Dodalbym jeszcze Lizaki , Vc , Chaos ktorymi Malal swego czasu duzo grywal i miazdzyl...Kubcio pisze:Demony i TK to nie sa wszystkie armie...Supeł pisze:Malal to Malal, a czy Ty byś lubił gościa który może pokonać Cię każda armią?
Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
Ale to chyba nadal nie są wszystkie armie...Ziemko pisze:Dodalbym jeszcze Lizaki , Vc , Chaos ktorymi Malal swego czasu duzo grywal i miazdzyl...Kubcio pisze:Demony i TK to nie sa wszystkie armie...Supeł pisze:Malal to Malal, a czy Ty byś lubił gościa który może pokonać Cię każda armią?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nutrian metafora to dla niektórych zbyt trudne słowoBoberr pisze:Ale jest to metafora mówiąca, ze jakiej by armii nie wział w swoje ręce to i tak bedzie grał lepiej od Ciebie.
Jeżeli według was to jest metafora to bardzo śmiała...Supeł pisze:Malal to Malal, a czy Ty byś lubił gościa który może pokonać Cię każda armią?
Zastanawiam się tylko... skoro Malal ściskał by wszystkich i wszystko czymkolwiek... to dlaczego na tej liście armii, którymi gra nie ma orków czy ogrów, tylko armie z drugiego bieguna...?
Ale tak, wiem, wiem zapewne rozwiązanie jest śmiesznie proste. Po prostu klimat tych armii mu nie pasuje!
Pozdro Wielcy Metaforzyści
PS Zastanawiam się czym teraz zakrzyczycie moje uwagi...?
Zabawna jest ta dyskusja o Malalu.
Cokolwiek o nim nie mówić, jest świetnym graczem.
Nieważne czym gra, bo przecież cała czołówka gra mocnymi armiami.
Jego wyniki mówią same za siebie.
Cokolwiek o nim nie mówić, jest świetnym graczem.
Nieważne czym gra, bo przecież cała czołówka gra mocnymi armiami.
Jego wyniki mówią same za siebie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Byłem na tamtym lokalu i malal faktycznie pocisnąl orkami na wywernie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Fakt, jest swietnym graczem. Ale uświadomcie sobie ze nie jest nie zastąpiony. Ten skład na euro udowodnił, ze Ci co nie pasowali zostali zastąpieni, może trochę gorszymi graczami, ale kolesiami z którymi prościej się dogadać. Jak to wyjdzie okaże sie w praniu
Ja jestem za tym składem na euro. Jak wam taki sklad nie pasi, to za rok przegłosujcie ze top8 jedzie i koniec, a kapitanem niech będzie Malal, skoro on jednak taki fajny. Nie znam dobrej opinii nie ma, tyle ode mnie.
Ja jestem za tym składem na euro. Jak wam taki sklad nie pasi, to za rok przegłosujcie ze top8 jedzie i koniec, a kapitanem niech będzie Malal, skoro on jednak taki fajny. Nie znam dobrej opinii nie ma, tyle ode mnie.
- 4 karabiny
- Beast from the East
O fuck Co Ty koleś ćpasz? Toż to lepsze niż karabin z lat młodości
Malal gral raz na Euro , w 2giej edycji , ktora odbywala sie w Gorzowie wtedy.