Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Cholera, powinniśmy mieć 10 miejsce z Niedbalem, bo policzyłem Rafixowi punkty za Hydrę, której nie zabił. Wszystko przez to, że oddałem figurkę Wiatrowowi i zapomniałem, że tam stoi jak liczyłem punkty. :/
Dzięki za wspólną grę Niedbal, dobrze się z Tobą grało.
Dzięki dla przeciwników i orgów.
Świetnie, że na turnieju było tyle nowych twarzy.
Dzięki za wspólną grę Niedbal, dobrze się z Tobą grało.
Dzięki dla przeciwników i orgów.
Świetnie, że na turnieju było tyle nowych twarzy.
a my mielismy ostatnie miejsce i w sumie niczego innego sie nie spodziewalismy chociaz wydaje mi sie ze w ostatniej bitwie zwalowalismy sie/dalismy sie zwalowac liczac punkty
troche szkoda ze nie moglismy zostac do konca bo bysmy dostali ten slawny dyplom za ostatnie miejsce ale coz napewno komus sprawil tyle samo radosci ile nam by sprawil
troche szkoda ze nie moglismy zostac do konca bo bysmy dostali ten slawny dyplom za ostatnie miejsce ale coz napewno komus sprawil tyle samo radosci ile nam by sprawil
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kiedy foty?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No ba!
Foty będą jak tylko odzyskam je od mojej dziewczyny i wrzucę na jakąś picasse
Co do turnieju, to podziękowań było wiele. Ja ze swojej strony chciałem podziękować Kotelciorowi i Mańkowi za to, że reaktywowaliśmy klub! Pamiętam czasy naszych 3 teamów na bazyliszku, ówczesnym DMP. Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować
Tak jak Manfred powiedział, następny turniej w czerwcu!
cya
p.s. ciagnijcie flejma, ciągnijcie!
Foty będą jak tylko odzyskam je od mojej dziewczyny i wrzucę na jakąś picasse
Co do turnieju, to podziękowań było wiele. Ja ze swojej strony chciałem podziękować Kotelciorowi i Mańkowi za to, że reaktywowaliśmy klub! Pamiętam czasy naszych 3 teamów na bazyliszku, ówczesnym DMP. Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować
Tak jak Manfred powiedział, następny turniej w czerwcu!
cya
p.s. ciagnijcie flejma, ciągnijcie!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
świetne Manfre! Ubaw po pachy! Przeczytałeś to w dzisiejszych "żartach" Metra? Bo to takie śmieszne! Hahaha!Manfred pisze:grabisz sobie rudobrosa psito wg. moich obliczeń masz już 3 kopy w dupe ode mnie
a twoja dupa falko jest tak głęboka i "rozjechana" że NASA szukało tam życia pozaziemskiego
hehehe
Dawajcie dalej - posmiejemy sie wszyscy i dzieki temu dociagniemy do 2x strony :P
Moze jeszcze Jasiu dołoży do pieca i wtedy to jużź wogóle bedzie pojazd Mańkowi po całości.
Pozdro. (sry ale nie włącze sie w konkrętną dyskusje bo nie znamy sie aż tak dobrze :P:P)
Dawajcie dalej - posmiejemy sie wszyscy i dzieki temu dociagniemy do 2x strony :P
Moze jeszcze Jasiu dołoży do pieca i wtedy to jużź wogóle bedzie pojazd Mańkowi po całości.
Pozdro. (sry ale nie włącze sie w konkrętną dyskusje bo nie znamy sie aż tak dobrze :P:P)