Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Temat filmowy

Post autor: Afro »

https://www.youtube.com/watch?v=9VoNgLnjzVg

To może przebić deadpoola :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Afro pisze:https://www.youtube.com/watch?v=9VoNgLnjzVg

To może przebić deadpoola :D

Skisłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

https://www.youtube.com/watch?v=tV_IhWE4LP0

Niedojebane X-Meny Tima Burtona xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Dzisiaj wspominamy Franka Dolasa.. Szkoda.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Batman v Superman bardzo udany. Gokishe i Ziemki zhejtujo - wy lepiej nie idźcie do kin na to :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

QC - napiszesz coś więcej? Na zagranicznych serwisach jest sporo negatywnych opinii.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie wiem ile moge napisać po obejrzeniu filmu z Camy, w wersji z napisamy tajskimi i chyba 3d (patrzac bo blurred obrazie :D)

Z fabuły znam zręby, ale widać że to wstęp do Justice League i tylko buduje relacje i wprowadza zaczątki do reszty uniwersum. Od thorów do avengersów też było kilka latek, tutaj jest wstęp pod JLa. Jest sporo nawiązań do moich ulbuionych fabuł z animek, więc ja to łykam. Z tego co się orientuje poziom humorystyki filmu jest żaden - to nie lużniutkie Avengersy z ktorych smiejesz się z Ultrona - to jest po prostu cięzki klimat. Gore i tyle. Moze i historie bohaterów sa naiwne - ale takie mają imo być. Wonderwoman chyba trochę na siłe, inny flash nowy aquamen - dla geeków powinno się coś trafić

Co do efektów to Ci nie powiem, mało widziałem :D

Dla jasnosci - ja na Man of Steel poszedlem 3 razy do kina, jestem fanboyem DC i lubie kierunek jaki przyjeli w filmach - czyli patos i epika. Weź to pod uwagę, kiedy widzisz, ze polecam ;)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

-Qc- pisze:Nie wiem ile moge napisać po obejrzeniu filmu z Camy, w wersji z napisamy tajskimi i chyba 3d (patrzac bo blurred obrazie :D)

Z fabuły znam zręby, ale widać że to wstęp do Justice League i tylko buduje relacje i wprowadza zaczątki do reszty uniwersum. Od thorów do avengersów też było kilka latek, tutaj jest wstęp pod JLa. Jest sporo nawiązań do moich ulbuionych fabuł z animek, więc ja to łykam. Z tego co się orientuje poziom humorystyki filmu jest żaden - to nie lużniutkie Avengersy z ktorych smiejesz się z Ultrona - to jest po prostu cięzki klimat. Gore i tyle. Moze i historie bohaterów sa naiwne - ale takie mają imo być. Wonderwoman chyba trochę na siłe, inny flash nowy aquamen - dla geeków powinno się coś trafić

Dla jasnosci - ja na Man of Steel poszedlem 3 razy do kina, jestem fanboyem DC i lubie kierunek jaki przyjeli w filmach - czyli patos i epika. Weź to pod uwagę, kiedy widzisz, ze polecam ;)
genialna recenzja - nic tylko na imdb wysyłać, w oryginale najlepiej - w tłumaczeniu wiele się straci...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Laik :lol2: =D>

A propos BvS, ten filmik podbija internet : https://www.youtube.com/watch?v=cwXfv25xJUw
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Recenzja prosta, wiekszosc woli deadpoola, no to to jest zupelnie co innego, stad niskie recenzje. Man of Steel mial dokladnie te same zarzuty i podobnie niskie wyniki. Poza tym jak obejrze w kinie bede wiecej wiedział. Nawalono do tego filmu moze za duzo wątków i pewnie stąd całość jest nieco ociężała, no ale jak chcą zrobić civil war w takim tępie jak zrobili Age of Ultron to nie pozostaje nic innego jak sie przyzwyczaić :P

No sad aflleck jest super :D Ma taką mine większość filmu nie tylko w komentach :P

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Laik pisze:
-Qc- pisze:Nie wiem ile moge napisać po obejrzeniu filmu z Camy, w wersji z napisamy tajskimi i chyba 3d (patrzac bo blurred obrazie :D)

genialna recenzja - nic tylko na imdb wysyłać, w oryginale najlepiej - w tłumaczeniu wiele się straci...
xD leze xD

a film podobno ssie. 30% na rottentomatoes.
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Qc ja chętnie na to pójdę. Takim desperatem nie jestem aby wersję cam oglądać. Jak będzie gówno to napiszę, że gówno. Chociaż jak wyżej pisali recenzje i oceny to ma słabiutkie więc :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Gokish pisze:Qc ja chętnie na to pójdę. Takim desperatem nie jestem aby wersję cam oglądać. Jak będzie gówno to napiszę, że gówno. Chociaż jak wyżej pisali recenzje i oceny to ma słabiutkie więc :D
podobno affleck jest zajebisty, reszta to crap xD

w poniedzialek jade obejrzec, wtedy napisze swoje spostrzeżenia ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Qc, a nie pomyślałeś kiedyś, że może po prostu lubisz słabe filmy? ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Afro pisze:Qc, a nie pomyślałeś kiedyś, że może po prostu lubisz słabe filmy? ;)
Może faktycznie jak ktoś nie siedzi ciągle w komiksach i animkach to ten film jest z 30-40 minut za długi. I freak przeze mnie przemawia i tyle :D A naprawde slabe - jak green lantern - hejtuje wiec nie ma tak, ze bez granic cierpliwosc mam :D

smutne wnioski:

http://ichabod.pl/co-slabe-przyjecie-ba ... a-marvela/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Afro pisze:Qc, a nie pomyślałeś kiedyś, że może po prostu lubisz słabe filmy? ;)
+milion

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie raczej wy :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ziemko pisze:
+milion

Qc ma po prostu ...y gust :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

michal.sulejman
Plankton
Kontakt:

Post autor: michal.sulejman »

Ktoś czeka prócz mnie na ekranizację Warcrafta? Pierwszy trailer jest niezły. Szkoda, że pewnie nigdy nie doczekamy się ekranizacji Wojennego Młotka.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ja czekam i bardzo liczę na to, że się uda. Do tej pory niemal wszystko, czego Blizzard dotknął zamieniało się w złoto. Poza tym jeśli Warcraft okaże się sukcesem, to drugi w kolejności jest pewnie Starcraft. ;)

ODPOWIEDZ