Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Założę się o niezłego browara, że nikt karniaków nie dostanie jeśli będzie miał armię napożyczaną od 5ciu osób i cuzamen będzie wyglądało jak pizza z anszła lub to co robią młodzi (nieumiejący) a pijący na turniejach wfb .
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
a wiesz ile trzeba sie napocic zeby pozyczyc taka armie od 5 osob bo ja np nie wiem, ale zakladam ze bardzoMarios pisze:Założę się o niezłego browara, że nikt karniaków nie dostanie jeśli będzie miał armię napożyczaną od 5ciu osób i cuzamen będzie wyglądało jak pizza z anszła lub to co robią młodzi (nieumiejący) a pijący na turniejach wfb .
moim zdaniem jeden taki turniej do roku jest jak najbardziej ok, i tak bedzie rekord frekwencji, i tak bedzie super, jak ktos wezmie kasztany albo driado horrory to wylapie karne, proste...
jakbys dal komus karne bo ma np niespojne podstawki albo jeden unit rozowy a drugi niebieski to bys zostal mega burakiemScimitar pisze:Jak przyprawi mnie o mdłości to będzie kara
nie nalezy przesadzac, w zeszlym roku bylo duzo gowno armii (wysyp gowno demonow) i sreberek, jezeli wyeliminujecie w tym roku ten element to jestem przekonany ze bedzie zajebiscie i nikt narzekal nie bedzie
pzdr
To zje kiełbaskę na ognisku i obejrzy turniej z trybun. Na prawdę proszę to brać jak najbardziej poważnie - proxo armie, driady i treemany z kasztanów i inne takie wynalazki nie przejdą w żadnej postaci. Nie bedzie nawet 50 pkt. karnych, tylko uścisk dłoni prezesa i ławka rezerwowych. Jak ktoś ma wątpliwości to przysyłać fotki do mnie to powiem, czy to przejdzie.thurion pisze: moim zdaniem jeden taki turniej do roku jest jak najbardziej ok, i tak bedzie rekord frekwencji, i tak bedzie super, jak ktos wezmie kasztany albo driado horrory to wylapie karne, proste...
No aż tak nieprzesadzajmy Ale po poprzednim roku wyciągnęliśmy wnioski i konsekwentnie powalczymy ze Steam Tankami z Młodego Modelarza czy srebrnymi Varghulfami.jakbys dal komus karne bo ma np niespojne podstawki albo jeden unit rozowy a drugi niebieski to bys zostal mega burakiemScimitar pisze:Jak przyprawi mnie o mdłości to będzie kara
nie nalezy przesadzac, w zeszlym roku bylo duzo gowno armii (wysyp gowno demonow) i sreberek, jezeli wyeliminujecie w tym roku ten element to jestem przekonany ze bedzie zajebiscie i nikt narzekal nie bedzie
pzdr
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
W razie czego mam sporo czołgów z czterdziestki i lascannony jako armaty. Muszkieterów zrobię z marinsów/gwardzistów.
Za kawalerię wystawię motory a zamiast ołtarza będzie land speeder
Armia imperium gotowa
Za kawalerię wystawię motory a zamiast ołtarza będzie land speeder
Armia imperium gotowa
Inkwizytor Warszawa
Inkwizytor Warszawa
A co boisz się ,że Cię spiorę i pokażę wyższość okrąglaków nad kwadratami.Malal pisze:Wracaj do okraglakow trollu Chyba ze tamtejsze forum wieje nuda i syfilisem wtedy jak najbardziej bedziemy karmic trolle
Inkwizytor Warszawa
Inkwizytor Warszawa
Czyżby się challange szykował ??Marios pisze:A co boisz się ,że Cię spiorę i pokażę wyższość okrąglaków nad kwadratami.Malal pisze:Wracaj do okraglakow trollu Chyba ze tamtejsze forum wieje nuda i syfilisem wtedy jak najbardziej bedziemy karmic trolle
Draconis - FOR EVER !!!
nie musisz dawać 30 z malowania ale jakieś 10 dla zachęty, to chyba nie wypaczy aż tak wyników
a ty malować;)
Dokładnie ja swoją armie maluje właśnie z myślą o Draconie główniei miło byłoby dostać chociaż pare punktów za wkład w armiekarlee pisze:Popieram mariosa.Master to master.Co bys scimi nie zrobil to bez pkt za malowanie nikt nie bedzie sie do niego przykladal....
i mowi to osoba ktora rok temu zamiast ST miala Hitlerowskie Tygrysy coz, trzeba wierzyc w ludzi bo jak widac czasami wartoManfred pisze:Dokładnie ja swoją armie maluje właśnie z myślą o Draconie główniei miło byłoby dostać chociaż pare punktów za wkład w armiekarlee pisze:Popieram mariosa.Master to master.Co bys scimi nie zrobil to bez pkt za malowanie nikt nie bedzie sie do niego przykladal....
Widze zw WD to naprawde jest przeogromna odskocznia wsrod Masterów:
-malo sędziów
-brak oceny malowania
-poczatkowo ogromne przegiecia z przycinką
Co jeszcze ciekawego wymyślicie, co by Drakon wyszedł jak najbardziej kontrowersyjnie??
Proponuje:
brak noclegu i łazienek no wsumie niech kazdy oprocz figórek wezmie tez ze sobą jakiś stół by można było sobie zagrać z przyjezdnymi.
Sorka że tak gadam, ale przyzwyczaiłem sie do tego że Master powinien być Masterem, a nie jakimś lokalem na wsi gdzie wszyscy mają zasady w d.... - SZCZEGÓLNIE ŻE JEST REGULAMIN!!
Pozdro.
-malo sędziów
-brak oceny malowania
-poczatkowo ogromne przegiecia z przycinką
Co jeszcze ciekawego wymyślicie, co by Drakon wyszedł jak najbardziej kontrowersyjnie??
Proponuje:
brak noclegu i łazienek no wsumie niech kazdy oprocz figórek wezmie tez ze sobą jakiś stół by można było sobie zagrać z przyjezdnymi.
Sorka że tak gadam, ale przyzwyczaiłem sie do tego że Master powinien być Masterem, a nie jakimś lokalem na wsi gdzie wszyscy mają zasady w d.... - SZCZEGÓLNIE ŻE JEST REGULAMIN!!
Pozdro.
Nie przesadzaj... w zeszłym roku też nie było oceny malowania, był konkurs malarski i wyszło wszystko super prócz kilku potworków...
przegięcia z przycinką zdarzają się przy prawie każdym masterze, więc argument trochę z powietrza...
a o nocleg i łazienki etc. to się nie martw, nie ma chyba lepszego miejsca na imprezowanie i spanie jak Baza Harcerska:-D
przegięcia z przycinką zdarzają się przy prawie każdym masterze, więc argument trochę z powietrza...
a o nocleg i łazienki etc. to się nie martw, nie ma chyba lepszego miejsca na imprezowanie i spanie jak Baza Harcerska:-D