To może przebić deadpoola

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
genialna recenzja - nic tylko na imdb wysyłać, w oryginale najlepiej - w tłumaczeniu wiele się straci...-Qc- pisze:Nie wiem ile moge napisać po obejrzeniu filmu z Camy, w wersji z napisamy tajskimi i chyba 3d (patrzac bo blurred obrazie)
Z fabuły znam zręby, ale widać że to wstęp do Justice League i tylko buduje relacje i wprowadza zaczątki do reszty uniwersum. Od thorów do avengersów też było kilka latek, tutaj jest wstęp pod JLa. Jest sporo nawiązań do moich ulbuionych fabuł z animek, więc ja to łykam. Z tego co się orientuje poziom humorystyki filmu jest żaden - to nie lużniutkie Avengersy z ktorych smiejesz się z Ultrona - to jest po prostu cięzki klimat. Gore i tyle. Moze i historie bohaterów sa naiwne - ale takie mają imo być. Wonderwoman chyba trochę na siłe, inny flash nowy aquamen - dla geeków powinno się coś trafić
Co do efektów to Ci nie powiem, mało widziałem
Dla jasnosci - ja na Man of Steel poszedlem 3 razy do kina, jestem fanboyem DC i lubie kierunek jaki przyjeli w filmach - czyli patos i epika. Weź to pod uwagę, kiedy widzisz, ze polecam
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
xD leze xDLaik pisze:genialna recenzja - nic tylko na imdb wysyłać, w oryginale najlepiej - w tłumaczeniu wiele się straci...-Qc- pisze:Nie wiem ile moge napisać po obejrzeniu filmu z Camy, w wersji z napisamy tajskimi i chyba 3d (patrzac bo blurred obrazie)
Z fabuły znam zręby, ale widać że to wstęp do Justice League i tylko buduje relacje i wprowadza zaczątki do reszty uniwersum. Od thorów do avengersów też było kilka latek, tutaj jest wstęp pod JLa. Jest sporo nawiązań do moich ulbuionych fabuł z animek, więc ja to łykam. Z tego co się orientuje poziom humorystyki filmu jest żaden - to nie lużniutkie Avengersy z ktorych smiejesz się z Ultrona - to jest po prostu cięzki klimat. Gore i tyle. Moze i historie bohaterów sa naiwne - ale takie mają imo być. Wonderwoman chyba trochę na siłe, inny flash nowy aquamen - dla geeków powinno się coś trafić
Co do efektów to Ci nie powiem, mało widziałem
Dla jasnosci - ja na Man of Steel poszedlem 3 razy do kina, jestem fanboyem DC i lubie kierunek jaki przyjeli w filmach - czyli patos i epika. Weź to pod uwagę, kiedy widzisz, ze polecam
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
podobno affleck jest zajebisty, reszta to crap xDGokish pisze:Qc ja chętnie na to pójdę. Takim desperatem nie jestem aby wersję cam oglądać. Jak będzie gówno to napiszę, że gówno. Chociaż jak wyżej pisali recenzje i oceny to ma słabiutkie więc
Może faktycznie jak ktoś nie siedzi ciągle w komiksach i animkach to ten film jest z 30-40 minut za długi. I freak przeze mnie przemawia i tyleAfro pisze:Qc, a nie pomyślałeś kiedyś, że może po prostu lubisz słabe filmy?
+milionAfro pisze:Qc, a nie pomyślałeś kiedyś, że może po prostu lubisz słabe filmy?