Helki to w sumie 3 i chimera za 1. Grunt, że rozpiska już legalna.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
A WOCH nie ma teraz 10 slotów ??RedScorpion pisze: Team Jazgacze Klepacze, gracz "Karpiu"
Przekroczone ograniczenia ETC
3 lataczy (2 lordów i chimera) - 1
Chimera - 1
pierwszy hellcannon połączony z tzeentchem - 2
drugi hellcannon połączony z tzeentchem - 3
Wychodzi 7 na 5 możliwych
Wklejam maila wysłanego 23 I rano na adres turniejowyRedScorpion pisze: Team Ryk Medaliki, gracz "Sasomir"
Koszt Karla Franza sugeruje Ghal Maraza, którego nie ma w opisie
Proszę o wprowadzenie poprawki.Bombaj do Legionu Kraków w mailu z 23 I 2015 pisze:
POPRAWKA, o żesz z tym Waszym zapisem rozpiski
poprawka malutka przy Karlu Franzu. Ma Ghal Maraza. Wcześniej też miał (co widać w koszcie punktowym) ale nie było wypisanego. pod spodem korekta całości
Team: RyK Medaliki
(...)
Łukasz "Sasomir" Sasuła 4083, Empire
Karl Franz, The Emperor on barded warhorse: General, Ghal Maraz, 394 pts
moj blad poprawilemBombaj pisze:Wklejam maila wysłanego 23 I rano na adres turniejowyRedScorpion pisze: Team Ryk Medaliki, gracz "Sasomir"
Koszt Karla Franza sugeruje Ghal Maraza, którego nie ma w opisie
Proszę o wprowadzenie poprawki.Bombaj do Legionu Kraków w mailu z 23 I 2015 pisze:
POPRAWKA, o żesz z tym Waszym zapisem rozpiski
poprawka malutka przy Karlu Franzu. Ma Ghal Maraza. Wcześniej też miał (co widać w koszcie punktowym) ale nie było wypisanego. pod spodem korekta całości
Team: RyK Medaliki
(...)
Łukasz "Sasomir" Sasuła 4083, Empire
Karl Franz, The Emperor on barded warhorse: General, Ghal Maraz, 394 pts
kurde nie dopisalem do tej rozpiski Ojro-Qc- pisze:Karpiu - lore of nurgle a ma bez marka?
why not ? Save na 1+ wedlug mnie koles jest legalny.Bobson pisze:Karpiu, nie jestem pewny czy mozna zlozyc tego maga z save'em 0+?
Qc dokładnie a chyba zle licze ale nie wylazi mi na nim save 0+ bo brak mi mounta-Qc- pisze:save 0+ jest traktowany jak 1+ zgodnie z RB
Enchanted Shield daje +2 do save'a.^Karpiu^ pisze:Qc dokładnie a chyba zle licze ale nie wylazi mi na nim save 0+ bo brak mi mounta-Qc- pisze:save 0+ jest traktowany jak 1+ zgodnie z RB![]()
Chaos Amour 4+
Enchanted Shield 1+ do Save ( Juz mamy 3+ )
Plus ze scaled skin mam dalsze +2
To mamy 1+ a nie 0+
Tak czy inaczej zasada którą przytoczyl Qc obowiązuje Nie mogę mieć niższego sava niz 1+ wedlug booka
Racja to ja zlamiłempanterq pisze:Enchanted Shield daje +2 do save'a.^Karpiu^ pisze:Qc dokładnie a chyba zle licze ale nie wylazi mi na nim save 0+ bo brak mi mounta-Qc- pisze:save 0+ jest traktowany jak 1+ zgodnie z RB![]()
Chaos Amour 4+
Enchanted Shield 1+ do Save ( Juz mamy 3+ )
Plus ze scaled skin mam dalsze +2
To mamy 1+ a nie 0+
Tak czy inaczej zasada którą przytoczyl Qc obowiązuje Nie mogę mieć niższego sava niz 1+ wedlug booka
U mnie Bangla. Widać twój Turbo Word nie obsługuje .txt-Qc- pisze:Pogadane pogadane
Czemu nie wszystkie rozpiski są w txt - nie umie otworzyć otd na moim turob ekstra nowym windosowskim wordzie i nie wiem co wymyślił fluffy w orkach
A czy ktos inny ma wypisane czary??RedScorpion pisze:Co z czarami Kairosa u Kalafiora? Czy nie powinien on mieć ich wpisanych w rozpiskę?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole