PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: PAINTED by RAFIX (30.06 DE dla Żaby+troche demonów)
ktoś kto za nie płaci atak na poważnie to może się zjawi na BP i skomentuje pożyjemy zobaczymy
DE Dziabonoga wyglądają dużo lepiej od tych co ma Darek.
One przynajmniej zaczynają wyglądać jak mroczniaki, ale podejżewam że poprostu Darek ma już takie zboczenie na punkcie oczojebności (DoCh i DE) :P:P
Pozdro
One przynajmniej zaczynają wyglądać jak mroczniaki, ale podejżewam że poprostu Darek ma już takie zboczenie na punkcie oczojebności (DoCh i DE) :P:P
Pozdro
Witam
Następna część Żabulcowej hordy
Miłego oglądania
R.
Następna część Żabulcowej hordy
Miłego oglądania
R.
-
- Chuck Norris
Bardzo fajny freehand, tylko cała reszta mi nie podchodzi. Nie to ,że brzydka tylko czegoś im brak.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Malowanie figurek mi się podoba, podobnie podstawki Dobór kolorów to kwestia gustu Ale do sztandaru muszę się przyczepić, bo szmata wygląda na 'pomarszczoną' a sam freehand jest 'płaski'.
dobre oko
dopiero po twoim poście zaczaiłem co mi nie pasuje w nim ale to chyba pierwszy taki sztandar jaki pomalowałem następny będzie lepszy
dopiero po twoim poście zaczaiłem co mi nie pasuje w nim ale to chyba pierwszy taki sztandar jaki pomalowałem następny będzie lepszy
Mimo, że lubię kolorowe, nietypowe DE, to ten zestaw jest taki zbyt wampirzasty mam wrażenie. Niemniej ładne, owszem
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jakoś średnio mi się podobają te DE. Technicznie jest w większości ok, ale taki np. miecz wiedźmy/czarodziejki - turbosłaby. Do tego zupełnie nie podoba mi się skóra - płaska, szarobura i po prostu brzydka, wygląda jakby to był jeden kolor położony na czarny podkład. Poza tym ogólnie jak dla mnie są zbyt małe cienie, prawie wszystko wygląda płasko.
Za to sztandar jest naprawdę klasa, super wyszedł. No i podstawki, na których sporo się dzieje.
Myślę że mógłbyś te Dark Elfy pocisnąć lepiej (i to się tyczy też tych wcześniejszych )
Za to sztandar jest naprawdę klasa, super wyszedł. No i podstawki, na których sporo się dzieje.
Myślę że mógłbyś te Dark Elfy pocisnąć lepiej (i to się tyczy też tych wcześniejszych )
jak na mój gust to te DE trochę zbyt kolorowe, ale za to freehand-y powalają z nóg
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
najlepiej podsumował to właścicielŻaba pisze:DE mają mroczne serduszka i radosne ubranka - bo cieszą się że za chwilę będą zabijać ot cała tajemnica
Ż.
Dzięki za ocenę i szkoda ze wszystkim się nie podobają
oki twoich tez nie pokaże
Rafal robisz kawal dobrej roboty i nie udawaj , ze sie przejmujesz niektorymi opiniami
grunt aby właścicielowi się podobało a reszta to kwestia subiektywnej oceny oglądających
a pies to sunia i jak jej robiłem tą fote to jej się strasznie srać chciało
a pies to sunia i jak jej robiłem tą fote to jej się strasznie srać chciało
Może i przyjazną ma Mordke, ale będąc w jego pobliżu musisz sie trzymać ostrych zasad - ale o tym już by Cie Rafał poinformował wcześniej.Pasztet pisze:...A swoją drogą bardzo fajny pies w avatarze, przyjazną ma mordkę.
RAFIX pisze:oki twoich tez nie pokaże
Aż tak festyniarsko wyjdą ??