ARENA 2007 "Przywałuj na legalu"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
mormac
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mormac »

No to i kilka słów ode mnie...

Wystartowaliśmy z Wwy w piątek po 17 w składzie Julia, Fish, Shino, Św. Barbara i moja skromna osoba. Podróż jak zwykle niesamowita. Fish stracił pamięć jeszcze w Radomiu :wink: :shock: No i opowieści Kacpra o jego ulubionych stronach xxx - bezcenne :D

Turniej zaczęty z dużym opóźnieniem, więc pora na piwko. Żałowałem tylko, że za wcześnie spałem i straciłem ostatnią puszkę Tyskiego, która jakimś dziwnym trafem wybuchła pod kołami naszego samochodu znacząc obficie zaparkowane w okolicy auta 8)

1 bitwa - Niedballo i 10:10

2 bitwa i Damian D. - 20-0

3 bitwa - WE (nie pamiętam imienia) i wtopa 4-16. Nie wiem jak mogłem przegrać tą bitwę. Ustawiałem całą armię pod takich przeciwników. Chyba piwo było za tanie :oops:

4 bitwa - Mr Monday i krasnale - 12-8, choś wynik na moją korzyść przeciwnik poprawił na drugi dzień, bo zapomniał doliczyć mi 200 pkt. Brawo za postawę fair play.

Zaczynam chorować. Ledwo gadam. Idę spać.

5 bitwa - Kotlet i WE - 12-8 dla mnie po ciężkim boju. Man of the game - latarka zabijająca wszystko dookoła i wybuchająca po trafieniu w Treemana. Widok miny Kotleta, któremu powiedziałem, żeby się nie martwił, że trafiłem w drzewo bo i tak wybuchnie latara, po czym rzuciłem MF i 1 - klasyka gatunku.

6 bitwa - Krzysiek Panufnik i Bretka - 16-4 dla mnie. Man of the game - ratling robiący SaS na szarżę 4 errantów, których posyła do piachu.

Ostatecznie skaveńskie 13 miejsce. Dość plewne, ale co zrobić, nie każdy urodził się Crusem :wink:

Dziękuję przeciwnikom za fajne bitwy! Turniej bardzo fajny, ale zawsze są jakieś ale. Wieszający się program - nigdy więcej! Proponuję jednoczesne korzystanie z exela. Opóźnienie pierwszego dnia skazało nas na granie do późna i tym samym nie pozwoliło na właściwe socjalizowanie, choć kto chciał i tak się socjalizował;)

Za to końcówka bez opóźnień i wszystko ok. Za rok na pewno będę! Kraków rulez!

No i droga powrotna. Orlen w Kielcach. Św Barbara myjący przednią szybę topless... - niezapomniane... ten wdzięk :shock: :!: :D

Dzięki chłopaki za świetny turniej i jeszcze lepsze towarzystwo w samochodzie!

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Cytat:
6. kosmo skaveny 14-6

To jak wygrałeś z Cosmem, to jakim cudem Cosmo jest na 3 miejscu?
bo mial duzo z malowania... powinienes cos o tym wiedziec jankiel.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

twardochleb pisze: bo mial duzo z malowania... powinienes cos o tym wiedziec jankiel.
nie buracz z łaski swojej :evil:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

twardochleb: wyloguj sie.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

TruePunk pisze:twardochleb: wyloguj sie.
TruePunk: pozdro poćwicz

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

To chyba ten pomorski klimat sprawia, żeście sa wszyscy tacy nerwowi i przewrażliwieni :/ Jak mi masakrę kiedyś załozysz, to możesz starać się być złośliwy.
Zastanowiło mnie tylko, czy Wam przypadkiem punktów na odwrót nie wpisali, bo rzadko się zdarza, by ktoś dostawał 14-6 w ostatniej bitwie i lądował na 3 miejscu. Zwłaszcza, jak graliście na stole obok mnie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

thurion pisze:
TruePunk pisze:twardochleb: wyloguj sie.
TruePunk: pozdro poćwicz
:roll: ... Truepunk wloz sobie sledzia w buty, bedziesz tak fajny jak thurion to nie bedziesz musial cwiczyc. I odwalcie sie od Cosma i Jankiela z łaski swojej

Pozdro

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Kosmo pisze: :roll: ... Truepunk wloz sobie sledzia w buty,
ze sledziami to do Gdynian buraku
Kosmo pisze: . I odwalcie sie od Cosma i Jankiela z łaski swojej
nie wiedzialem ze dowalam sie do Cosma czy Jankiela, obu lubie i szanuje, uwaga Szymona byla co najwyzej nie najgrzeczniejszym przytykiem a nie dowalaniem... niestety chlopcy ze slaska po raz kolejny pokazuja ze są mocno przewrazliwieni na jakims dziwnym tle.. na dodatek nie ci ktorych ow ewentualne przytyki dotycza, bo ci z kolei są wporzo typami co nieraz udowodnili

pzdr

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Prezentujemy wrazliwosc stosowna do mieszkancow czarnej dziury polskiego wfb, ktorzy wysokie miejsca na masterach tylko i wylacznie dzieki ladnym armiom zdobywajom (;

a tak powaznie, uwaga Szymona pokazuje tylko jego kompleksy. zdecydowana reakcja spoleczenstwa daje nadzieje ze kiedys sie z nich wyleczy i jego dalsze zycie bedzie szczesliwsze, czego z calego serca mu zycze

Pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

TruePunk pisze:
a tak powaznie, uwaga Szymona pokazuje tylko jego kompleksy. zdecydowana reakcja spoleczenstwa daje nadzieje ze kiedys sie z nich wyleczy i jego dalsze zycie bedzie szczesliwsze, czego z calego serca mu zycze
pewnie tak, a wyleczy sie jak mu juz armie pomalują ;)

mormac
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mormac »

Może jednak wrócimy do tematu "Arena" :roll: :?:

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

gratulacje dla Crusa, jest mega lujem i wogole 8)

@Mlody
ja tez mialem taka sytuacje - co prawda w znacznie mniej waznym turnieju (Masakrator'06 vs M. Paraszczak) ale identyczna :)

@Halfing - mega cieta riposta :D

=====
TruePunk pisze: twardochleb: wyloguj sie
czytalem watek Cosmowy (Kosmowy?) 3 razy, ale tego posta po prostu nie rozumiem :roll:

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

Cytat:

To chyba ten pomorski klimat sprawia, żeście sa wszyscy tacy nerwowi i przewrażliwieni :/ Jak mi masakrę kiedyś załozysz, to możesz starać się być złośliwy.
Zastanowiło mnie tylko, czy Wam przypadkiem punktów na odwrót nie wpisali, bo rzadko się zdarza, by ktoś dostawał 14-6 w ostatniej bitwie i lądował na 3 miejscu. Zwłaszcza, jak graliście na stole obok mnie.
Hehehe tak sie sklada ze mieszkam teraz w Poznaniu drogi Jankielu. A wiesz przynajmniej dlaczego grales na stole obok? Bynajmniej nie dlatego ze po 5 bitwach mielismy podobny wynik :P Po prostu ja i moj przeciwnik gralismy wczesniej na 6 pierwszych... dlatego wyladowalismy na 7.

Myslalem ze moj spostrzezenie nie wzbudzi tylu kontrowersji ale przyznam ze bylo troche zosliwe. Co do kompleksow to chcialem tylko zauwazyc ze nie ja pierwszy zareagowalem nerwowo.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Panowie chillujcie , bo zaraz sie to wszystko jeszcze bardziej zaogni i po co...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

@Kosmo, zejdź z Thuriona, bo to po pierwsze spoko koleś, a po drugie nie ma tu nic do rzeczy.
@ Twardochleb - jeśli tak Cię kręci armia Jankiela, to se swoją tak pomaluj, a nie wyjeżdżaj z takimi tekstami. Jak Ci się chce samego Jankiela - to sorki: zajęty na stałe.

Nie ciśnieniujcie, bo zepsujecie atmosferę po kolejnym masterze. Ja wiem, że tak już weszło w zwyczaj, ale mogliby niektórzy niespodziankę ugotować i zluzować trochę :)
EOT
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Alez chlopcy offtopujecie..

Re twardochleb: Grales z Cosmo w ostatniej bitwie :-) Mimo ze w klasyfikacji generalnej wyladowales na 10, ode mnie szacunek <ok>

Re Jankiel: Gralismy obok Ciebie, ale teoretycznie powinnismy grac na drugim stole. Poprostu na wyzszych stolach juz gralismy wiec nas zrzucilo na 7. Stad pewnie te watpliwosci.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Jankiel pisze:
.
Ja też uważam że było stanowczo za dużo pkt z malowania do zdobycia,
a złośliwym być mogę, co właśnie czynię :P :D

Co do wymiany ostatnich postów na forum:

Nie wiem chłopaki o co wam chodzi :)
Jeżeli ma to związek z miastami i okregami to bierzcie przykład ze mnie ( :D ) i zapominajcie skąd pochodzicie pisząc posty na forum, czujcie się jak czlonkowie społeczności battlowej na równych prawach bez dostępu do morza czy gór :D
Pozdro

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Crusader pisze:
Jankiel pisze:
.
Ja też uważam że było stanowczo za dużo pkt z malowania do zdobycia,
a złośliwym być mogę, co właśnie czynię :P :D

Co do wymiany ostatnich postów na forum:

Nie wiem chłopaki o co wam chodzi :)
Jeżeli ma to związek z miastami i okregami to bierzcie przykład ze mnie ( :D ) i zapominajcie skąd pochodzicie pisząc posty na forum, czujcie się jak czlonkowie społeczności battlowej na równych prawach bez dostępu do morza czy gór :D
Pozdro
Znaczy warszawiakiem albo poznaniakiem :twisted: bo dostepu nie macie ani tu ani tam 8)

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Mamy śliczne nizinne lasy bloków i wisełke :)
pzdro

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

no fakt, racje przyznaje, jakbym mial nizinne lasy blokow i wiselke to tez bym za nie flejmow na forum nie robil.. :P

ODPOWIEDZ