Łomianki turniej przeniesiony na niedzielę 8.III.2009r.
- morgan10005
- Falubaz
To może LL zacznie robić "przetargi" ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze raz: wyluzujcie chlopaki.
Czyli chłopaki musicie pierw złapać duzęgo doświadczenia czyt. skończyć pewne lata i dopiero moze LL zastanowi sie nad waszym prowadzeniem Mastera.
W gruncie rzeczy LL powinno patrzeć chyb przede wszystkim na lokalizacje i lokal w ktorym sie odbywa, a nie na inne jakies poboczne nieznane nam warunki.
W gruncie rzeczy LL powinno patrzeć chyb przede wszystkim na lokalizacje i lokal w ktorym sie odbywa, a nie na inne jakies poboczne nieznane nam warunki.
@Siweusz: no dobra ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ostatnio zmieniony 9 mar 2009, o 23:53 przez CzarnY, łącznie zmieniany 1 raz.
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
powiem krótko wkur..... mnie. Jeżeli się uda, osoby, ktore krytykowały ten pomysł mogą zapomnieć o wejściówce. Nara.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
I smieszno i straszno.Archiwista85 pisze: Jeżeli się uda, osoby, ktore krytykowały ten pomysł mogą zapomnieć o wejściówce. Nara.
Pomysł z "Masterem w Gołkowie" nie jest nowy i oczywiście go popieram.
Pomysł z nie wpuszczaniem na "swój" turniej osób które coś niemiłego napisały - też nie jest nowy.
Tą drogą nie radzę iść.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Archiwista85
Hehe na żartach się nie znacie ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Panowie nie róbcie wiochy, Archiwista zorganizował naprawdę świetny turniej z super miejscówką. Organizacja również była przednia. Widać też, że facet ma ochotę rozkręcać kolejne turnieje, ale niektórzy, widocznie jak to nakazuje kiepski polski zwyczaj, muszą swoimi głupimi wypowiedziami zrąbać entuzjazm człowiekowi. Zastanówcie się trochę i pomyślcie czy wasze wypowiedzi przyczyniają się do dalszego rozwoju sceny turniejowej w Polsce. Bo niektóre z kilku powyższych postów najwyraźniej tylko zasiały ferment.
Archiwista, mam nadzieję że uda Ci się zorganizować następny turniej i że coś tam się w Łomiankach rozkręci bo te niedzielne rozgrywki były naprawdę dobre. Tak trzymać.![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Archiwista, mam nadzieję że uda Ci się zorganizować następny turniej i że coś tam się w Łomiankach rozkręci bo te niedzielne rozgrywki były naprawdę dobre. Tak trzymać.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
http://manticblog.com/
KINGS OF WAR FULL BETA ARMY LISTS AND MAGIC ITEMS LIST: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... /htmlview#
KINGS OF WAR ARMY BUILDER BETA: http://kow2.easyarmy.com/
KINGS OF WAR FULL BETA ARMY LISTS AND MAGIC ITEMS LIST: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... /htmlview#
KINGS OF WAR ARMY BUILDER BETA: http://kow2.easyarmy.com/
Embir, zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Rowniez mierzi mnie formalizm i defetyzm kilku osob wypowiadajacych sie w tym temacie. Ale trzeba umiec zachowac zimna krew. Strach powierzyc organizacje waznych imprez obrazalskim, bo nie wiadomo, czy nie tupną nóżką i nie strzela focha w najmniej odpowiednim momencie.
Problemy z formalnosciami, zgodami, LL itd to farsa. Jezeli jest mozliwosc wykorzystania entuzjazmu organizatora, swietnego obiektu i wsparcia gminy, to po prostu trzeba to robic. Nie stac nas na luksus rezygnowania z tego. Szczegolnie w Wawie, gdzie mamy tylko Narbutta, na ktorym smierdzi myszami a pająki spadaja na głowę.
Tyle z mojej strony.
Problemy z formalnosciami, zgodami, LL itd to farsa. Jezeli jest mozliwosc wykorzystania entuzjazmu organizatora, swietnego obiektu i wsparcia gminy, to po prostu trzeba to robic. Nie stac nas na luksus rezygnowania z tego. Szczegolnie w Wawie, gdzie mamy tylko Narbutta, na ktorym smierdzi myszami a pająki spadaja na głowę.
Tyle z mojej strony.
- Archiwista85
O tupnięcie przeze mnie nóżką nie musisz się martwić. Jeżeli coś zacznę robić to nie zrezygnuję i robię wszystko, żeby jak najlepiej wyszło. Niektórzy za dużo powiedzieli to im podziękowałem. Sami się prosili. Ile można znosić takie podśmiewanie? Przegieli.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Powiem tak. turniej i miejscówka był świetny. Mało osób to efekt uboczny solarkospalarki więc drobiazg. Ale czy turniej musi byc z łatką master przyznanym przez LL zeby był świetny? Czy słowo master przed turniejem tak elektryzuje i sprawia +100 do zajebistości? A ja mówię chłopaki róbcie swoje. I jak nie master to pluńcie na przynawanie mastera przez LL i róbcie normalny turniej dwudniowy na zasadach masterowych. Kto wam zabroni? Różnica między takim turem raczej mała. Jedynie "łowcy punktów" moga mieć ale do tego
- swieta_barbara
- habydysz
I 20 osob przyjedzie na dwudniowego lokala do Lomianek. Ty to Murmi jednak jestes fantasta, bez urazy oczywiscie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
tak myślisz? Białystok w zeszlym roku był dwudniowy i było dużo osób, w tym roku podobno tez było duzo osób. Masterem nie jest i co?
Ależ ja jestem fantastą. Lubie nim być. Twórcy SF też nimi byli a potem ich wizja stała się rzeczywistością.
Ależ ja jestem fantastą. Lubie nim być. Twórcy SF też nimi byli a potem ich wizja stała się rzeczywistością.
- Archiwista85
Ja uważam, że jak robić coś to już rozmacham i zdobywać najwyższe szczyty.