dla siebie, w domowym zaciszu. Afiszowanie się z tym jest po prostu złe i niepoprawne. Szkoda, że w dzisiejszych czasach kontrowersja i sensacja zapewniają automatyczne wejście do top 5 w takich konkursach :/

Pewnie zaraz ktoś napisze, że jestem nie tolerancyjny itp... Nie zaprzeczę, jestem dla takich rzeczy nie tolerancyjny, bo one nie są normalne i powinno się je zwalczać, a nie wspierać.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Matis pisze:Mogę być Polakiem - cebulakiem, ale ta pani/pan/ to coś po prostu jest obrzydliwe i powinno być zdyskwalifikowane na starcie. Jeżeli ktoś ma inną orientację seksualną, lubi się przebierać w damskie ciuchy itp.., to niech robi to dla siebie, w domowym zaciszu. Afiszowanie się z tym jest po prostu złe i niepoprawne. Szkoda, że w dzisiejszych czasach kontrowersja i sensacja zapewniają automatyczne wejście do top 5 w takich konkursach :/

Pewnie zaraz ktoś napisze, że jestem nie tolerancyjny itp... Nie zaprzeczę, jestem dla takich rzeczy nie tolerancyjny, bo one nie są normalne i powinno się je zwalczać, a nie je wspierać.
Ojej. Jaki imponujący kompas moralny. :mrgreen:
Uerph.

as1
Chuck Norris

Post autor: as1 »

Panowie nie przesadzacie troszkę z waszymi komentarzami. Kurde poleciały naprawdę niezbyt przemiłe teksty na temat murzynów, homoseksualistów, ateistów, czy wierzących, a to tylko temat dla rozrywki.

Matis
Co ci ta kobita/pan zrobił że zabraniasz jej/jemu występu? Okradła cię, obraziła werbalnie przekleństwem czy jak? Została wybrana w Austrii i tyle (chociaż sam nie wiem w jaki sposób). Tak się rzucacie na nią zapominając że nasze reprezentacja oprócz jakiegoś głupiego robienia masła z wychylonymi cyckami również nie daje nam prestiżu. Co więcej jest to podobne do poziomu pani powyżej. Nie lubię eurowizji. Mówiąc szczerze to te piosenki mi się nie podobają poza może ABBY i Czeszki która wygrała konkurs jakoś niedawno stosunkowo.
Fajny temat o humorze nagle przeistoczył się w jakieś rozmyślenia o naprawdę mało fajowych spawach które mnie osobiście przynajmnie budzą niesmak. To wszystko już trwa przynajmniej od 8 stron. Wiem że można się naśmiewać z innych ludzi wiary, skóry itp ale na boga rzucanie memów w których w dość nieprzyjemny sposób zrzuca się winę na czarnych, osoby homoseksualne, demokrację(WTF?) czy lewicę jest troszkę słabe. Powtarzam nie jestem zwolennikiem powiedzmy Pisu ani Po ale nie mówię że obydwie partie należy zmieszać z błotem, a najlepiej jeszcze zdelegalizować. Obydwie mają swoje wady i zalety ale naprawdę każda chce dobra dla Polski chociaż w odmienny sposób.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Z czeluści Internetu znów:

Obrazek
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

Obrazek

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Obrazek

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

as1 pisze:Panowie nie przesadzacie troszkę z waszymi komentarzami. Kurde poleciały naprawdę niezbyt przemiłe teksty na temat murzynów, homoseksualistów, ateistów, czy wierzących, a to tylko temat dla rozrywki.

Matis
Co ci ta kobita/pan zrobił że zabraniasz jej/jemu występu? Okradła cię, obraziła werbalnie przekleństwem czy jak? Została wybrana w Austrii i tyle (chociaż sam nie wiem w jaki sposób). Tak się rzucacie na nią zapominając że nasze reprezentacja oprócz jakiegoś głupiego robienia masła z wychylonymi cyckami również nie daje nam prestiżu. Co więcej jest to podobne do poziomu pani powyżej. Nie lubię eurowizji. Mówiąc szczerze to te piosenki mi się nie podobają poza może ABBY i Czeszki która wygrała konkurs jakoś niedawno stosunkowo.
Fajny temat o humorze nagle przeistoczył się w jakieś rozmyślenia o naprawdę mało fajowych spawach które mnie osobiście przynajmnie budzą niesmak. To wszystko już trwa przynajmniej od 8 stron. Wiem że można się naśmiewać z innych ludzi wiary, skóry itp ale na boga rzucanie memów w których w dość nieprzyjemny sposób zrzuca się winę na czarnych, osoby homoseksualne, demokrację (WTF?) czy lewicę jest troszkę słabe. Powtarzam nie jestem zwolennikiem powiedzmy Pisu ani Po ale nie mówię że obydwie partie należy zmieszać z błotem, a najlepiej jeszcze zdelegalizować. Obydwie mają swoje wady i zalety ale naprawdę każda chce dobra dla Polski chociaż w odmienny sposób.

Nic mi nie zrobiła/zrobił/zrobiło, ale pochwalanie takich rzeczy sprawia, że są coraz częstsze. Ja bym nie chciał np: żeby takie coś zajmowało się moim dzieckiem w przedszkolu. ( Ty pewnie też byś nie chciał czegoś takiego, ale pewien w 100% być nie mogę) Nie zamierzam dalej ciągnąć tego tematu, w razie czego zapraszam na pw, bo szkoda zaśmiecać ten wątek.

Po twoim poście poczułem się trochę obwiniony całą tą dyskusją, pomimo tego, że napisałem dopiero pierwszy post związany z nią. Ale uznam, że była to wina braku wciśnięcia klawisza enter.

Pozdrawiam.
Matis.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Rynek już poczuł gdzie pniążki zakopane. ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ