Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Re: Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008

Post autor: b_sk »

Z nagrodami od BitsPudła próbuję ogarnąć. Sorry chłopaki, ale ja się tym w ogóle nie zajmowałem, spadło to na mnie, nic nie wiem w tym temacie, a na głowie mam pracę, studia, pracę magisterską i brak wolnego czasu. Na pewno będą, ale dajcie jeszcze chwilkę czasu. Nie moja wina, że osobnik odpowiedzialny za tą część nawalił. :(
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

b_sk pisze:Ścignę Jardziocha i się dowiem czy coś załatwił.
Cyel pisze:Tomekjar jest całkiem aktywny na forum wh40k, chyba aż tak bardzo nie brakuje mu wolnego czasu :roll:
lith pisze:Jeżeli nie macie kasy na te nagrody to po prostu to napiszcie. Głupio wyszło i tyle. A jeżeli macie to ja nie rozumiem co za problem.
b_sk pisze:Mamy, właśnie dlatego nie wiem co się dzieje.

Dobra, ja się za to wezmę sam bo najwyraźniej na innych nie można polegać. Powiedzcie tylko za ile mieliście te nagrody za 1,2 i 3 miejsce, a ja coś spróbuję załatwić.

OK, załatwiłem sprawę, dzisiaj zrobię przelew, jutro pieniądze dotrą i nie powinno być problemu z wysyłką, a niektórych kolegów będę musiał zglanować przy najbliższej okazji. :wink:
b_sk pisze:Podam wasze imiona i nazwiska na maila do "Fantasygames" jak już zrobię przelew, żeby nie było problemu z określeniem, kto co powinien dostać.
Stary ja tam akurat nic nie wygrałem. Ale zastanawiam się jaką kolejną ściemę wsadzisz ludziom.? Jaki kolejny kit to będzie?
Teksty, że praca, studia itd - wybacz - zachować sobie możesz dla kolegów z podwórka. Poważni ludzie nie mają problemu z organizacją czasu.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Ale tamtą sprawę już załatwiłem dawno temu. O nagrodach za najlepszych hobbystów zapomniałem i teraz próbuję to załatwić.

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

No offence Bsk, nawet Cie lubię :) Niemniej jednak żenła to jest i chujowo wyszło. EOT

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

śmiesznie to załatwiłeś bo ani ja ani kielon nie mamy nagród i chyba prędzej się poddam bo już kilka razy dzwoniłem i za każdym razem słyszałem oddzwonie

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

No to mówcie chłopaki, że jest problem bo ja już dawno przelewy porobiłem i podobno wszystko miało być załatwione jak z właścicielem sklepu rozmawiałem. Nic nie wiedziałem, że są jakieś problemy z wyegzekwowaniem tego.

Ma ktoś jeszcze tego typu problemy?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

To w końcu sklep w chuja przycina czy Wam coś z organizacją tych nagród nie wyszło? Pytam się, bo jeśli to sklep to warto wiedzieć który, aby od nich żadnych bonów nie przyjmować...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Z organizacją nagród było nie tak przez pewien czas bo gość który to miał załatwić się nie spisał. Potem ja to przejąłem i niby wszystko załatwiłem. Pogadałem z właścicielem sklepu, zrobiłem dopłatę, podałem nazwiska zwycięzców i myślałem, że wszystko jest załatwione bo nikt się więcej nie skarżył, a tutaj taki numer. Jutro w takim razie jeszcze raz zadzwonię i dowiem się co i jak.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Żebym nie było, że robię czarny PR naszemu sponsorowi, rozmawiałem dzisiaj i ponoć problemem jest to, że nie było zamówionego towaru na stanie i trzeba czekać na przesyłkę z UK.

A z BitsPudłem sprawa też podobno załatwiona. Czekam tylko na jednego maila i będziecie mogli odebrać nagrody.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

jeju to jeszcze to nie jest pozałatwiane?
:shock:
lol
nie dziwota, że nie dostaliście mastera w tym roku man

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Dostaliśmy. Nie dostaliśmy dwóch. :wink:

ODPOWIEDZ