Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Durant
Falubaz

Re: Seriale wszelakie

Post autor: Durant »

Nie jestem jakimś krytykiem Bruce'a ale też uważam że powinno go być mniej. Nie dla tego że to zła postać, albo że aktor źle gra, ale dlatego że to jest jeden z uroków tego serialu. Serial o Batmanie bez Batmana. A Bruce to Batman, nawet jak nim jeszcze nie jest i jest młody.

Nie rozumiem też krytyki Nygmy jest to bardzo fajną postacią która ewoluuje w Ridlera, watek Nygma/Pigwin jest w mojej ocenie świetny i szkoda że go (chyba) skończyli. Oby nie.

Bardzo żałuje śmierci Jeroma, ale może Barbara będzie lepszym Jokerem.

Ogólnie serial jest bardzo fajny, może najlepszy z obecnie lecących.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Durant pisze: Nie rozumiem też krytyki Nygmy jest to bardzo fajną postacią która ewoluuje w Ridlera, watek Nygma/Pigwin jest w mojej ocenie świetny i szkoda że go (chyba) skończyli. Oby nie.
To tylko QC ale on chyba nie bardzo w komiksowym świecie i nie czai, że o to chodzi ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

No pewnie, nie wiem kto to ridler, nie kojarze powiazan - jaaaasne :D Wiem o co chodzi, ale wszystko jest dla mnie sztuczne.

Mniej bruce'a jest ok :)

Skad to info ze barbara jest nowym jokerem?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Skad to info ze barbara jest nowym jokerem?
To tylko moja własna obserwacja (no i mojej żony również fanki serialu) plus kilka plotek z sieci/wywiadów z scenarzystami którzy mówili że zastanawiali się nad kobietą Jokerem.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze: Mniej bruce'a jest ok :)
QC się zgadza z moim zdaniem świat się kończy ;D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No gokish poza tym, jak bardzo bezkrytycznie i bałwochwalczo podchodzisz do Raya Palmera to my się często zgadzamy

:D :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

W końcu jakiś nowy serial s-f - the expanse, po pierwszym odcinku zapowiada się nawet nieźle, taki w sam raz do obiadu ;) Straszna posucha w tym gatunku, gdyby ktoś mógł polecić coś ciekawego oprócz battlestara, sg, firefly i startreków byłbym wdzięczny :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Defiance ale pilot może odstraszyć bo jest jak film długi :D. W naszej skali oceniania w sam raz do obiadu :D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

tak mnie niecheciliscie, a to supergilr w sumie nie jest takie zle... ale crossover z flashem sie przyda :D

I coraz wiecej mowi sie o constantine w legendach - a jak tam wystapi to moze zrobia reboot jego wlasnej serii! ay!

Zostal tylko Lucyfer z oczekiwanych :)

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Afro pisze:W końcu jakiś nowy serial s-f - the expanse, po pierwszym odcinku zapowiada się nawet nieźle, taki w sam raz do obiadu ;) Straszna posucha w tym gatunku, gdyby ktoś mógł polecić coś ciekawego oprócz battlestara, sg, firefly i startreków byłbym wdzięczny :D
Jezeli jeszcze nieogladany to Babylon 5 najlepsza space opera ever.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

QC a nie wydaje Ci się, że ten crossover i młody kuzyn to już takie ratowanie serialu na siłę?

A Constantine dopiero w 2017 ma być w Legendach (chyba, że zjebią i będzie to ujowe ;D)
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Serial jest taki no ... początki Flasha :D czyli bieda, a patrz jak się wyrobili. Pytanie czy pojda odwaznie i sprobuja poruszyc nieznane kryptonsko-kosmiczne watki, zeby to rozruszac

Legendy nie maja w sobie zadnego z nosnych herosow, wiec może być ostry fail... dobry chyba jest tylko freeze

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

No zobaczymy czy przedłużą do 22 odcinków bo póki co jest tylko 13.

A z Legend to truu Capitan Cold najciekawzsa postać. No może Rip Hunter być ciekawą postacią.
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No tak. Constantine wrzucony od razu tez by mocno ciagnal w gore - w swoim serialu problem mial ze scenariuszem, bo kreacja tej postaci jest naprawde super (mimo tego ze NEO mi sie w filmie podobał).

No zapomnailem o nim, bo jest nowy :) w ogole wszyscy brytyjczycy wymiataj w tych serialach (Hunter z agents of shield na ten przyklad)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No Constantine wymiata... jak się spisze w Legendach to może wznowią serie.

Mi się wydaje, że Legendy mają sporą szanse na sukces. Będzie na pewno dynamicznie:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

-Qc- pisze:Serial jest taki no ... początki Flasha :D czyli bieda, a patrz jak się wyrobili. Pytanie czy pojda odwaznie i sprobuja poruszyc nieznane kryptonsko-kosmiczne watki, zeby to rozruszac

Legendy nie maja w sobie zadnego z nosnych herosow, wiec może być ostry fail... dobry chyba jest tylko freeze
Oj jak we flashu sie wyrobili... Ze az przestalem ogladac. Serial dla nastolatkow...

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

A widzieli ostatni trailer Legend Jutra?
https://www.youtube.com/watch?v=_rgzmQ_vpSo

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bardzo dobry! Savage tam jest zapomnialem :D

Ziemas, no przez tę deklarację zawiesza chyba 3 sezon :*

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Nawiązania do Supermana i Batmana no no :D

ale co lepsze to tutaj chyba cała kasa poszła na efekty której zabrakło w Supergrill :D i co najśmieszniejsze serial wymyślony z dupy bez żadnej wielkiej podstawy w komiksach i jako midseasonowy zapychacz może się okazać najlepszym serialem DC xD słabo w tym DC pracują xD
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Po trailerze sie napalasz... :P

O Savagu było z dwie trzy fajne animki, + sporo w seriach animowanych (ktore DC w obu wypadkach ma duzo lepsze btw). Jest git

ODPOWIEDZ