Łomianki turniej przeniesiony na niedzielę 8.III.2009r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Domin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Domin »

czy LL jest podatna na korupcje?

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

jak postawisz dużo "paliwa rakietowego" to może przemyślą sprawę ;).

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Domin pisze:czy LL jest podatna na korupcje?
Oczywiście.
Tak z ciekawości, ile zamierzacie dać?
Nie chcemy być gorsi.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

To może LL zacznie robić "przetargi" :wink:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jeszcze raz: wyluzujcie chlopaki.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Czyli chłopaki musicie pierw złapać duzęgo doświadczenia czyt. skończyć pewne lata i dopiero moze LL zastanowi sie nad waszym prowadzeniem Mastera.

W gruncie rzeczy LL powinno patrzeć chyb przede wszystkim na lokalizacje i lokal w ktorym sie odbywa, a nie na inne jakies poboczne nieznane nam warunki.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

@Siweusz: no dobra :P
Ostatnio zmieniony 9 mar 2009, o 23:53 przez CzarnY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kacper ma rację, pośmieliśmy się i starczy. Dajmy już spokój.

Awatar użytkownika
Archiwista85

Post autor: Archiwista85 »

powiem krótko wkur..... mnie. Jeżeli się uda, osoby, ktore krytykowały ten pomysł mogą zapomnieć o wejściówce. Nara.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Archiwista85 pisze: Jeżeli się uda, osoby, ktore krytykowały ten pomysł mogą zapomnieć o wejściówce. Nara.
I smieszno i straszno.

Pomysł z "Masterem w Gołkowie" nie jest nowy i oczywiście go popieram.
Pomysł z nie wpuszczaniem na "swój" turniej osób które coś niemiłego napisały - też nie jest nowy.
Tą drogą nie radzę iść.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

Archiwista85 pisze:powiem krótko wkur..... mnie. Jeżeli się uda, osoby, ktore krytykowały ten pomysł mogą zapomnieć o wejściówce. Nara.
to jest genialny sposob na to zebyscie nigdy mastera nie dostali

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Niech litościwy moderator usunie powyzsze trzy posty (i ten mój) i udajmy, ze Archiwista nic o niewpuszczaniu nie napisal. Jest spokojny, opanowany i rozsadny. I chcemy, zeby angazowal sie w robienie coraz lepszych imprez.

Right?
Obrazek

Awatar użytkownika
Archiwista85

Hehe na żartach się nie znacie ;)

Awatar użytkownika
Embir
Oszukista

Post autor: Embir »

Panowie nie róbcie wiochy, Archiwista zorganizował naprawdę świetny turniej z super miejscówką. Organizacja również była przednia. Widać też, że facet ma ochotę rozkręcać kolejne turnieje, ale niektórzy, widocznie jak to nakazuje kiepski polski zwyczaj, muszą swoimi głupimi wypowiedziami zrąbać entuzjazm człowiekowi. Zastanówcie się trochę i pomyślcie czy wasze wypowiedzi przyczyniają się do dalszego rozwoju sceny turniejowej w Polsce. Bo niektóre z kilku powyższych postów najwyraźniej tylko zasiały ferment.

Archiwista, mam nadzieję że uda Ci się zorganizować następny turniej i że coś tam się w Łomiankach rozkręci bo te niedzielne rozgrywki były naprawdę dobre. Tak trzymać. =D>
http://manticblog.com/
KINGS OF WAR FULL BETA ARMY LISTS AND MAGIC ITEMS LIST: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... /htmlview#
KINGS OF WAR ARMY BUILDER BETA: http://kow2.easyarmy.com/

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Embir, zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Rowniez mierzi mnie formalizm i defetyzm kilku osob wypowiadajacych sie w tym temacie. Ale trzeba umiec zachowac zimna krew. Strach powierzyc organizacje waznych imprez obrazalskim, bo nie wiadomo, czy nie tupną nóżką i nie strzela focha w najmniej odpowiednim momencie.

Problemy z formalnosciami, zgodami, LL itd to farsa. Jezeli jest mozliwosc wykorzystania entuzjazmu organizatora, swietnego obiektu i wsparcia gminy, to po prostu trzeba to robic. Nie stac nas na luksus rezygnowania z tego. Szczegolnie w Wawie, gdzie mamy tylko Narbutta, na ktorym smierdzi myszami a pająki spadaja na głowę.

Tyle z mojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Archiwista85

O tupnięcie przeze mnie nóżką nie musisz się martwić. Jeżeli coś zacznę robić to nie zrezygnuję i robię wszystko, żeby jak najlepiej wyszło. Niektórzy za dużo powiedzieli to im podziękowałem. Sami się prosili. Ile można znosić takie podśmiewanie? Przegieli.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Powiem tak. turniej i miejscówka był świetny. Mało osób to efekt uboczny solarkospalarki więc drobiazg. Ale czy turniej musi byc z łatką master przyznanym przez LL zeby był świetny? Czy słowo master przed turniejem tak elektryzuje i sprawia +100 do zajebistości? A ja mówię chłopaki róbcie swoje. I jak nie master to pluńcie na przynawanie mastera przez LL i róbcie normalny turniej dwudniowy na zasadach masterowych. Kto wam zabroni? Różnica między takim turem raczej mała. Jedynie "łowcy punktów" moga mieć ale do tego
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

I 20 osob przyjedzie na dwudniowego lokala do Lomianek. Ty to Murmi jednak jestes fantasta, bez urazy oczywiscie.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

tak myślisz? Białystok w zeszlym roku był dwudniowy i było dużo osób, w tym roku podobno tez było duzo osób. Masterem nie jest i co?

Ależ ja jestem fantastą. Lubie nim być. Twórcy SF też nimi byli a potem ich wizja stała się rzeczywistością.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Archiwista85

Ja uważam, że jak robić coś to już rozmacham i zdobywać najwyższe szczyty.

ODPOWIEDZ