Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Nawet dwie: Horde from the East oraz Company of Elears.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Gdzie sie mozna do tej pierwszej zapisac? :D
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

napisz PM'kę do naszego leadera Drizzt'um'Gorr, jego wpisy znajdziesz w naszym temacie na forum Ultuanu, on ci powie co i jak :wink: ale z góry mogę powiedzieć, witaj w zespole :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

To do której będziesz należał będzie raczej zależało od tego gdzie się aktualnie znajdujesz. Trafisz tam gdzie będziesz mieć bliżej.

I tak witam nowego towarzysza broni.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

jacyś polacy w BG5: Obsidian Order?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Nie wiem :roll: , ja jak widać jestem w 8, a Artein w 2, ale może ktoś się znajdzie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Kria Chilldust, znanego lepiej jako Artein miałem przyjemność spotkać wczoraj w okolicach Tor Ninglor, walczył dzielnie ale ostatecznie zwycięstwo na moją korzyść mimo przetrzebienia moich szeregów równo :wink:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Lunn pisze:Thorsvygg the Mad, Aspiring Chapmion, Hordes of Anar.
Mieliśmy okazję się już poznać ;) Wynik to remis 8) Moje starty to 33 dzielnych podstawowych wojowników elfickich, ale zabiłem 13. Lunn zdradź co Ci zabiłem, bedzie można powiedzieć ile są warte te 33 istnienia wzgledem armii chaosu, skoro wynik to remis :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

A ja dostałem niespodziankę od bogów, po dzisiejszej walce(wygranej) :wink: Jormungand skończył z 119 fragami na swoim koncie za co został wynagrodzony. Nie jest już śmiertelnikiem, został Daemonic Princem :shock: , takiż zaszyt miły mnie kopnął dzisiaj :D

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Possessed pisze:A ja dostałem niespodziankę od bogów, po dzisiejszej walce(wygranej) :wink: Jormungand skończył z 119 fragami na swoim koncie za co został wynagrodzony. Nie jest już śmiertelnikiem, został Daemonic Princem :shock: , takiż zaszyt miły mnie kopnął dzisiaj :D
Bohater dostal z tego tytulu jakies bonusy?

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Possessed pisze:Kria Chilldust, znanego lepiej jako Artein miałem przyjemność spotkać wczoraj w okolicach Tor Ninglor, walczył dzielnie ale ostatecznie zwycięstwo na moją korzyść mimo przetrzebienia moich szeregów równo :wink:
Moje szeregi też się sporo uszczupliły po tej walce, ale dzisiaj wygrana i już armia rośnie.

Generalnie póki co kampania idzie na korzyść DoU, zobaczymy jak będzie dalej.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Galharen pisze:
Bohater dostal z tego tytulu jakies bonusy?
niewielkie (jak dla maga) +1WS, +1I, +1Ld, ale sam tytuł Daemonic Prince'a brzmi dumnie :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Artein pisze:
Generalnie póki co kampania idzie na korzyść DoU, zobaczymy jak będzie dalej.
Tak się wam tylko wydaje. chaos się szerzy w Ulthuanie i w sercach tchórzliwych elfów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Nic nam się nie wydaje Kokesz, to wam po prostu gra nie idzie :wink: .
Possessed pisze:A ja dostałem niespodziankę od bogów, po dzisiejszej walce(wygranej) :wink: Jormungand skończył z 119 fragami na swoim koncie za co został wynagrodzony. Nie jest już śmiertelnikiem, został Daemonic Princem :shock: , takiż zaszyt miły mnie kopnął dzisiaj :D
Widze, że niektórzy awansują, a ja przez ostatnie 4 tury nudziłe się jak mops, dowdztwo wysłało mnie na zachód abym odzyskał tamtejsze miasta. I co i nic żadnego oporu ze stron chłasników. Naszczeście dotarłem do 33 i tam mogłem spotkać i wdepnać w ziemie przebrzydłych wyznawców mrocznych potęg.
Saradin Krel, your army engaged a Hordes of Anar army led by Aneathir Fithorn. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army massacred the enemy.
Chwała Khainowi :twisted:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Ehhh, niewiele brakowało a zarobiłbym 1/3 punkta zwycięstwa za wygranie z overlordem w 20-stej turze.... niestety tylko remis....

Kria Chilldust, your army engaged a Hordes of Anar army led by Richard. Your army deployed in Aggressive - Breakthrough formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army fought a stalemate with the enemy.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

A ja dziś kolejen zwycięstwo :D , rozbudowałem też swoją armie, no i awansowałem :P jestem już Masterem 8) .
Saradin Krel, your army engaged a Hordes of Anar army led by Azath. Your army deployed in Aggressive - Breakthrough formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army defeated the enemy.
Niestety ku moim pozycjom zbliża się nowa horda chałaśników, przewyższająca nas liczebnie. Ale co tam wilki, nie martwią się tym, że liczebnie przewyższa je armia owiec :twisted: :wink: .

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Czwarte zwycięstwo - czwarta masakra.
Ale co tam wilki, nie martwią się tym, że liczebnie przewyższa je armia owiec Twisted
Potwierdzam. Nasze Shadow Wolves z 29 nie obawiają się trzęsących się ze strachu szpiczastouszych owieczek siedzących w Tor Anlec :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

A i wybaczcie, teraz dopiero będzie 20-sta kolejka.... Może Ediblespread odpowie na grudge :roll:

Kokesz, to czemu siedzą dalej w 29 a nie atakują Tor Anlec?

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Bo wyrzynają tych co siedzą w 29 :D Przecież się nie rozdwoję, najpierw elfy w 29, później 01.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Ale w Tor Anlec nie ma elfów, ups wygadałem sie :oops: . No i to wy macie przewagę liczebną i nie możecie wybić do końca Obrońców Ulthuanu.
W 33 natomiast miałe miejsce kolejna masakra chałośników, byli wycinani jak owieczki :twisted: . Jedni zostali wycięci następni przychodzą w kolejce :wink: .

ODPOWIEDZ