Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Skavenblight pisze:Za życzenia dziękuję, nie skorzystam ;) O wiele bardziej podoba mi się opcja pierwsza ;)
Ale wiesz, że tylko się łudzisz, iż poglądy prawicowe na coś takiego pozwalają? Tak naprawdę jest to lewackość, za którą prędzej czy później w towarzystwie prawdziwych patriotów przyjdzie Ci zapłacić. :wink:
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tak jak Bartek napisał ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

b_sk pisze:można mieć zdrowe lewicowe poglądy
Z podobnych śmiesznych oksymoronów przypomina mi się tylko powstanie paryża. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Uważaj z tymi błyskotliwymi ripostami bo ja zły lewak jestem i do tego moderator. Mogę wprowadzić porządki rodem z Mysiej. :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

b_sk pisze:
Skavenblight pisze:Za życzenia dziękuję, nie skorzystam ;) O wiele bardziej podoba mi się opcja pierwsza ;)
Ale wiesz, że tylko się łudzisz, iż poglądy prawicowe na coś takiego pozwalają? Tak naprawdę jest to lewackość, za którą prędzej czy później w towarzystwie prawdziwych patriotów przyjdzie Ci zapłacić. :wink:
Niszcz tolerancję! 100% nienawiści!
;)

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

b_sk pisze:Uważaj z tymi błyskotliwymi ripostami bo ja zły lewak jestem i do tego moderator.
Na takich najlepsi są prawicowi admini, a nuż taki się znajdzie? ;)

Tolerancja jest dobra, ale taka bardzo umiarkowana. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

pingus pisze:
b_sk pisze:Uważaj z tymi błyskotliwymi ripostami bo ja zły lewak jestem i do tego moderator.
A szukasz śmiesznych oksymoronów? ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Skavenblight pisze:Niszcz tolerancję! 100% nienawiści!
;)
Nareszcie mówisz jak porządny prawicowiec.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

pingus pisze:Z podobnych śmiesznych oksymoronów przypomina mi się tylko powstanie paryża. ;)
Napisał człowiek, który strzelanie z łuku przez sztandarowego podciąga pod strzelanie nogami :lol:

Co do prawicowych adminów: Szaman, podobno :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Skavenblight pisze:
pingus pisze:
A szukasz śmiesznych oksymoronów? ;)
Zależy jak bardzo śmiesznych, ten mnie nie cieszy, może dlatego, że nie jest oksymoronem.
Tomash pisze: Napisał człowiek, który strzelanie z łuku przez sztandarowego podciąga pod strzelanie nogami :lol:
Moja sygnaturka wywołuje tak wiele kontrowersji, że aż się zbiorę w sobie i ją zmienię. ;) Zresztą co Ty wiesz o strzelaniu z łuku jak Ty grasz w czterdziestkę, zią?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Pingus nie rób double postów

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

b_sk pisze:Pingus nie rób double postów
Tak wiedziałem!
Wiedziałem, że nie przepuścisz żeby pokazać kto tu rządzi! ;)
Tak, tak, zrobiłem to prawie specjalnie. ;) No w zasadzie byłem pewny, że ktoś się wstrzeli między moje posty.
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Pamiętaj, Pingus:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Co wolno wojewodzie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

to nie Tobie, pałergejmerze

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Phi, nieuczciwie próbujesz mnie dogonić w ilości postów dziennie!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Katylina pisze:
@Thurion
Obie strony są winne, i my święci nie byliśmy podczas dwudziestolecia międzywojennego.
nikt nie jest swiety
Tomash pisze:Pytanie było o nację/narodowość, a nie przynależność polityczną (bo z tego co widzę to podpadli Ci bolszewicy). No chyba, że dla Ciebie wsio rawno
.
w Rosji obecnei bardzo trudno jest spotkac nie bolszewikow, szczegolnie przy wladzy.. przed rewolucyjna inteligencja nie istnieje... z tego co wiem, a troche wiem ;) wiekszosc pozadnych ludzi stamtad wyjechala wiele lat temu a pozostali nadal wyjezdzaja, oczywiscie niektorzy trwaja, ale zapewne skoncza jak Litwinienko (nie zebym uwazal go za swietego :) ) czy ta babka co ja wlasnie do psychiatryka zamkneli..
Tomash pisze:
Jak widać mam wystarczająco dużo powodów żeby nie lubić Polaczków, ba, mam ich nawet więcej niż Thurion żeby nie lubić Niemców czy Ruskich.
w takim razie napewno jestes żydem :wink:

Skavenblight pisze:O rany bossskie... czy wg niektórych nie da się mieć prawicowych poglądów i jednocześnie nie mieć nic do innych narodów?
ja mam pogladay lewicowe, przynajmniej w sferze moralnej :P nie przeszkadza mi to miec pogladow narodowosciowych w sferze patriotycznej (czy jak to sie tam nazywa :P) ;)
Skavenblight pisze: Naprawdę, chłopaki... nienawidzić Niemców za II wojnę, fajnie.

nigdzie nie napisalem ze kogos nienaiwdze :) po prostu nielubie.. znam fajnego niemca, a nawet rojanina, ale nie przeszkadza mi to w mniej ufnym podejsciu do tych dwoch narodow niz do innych..
Skavenblight pisze: Ruskich nie lubicie? Ja też nie lubię - tych konkretnych, którzy w czymś zawinili.
w historii mojej rodziny konretnie zawinili :) ale nie jestem nocnym mscicielem zeby teraz latac za potomkami tych konretnych...
pingus pisze:
Tolerancja jest dobra, ale taka bardzo umiarkowana. ;)
święte słowa :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

thurion pisze:
Tomash pisze:Jak widać mam wystarczająco dużo powodów żeby nie lubić Polaczków, ba, mam ich nawet więcej niż Thurion żeby nie lubić Niemców czy Ruskich.
w takim razie napewno jestes żydem :wink:
Szalom, bracie ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Raz, dwa, trzy, próba nowych emotek
:lol: :lol: :lol: :lol:
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Hehe, moje ulubione z NG :mrgreen:

Zablokowany