PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Re: PAINTED by RAFIX (30.06 DE dla Żaby+troche demonów)

Post autor: RAFIX »

ktoś kto za nie płaci :D atak na poważnie to może się zjawi na BP i skomentuje pożyjemy zobaczymy

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

DE Dziabonoga wyglądają dużo lepiej od tych co ma Darek.

One przynajmniej zaczynają wyglądać jak mroczniaki, ale podejżewam że poprostu Darek ma już takie zboczenie na punkcie oczojebności (DoCh i DE) :P:P:P

Pozdro

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Witam

Następna część Żabulcowej hordy

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Miłego oglądania

R.

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Bardzo fajny freehand, tylko cała reszta mi nie podchodzi. Nie to ,że brzydka tylko czegoś im brak.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Malowanie figurek mi się podoba, podobnie podstawki =D> Dobór kolorów to kwestia gustu :) Ale do sztandaru muszę się przyczepić, bo szmata wygląda na 'pomarszczoną' a sam freehand jest 'płaski'.

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

dobre oko :wink:
dopiero po twoim poście zaczaiłem co mi nie pasuje w nim ale to chyba pierwszy taki sztandar jaki pomalowałem następny będzie lepszy :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wszystko zajebiście, tylko skóra na tych elfikach jest słaba. Strasznie płasko i nienaturalnie wygląda. Poza tym, ma dziwny odcień.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Mimo, że lubię kolorowe, nietypowe DE, to ten zestaw jest taki zbyt wampirzasty mam wrażenie. Niemniej ładne, owszem :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Jakoś średnio mi się podobają te DE. Technicznie jest w większości ok, ale taki np. miecz wiedźmy/czarodziejki - turbosłaby. Do tego zupełnie nie podoba mi się skóra - płaska, szarobura i po prostu brzydka, wygląda jakby to był jeden kolor położony na czarny podkład. Poza tym ogólnie jak dla mnie są zbyt małe cienie, prawie wszystko wygląda płasko.
Za to sztandar jest naprawdę klasa, super wyszedł. No i podstawki, na których sporo się dzieje.
Myślę że mógłbyś te Dark Elfy pocisnąć lepiej ;) (i to się tyczy też tych wcześniejszych :) )

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

jak na mój gust to te DE trochę zbyt kolorowe, ale za to freehand-y powalają z nóg :shock:
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Nicpoń
Mudżahedin

Post autor: Nicpoń »

Bardzo fajne freehandy ! Kolorystyka średnio przypadła mi do gustu. =D>
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Żaba pisze:DE mają mroczne serduszka i radosne ubranka - bo cieszą się że za chwilę będą zabijać :twisted: ot cała tajemnica :wink:

Ż.
najlepiej podsumował to właściciel :D

Dzięki za ocenę i szkoda ze wszystkim się nie podobają :(

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Rafale, ale malowanie każdemu sie podoba, tylko nikomu nie pasuje dobor kolorów przez właściciela :)

Nie załamuj się - poprostu nie wystawiaj takich festynierskich figorek jezeli tak bardzo sie przejmujesz :p

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

oki twoich tez nie pokaże 8)

Pasztet
Plewa

Post autor: Pasztet »

Mi najbardziej do gustu przypadły płaszcze, w szczególności ten na elfce. Freehand też jest super, mimo tej "płaskości", która została wspomniana wyżej.

A swoją drogą bardzo fajny pies w avatarze, przyjazną ma mordkę.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Rafal robisz kawal dobrej roboty i nie udawaj , ze sie przejmujesz niektorymi opiniami :D :mrgreen:

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

grunt aby właścicielowi się podobało a reszta to kwestia subiektywnej oceny oglądających

a pies to sunia i jak jej robiłem tą fote to jej się strasznie srać chciało :mrgreen:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Pasztet pisze:...A swoją drogą bardzo fajny pies w avatarze, przyjazną ma mordkę.
Może i przyjazną ma Mordke, ale będąc w jego pobliżu musisz sie trzymać ostrych zasad - ale o tym już by Cie Rafał poinformował wcześniej.

RAFIX pisze:oki twoich tez nie pokaże 8)

Aż tak festyniarsko wyjdą :) ??

gufi
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: gufi »

ile bierzesz za dokładnie taki poziom co na zdjęciach ? proszę o pmkę czy coś

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

nie płacz Rafix :wink: . Musisz wziasc sie w garsc i malować dalej :D

kolorki za mało oczojebne(ale ja jestem dupniety na tym punkcie :D )

pozdro
Obrazek

ODPOWIEDZ