Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009

Post autor: Marios »

Założę się o niezłego browara, że nikt karniaków nie dostanie jeśli będzie miał armię napożyczaną od 5ciu osób i cuzamen będzie wyglądało jak pizza z anszła lub to co robią młodzi (nieumiejący) a pijący na turniejach wfb ;).
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Jak przyprawi mnie o mdłości to będzie kara :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Marios pisze:Założę się o niezłego browara, że nikt karniaków nie dostanie jeśli będzie miał armię napożyczaną od 5ciu osób i cuzamen będzie wyglądało jak pizza z anszła lub to co robią młodzi (nieumiejący) a pijący na turniejach wfb ;).
a wiesz ile trzeba sie napocic zeby pozyczyc taka armie od 5 osob ;) bo ja np nie wiem, ale zakladam ze bardzo :mrgreen:

moim zdaniem jeden taki turniej do roku jest jak najbardziej ok, i tak bedzie rekord frekwencji, i tak bedzie super, jak ktos wezmie kasztany albo driado horrory to wylapie karne, proste...
Scimitar pisze:Jak przyprawi mnie o mdłości to będzie kara :D
jakbys dal komus karne bo ma np niespojne podstawki albo jeden unit rozowy a drugi niebieski to bys zostal mega burakiem :D
nie nalezy przesadzac, w zeszlym roku bylo duzo gowno armii (wysyp gowno demonow) i sreberek, jezeli wyeliminujecie w tym roku ten element to jestem przekonany ze bedzie zajebiscie i nikt narzekal nie bedzie

pzdr

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

thurion pisze: moim zdaniem jeden taki turniej do roku jest jak najbardziej ok, i tak bedzie rekord frekwencji, i tak bedzie super, jak ktos wezmie kasztany albo driado horrory to wylapie karne, proste...
To zje kiełbaskę na ognisku i obejrzy turniej z trybun. Na prawdę proszę to brać jak najbardziej poważnie - proxo armie, driady i treemany z kasztanów i inne takie wynalazki nie przejdą w żadnej postaci. Nie bedzie nawet 50 pkt. karnych, tylko uścisk dłoni prezesa i ławka rezerwowych. Jak ktoś ma wątpliwości to przysyłać fotki do mnie to powiem, czy to przejdzie.
Scimitar pisze:Jak przyprawi mnie o mdłości to będzie kara :D
jakbys dal komus karne bo ma np niespojne podstawki albo jeden unit rozowy a drugi niebieski to bys zostal mega burakiem :D
nie nalezy przesadzac, w zeszlym roku bylo duzo gowno armii (wysyp gowno demonow) i sreberek, jezeli wyeliminujecie w tym roku ten element to jestem przekonany ze bedzie zajebiscie i nikt narzekal nie bedzie

pzdr
No aż tak nieprzesadzajmy :) Ale po poprzednim roku wyciągnęliśmy wnioski i konsekwentnie powalczymy ze Steam Tankami z Młodego Modelarza czy srebrnymi Varghulfami.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

W razie czego mam sporo czołgów z czterdziestki i lascannony jako armaty. Muszkieterów zrobię z marinsów/gwardzistów.
Za kawalerię wystawię motory a zamiast ołtarza będzie land speeder ;)

Armia imperium gotowa :wink:
Inkwizytor Warszawa

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Wracaj do okraglakow trollu :mrgreen: Chyba ze tamtejsze forum wieje nuda i syfilisem wtedy jak najbardziej bedziemy karmic trolle :D
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Malal pisze:Wracaj do okraglakow trollu :mrgreen: Chyba ze tamtejsze forum wieje nuda i syfilisem wtedy jak najbardziej bedziemy karmic trolle :D
A co boisz się ,że Cię spiorę i pokażę wyższość okrąglaków nad kwadratami.
Inkwizytor Warszawa

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Marios pisze:
Malal pisze:Wracaj do okraglakow trollu :mrgreen: Chyba ze tamtejsze forum wieje nuda i syfilisem wtedy jak najbardziej bedziemy karmic trolle :D
A co boisz się ,że Cię spiorę i pokażę wyższość okrąglaków nad kwadratami.
Czyżby się challange szykował ?? :D
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Popieram mariosa.Master to master.Co bys scimi nie zrobil to bez pkt za malowanie nikt nie bedzie sie do niego przykladal....
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

nie musisz dawać 30 z malowania ale jakieś 10 dla zachęty, to chyba nie wypaczy aż tak wyników 8)

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Widzę was! Boicie się, że nie potraficie grać, to chcecie sobie punktów za malowanie nałapać! :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

a ty malować;)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

karlee pisze:Popieram mariosa.Master to master.Co bys scimi nie zrobil to bez pkt za malowanie nikt nie bedzie sie do niego przykladal....
Dokładnie :D ja swoją armie maluje właśnie z myślą o Draconie główniei miło byłoby dostać chociaż pare punktów za wkład w armie :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Manfred pisze:
karlee pisze:Popieram mariosa.Master to master.Co bys scimi nie zrobil to bez pkt za malowanie nikt nie bedzie sie do niego przykladal....
Dokładnie :D ja swoją armie maluje właśnie z myślą o Draconie główniei miło byłoby dostać chociaż pare punktów za wkład w armie :)
i mowi to osoba ktora rok temu zamiast ST miala Hitlerowskie Tygrysy :P coz, trzeba wierzyc w ludzi bo jak widac czasami warto 8)

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

dobrze ze altara nie widziałeś

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

jakto zamiast :D, teraz mam demony wszystko GW ;)

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

ja tez wlasnie maluje swoja armie z mysla o drakonie jednak nie chce oceny malowanie... wlasnie z tego powodu! maluje ta koszmarnie ze dosta; bymz 20 karniaków i lepiej bym wyszedl jak bym mial proxy niz to...

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Widze zw WD to naprawde jest przeogromna odskocznia wsrod Masterów:
-malo sędziów
-brak oceny malowania
-poczatkowo ogromne przegiecia z przycinką

Co jeszcze ciekawego wymyślicie, co by Drakon wyszedł jak najbardziej kontrowersyjnie??

Proponuje:
brak noclegu i łazienek no wsumie niech kazdy oprocz figórek wezmie tez ze sobą jakiś stół by można było sobie zagrać z przyjezdnymi.

Sorka że tak gadam, ale przyzwyczaiłem sie do tego że Master powinien być Masterem, a nie jakimś lokalem na wsi gdzie wszyscy mają zasady w d.... - SZCZEGÓLNIE ŻE JEST REGULAMIN!!

Pozdro.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Nie przesadzaj... w zeszłym roku też nie było oceny malowania, był konkurs malarski i wyszło wszystko super prócz kilku potworków...

przegięcia z przycinką zdarzają się przy prawie każdym masterze, więc argument trochę z powietrza...

a o nocleg i łazienki etc. to się nie martw, nie ma chyba lepszego miejsca na imprezowanie i spanie jak Baza Harcerska:-D

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Śmiechu byłeś na jakimś Drakonie?

ODPOWIEDZ