... nie przeginaj...bless pisze:Ile trwało zebranie i zaopiniowanie zmian dla orków?

Moderator: Barbarossa
... nie przeginaj...bless pisze:Ile trwało zebranie i zaopiniowanie zmian dla orków?
możemy się zamienić Ty bierzesz AP a ja s4 na krótkimbigpasiak pisze:brak s4 na całej armii na krótkim [ analogicznie do AP w DE ]
pomysł Xeta nie przeszedł. Zbyt lightowy. Czarów ogrowych w ogóle nie można rozpraszać we własnej fazie magii.Xet możesz powiedzieć czy coś sie zmieni w sprawie ogrowej magii? i czy twój pomysł ma szanse aby przejść?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To znaczy, że są RIPem nie do zdispelowania we własnej turze ? Czyżby nasze ogólnoogrowe marudzenie jednak się choć trochę przydało ?Jankiel pisze:Czarów ogrowych w ogóle nie można rozpraszać we własnej fazie magii.
szansa na book of hoeth zabiera 1pd?Barbarossa pisze:W weekend. Ciągle się kłócimy o działka DoW.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
A minus że trzeba je znowu rzucać w kolejnej turze...JaceK pisze:Plus jest taki, że jak już rzucisz, to przez tę 1 turę swoją i wroga masz pewność, że działają.
Gdzież ja pisałem że tak się na tę sprawę zapatruję? To Ty napisałeś że możesz się zaangażować dopiero za pół roku a ja za to chętnie podejmę się prac już teraz bo wiem ile to czasu zabiera na choćby wymianę poglądów i dogranie szczegółów...bless pisze:Naprawde, wydaje Ci sie tylko, ze wprowadzenie zmian, to takie pstryk! i gotowe.
Jak oddasz jeszcze repetę na kuszach to biorę te moje longbowy z AP za moje s4 na bliskimŻaba pisze:możemy się zamienić Ty bierzesz AP a ja s4 na krótkim
Nie, ze moge, ale ze widze sens. Zasadnicza roznica. Jezeli chodzi o reszte, to chyba ciagle sie nie rozumiemy... Ale co tam! Ciśnij.bigpasiak pisze: Gdzież ja pisałem że tak się na tę sprawę zapatruję? To Ty napisałeś że możesz się zaangażować dopiero za pół roku a ja za to chętnie podejmę się prac już teraz bo wiem ile to czasu zabiera na choćby wymianę poglądów i dogranie szczegółów...
no i my sobie na butcherach rany zadajemy rzucając niektóre czary...bigpasiak pisze:A minus że trzeba je znowu rzucać w kolejnej turze...